Gaz Metan şi Astra au remizat, scor 1-1, la Mediaş, iar la final Edi Iorănescu a susţinut că rezultatul e nedrept. Tehnicianul a analizat jocul şi a identificat momentele bune, dar şi cele care l-au nemulţumit. Iordănescu jr. a susţinut, la final, că Gaz Metan ar fi meritat toate punctele:
“Obiectivul este să facem măcar 38 de puncte. Nu prea ne mai permitem paşi greşiţi. Avem meciuri doar împotriva contracandidatelor. Timpul e principalul meu inamic, ne trebuie minimum trei victorii. Azi, Mediașul a fost echipa mai bună și ar fi meritat să câștige. Perioada de pregătire a fost foarte scurtă. Eu am venit în această iarnă şi mi-am cunoscut jucătorii în cantonament. Au fost câteva fluctuaţii, dar noi am fost echipa mai pozitivă. Astra nu a avut nicio ocazie în prima repriză. Per total, prima repriză m-a mulţumit. După pauză am pierdut teren şi nu am mai pus presiune. Am avut câteva ocazii bun. Ne-am precipiat și am primit gol pe o nesincronizare, la prima situație a Astrei. Nu vreau să-mi critic jucătorii, sunt sigur că își vor lua revanșa”, a precizat Edi Iordănescu.
Costel Enache, tehnicianul fostei campioane a României nu a fost mulţumit de jocul echipei sale din prima repriză:
”Sunt supărat pentru prima repriză, a fost una slabă, anemică. Îmi cunosc foarte bine băieţii, am jucători de mare valoare, sunt băieţi de caracter. Supărarea a fost alinată după pauză, am văzut ce aştept de la ei, am văzut spiritul de grup. Nu am arătat uniţi în prima repriză. E un început mai greoi, dar aşa sunt toate începuturile, a fost un adversar puternic, cu omogenitate. Ai foarte puţin timp de a comunica ce trebuie să facem în repriza a doua, eu nu fac discursuri premeditate. Nu m-ar fi mulţumit rezultatul de egalitate, dar răspunsul poţi să-l dai după meci. Astăzi, da, e ok că ne-am menţinut distanţa faţă de ei”, a spus Enache la finalul partidei.