Tehnicianul echipei Gaz Metan Mediaş, Edward Iordănescu, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 0-0, că s-a temut puţin de această confruntare şi a făcut schimbări în “structura de joc” pentru a contracara prestaţia oaspeţilor.
”Am jucat contra celei mai valoroase echipe din competiţie. Mi se pare echipa cea mai completă, o echipă tăbăcită, care ştie să speculeze orice greşeală, ba chiar să provoace adversarul să greşească. Am avut puţină teamă de acest meci, mai ales că CFR a învins FCSB fără să aibă prea mari probleme. Am căutat să schimbăm structura de joc, ne-am asumat mai puţine lucruri ofensiv pentru că ştiam ce mijloace foloseşte CFR-ul. Am vrut să combatem şi să câştigăm mingea a doua, să-i surprindem. Defensiv ne-a ieşit, chiar dacă am puterea să recunosc că CFR Cluj a avut mai multe situaţii de gol decât noi. Sunt 24 de etape şi nu am căzut niciodată sub locul 6. Au fost perioade foarte grele. I-am pierdut pe Creţu, pe Olaru, Cristea, Aurelio este accidentat. Am făcut un lot din mers. Avem 37 de puncte în condiţiile în care anii trecuţi cu acest număr de puncte s-a intrat în playoff. Avem al patrulea cel mai mic buget din Liga I. Am pierdut fotbalişti în plin campionat şi nu e uşor să reintegrezi jucătorii noi, aduşi din mers” a afirmat Iordănescu.

Dan Petrescu: Am avut un penalti clar

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-0, că formaţia sa ar fi trebuit să beneficieze de un penalti.
“Am încercat să marcăm, am jucat cu două vârfuri. Ei s-au apărat tot meciul, Noi am avut un penaliti clar ca lumina zilei în prima repriză. Nu e normal. Gaz Metan cred că are vreo zece penaltiuri primite, noi cred că nu mai primim. Am avut şi ocazii. În repriza a doua n-am fost inspiraţi în faţa porţii, terenul nu ne-a ajutat, era îngheţat. Nu am ce să le reproşez băieţilor. Sunt puţin supărat pe faza aceea clară în care arbitrul nu trebuia să se sucească, trebuia să dea penalti clar”, a spus Petrescu pentru posturile care transmit Liga I.