Primarul municipiului Mediaş, Gheorghe Roman, a anunţat, miercuri, că va convoca săptămâna viitoare o şedinţă extraordinară a Consiliului Local pentru a adopta măsuri de reducere a fondului de salarii. Roman anunţă că unii angajaţi ar putea intra în şomaj tehnic sau ar putea avea salarile diminuate.
„După cum ştiţi, toate localităţile se confruntă cu probleme legate de bugetul local, iar unele dintre ele au luat deja măsuri privind reducerea salariilor sau trimiterea angajaţilor în şomaj tehnic. Acest lucru se va întâmpla şi la Mediaş. Sunt în discuţii cu Direcţia Economică, Direcţia Juridică şi cu sindicatul pentru a găsi soluţii soluţii eficiente, dar şi legale”, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, rimarul unicipiului Mediaş, Gheorghe Roman. Acesta a explicat că, la începutul săptămânii viitoare, va convoca în regim de urgenţă o şedinţă extraordinară a Consiliului Local.
”Le voi cere consilierilor să hotărască asupra măsurilor ce se impun a fi luate pentru diminuarea fondului de salarii la nivelul administraţiei locale”, a mai spus primarul Mediaşului.