Gaz Metan o întâlnește pe Sepsi, în deplasare, în cadrul etapei a 16-a din Liga 1, iar antrenorul Edi Iordănescu (41 de ani) a făcut un anunț important, vineri, în ceea ce privește situația clubului. Edi Iordănescu vine cu o veste bună pentru suporterii lui Gaz Metan şi spune că a fost informat că echipa va ieşi din insolvenţă până la finalul acestui an. Gaz Metan a intrat în insolvenţă în urmă cu trei ani, din cauza unor datorii făcute mai ales de echipa de baschet a clubului. La trei ani distanţă, Gaz Metan Mediaş a reuşit să-şi revină din punct de vedere financiar. Edi Iordănescu a anunţat că a fost informat că echipa a îndeplinit planul de reorganizare şi va ieşi din insolvenţă. Antrenorul medieșenilor nu numai că nu mai vrea să plece, dar chiar ar putea să-și prelungească acordul.
”Am fost informat chiar ieri de către partea administrativă că, în proporţie de peste 95%, până la sfârşitul anului, clubul Gaz Metan Mediaş să iasă total din reorganizare, din insolvenţă, să fie un club curat. În momentul de faţă Gaz Metan are zero datorii, în ciuda faptului că nu fotbalul făcuse datoriile respective. Este un moment extraordinar pentru club, ne bucurăm cu toţii, eu am resimţit cel mai tare toată restructurarea şi toate restricţiile care au venit odată cu insolvenţa”, a declarat Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu a primit o ofertă de prelungire a contractului

Edi Iordănescu a primit o ofertă de prelungire a contractului până în 2022. După eliminarea din Cupă, Mediașul pierzând la Suceava în fața divizionarei de liga a treia pregătită de Petre Grigoraș, Edi Iordănescu deschidea public Cutia Pandorei. Era 24 septembrie, cu două săptămâni înainte de pauza pentru dubla cu Feroe și Norvegia. Edi chiar și-a anunțat intenția de a pleca, având la acel moment și „pista Astra”, dar lucrurile s-au calmat puțin. Acum, conducerea, în principal președintele Ioan Mărginean a făcut un pas în față și i-a propus lui Edi Iordănescu să prelungească pe încă doi ani contractul care expiră peste 8 luni.

Sursa video: Nova TV