Gaz Metan Mediaș s-a impus în deplasarea de la Voluntari, scor 2-1, și continuă parcursul impecabil din play-out. Medieșenii au deschis scorul în minutul 12, prin Caiado. Pasa decisivă a fost oferită de Rondon, după ce l-a ridiculizat pe Armaș. Alexandru Vlad a egalat pentru gazde în minutul 38 cu un șut de la marginea careului de 16 metri. Reușita izbăvitoare a venit în minutul 79, după o eroare flagrantă de arbitraj. Mingea depășise terenul la debutul acțiunii ofensive. Venezueleanul Mario Rondon a fost pe fază și a profitat, la o respingere greșită a lui Vâtcă. Gaz Metan continuă parcursul perfect din play-out, cu cinci victorii din cinci meciuri și se desprinde în fruntea clasamentului.

FC Voluntari – Gaz Metan 1-2
Au marcat: Al. Vlad ’39 / Caiado ’12, Rondon ’79
FC Voluntari: Vâtcă – I. Gheorghe, Balaur, I. Armaş, A. Vlad – Căpăţînăs (A. Bălan 84), Răuţă – G. Deac (Ricardinho 70), Laidouni, Gadze – Tudorie
Rezerve: Mitrev – Russo, Hodorogea, Popadiuc, A. Bălan, Pîrcălabu
Antrenor: Cristiano Bergodi
Gaz Metan Mediaș: Pleşca – Creţu, M. Constantins, Larie, Cikarski – Fofanas, Luis Aurelio – Mailat, Rondon (Ely Fernandes 88), Caiado (Chamed 70) – Yazalde (Ivanov 61)
Rezerve: Batista – P. Costea, A. Pereira, Diallo
Antrenor: Edward Iordănescu
Stadion: Anghel Iordănescu, Voluntari
Arbitru: George Găman
Asistenți: Vladimir Urzică, Mihai Marica