„Tineri Remarcabili” ediția 2017 se pregătește să desemneze tinerii care s-au remarcat prin inițiativă și rezultate în anul precedent, precum și pe formatorii acestora. Vă prezentăm nominalizările la categoria PROIECTUL ANULUI, și anume:
„CETATEA DIN PET-URI – Let’s do it!”
Cu ocazia organizării mișcării anuale „Let’s do it Romania/ Mediaș”, voluntari din cadrul Liceului Tehnologic „Școala Națională de Gaz” au construit o cetate din PET-uri. Aceasta reprezintă un element de promovare a proiectului „Let’s do it”, pe lângă obișnuitele afișe, și încurajează colectarea selectivă.
„CENACLUL DE VINERI”
„Cenaclul de Vineri” a început datorită unei provocări, aceea de a scrie un roman. Fiecare elev al liceului SNG care dorește să își expună propria creație, să își dezvolte abilitatea de a vorbi, să își depășească emoțiile ori să afle părerea celor din jur asupra lucrării sale ajunge în fiecare vineri, de la ora 13, la „Cenaclul de Vineri”. Bineînțeles, criticile se fac asupra creației și nu asupra creatorului.
„FRATELE MEU MAI MIC ÎNVAȚĂ LA ȚARĂ”
„Fratele meu mai mic învață la țară” este un proiect al Liceului Tehnologic „Școala Națională de Gaz” ce se desfășoară în fiecare an cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Acesta are la bază un spectacol caritabil la care elevii liceului participă cu colinde. Banii strânși din vânzarea biletelor sunt folosiți ulterior în scop caritabil, de unde provine și numele acestui proiect.
”MEDIAȘ ȘI SCHWABISCH HALL – două orașe medievale”
Schimbul de experientă între Gymnasiul St. Michael din Schwäbisch Hall și Liceul Teoretic St. L. Roth din Mediaș se practică de aproximativ 10 ani. Scopul principal este ca elevii să cunoască o cultură și un sistem școlar diferit. Acest proiect prilejuiește legarea de prietenii noi, dincolo de granițele țării.
Îi puteți vota pe ei și mulți alți tineri remarcabili AICI. E momentul să îți votezi favoritul!