ACS Poli Timişoara continuă lupta pentru evitarea retrogradării şi mai face un pas important pentru obţinerea obiectivului. Străuţ a marcat pentru 1 – 0 în disputa cu Gaz Metan Mediaş, pe „Dan Păltinişanu”, în minutul 88, atunci când puţini se mai aşteptau la o victorie. Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan Mediaş: „Am venit la ultimul joc de tur de play-out cu dorinţa de a recupera puncte. Cred că e un rezultat injust, dar acesta rămâne. Am întâlnit o echipă bună, mai ales la faze fixe. Din păcate, am făcut o serie de greşeli copilăreşti. La gol a fost un simplu detaliu… o greşeală neforţată, la care am trimis mingea în corner. Dacă nu reuşim să înscriem, nu obţii ceea ce îţi doreşti. Ne-am propus locul 7 din clasament şi pentru diferenţa de bani din televizări, dar… Faptul că n-am intrat în play-off a adus la echipă acea stare de indiferenţă, de vacanţă. Ceea ce nu este corect din partea jucătorilor, ei trebuie să îşi respecte contractul până la sfârşit, pentru asta sunt plătiţi”. În minutul 90, Radu Zaharia de la Gaz Metan a fost eliminat, el primind al doilea cartonaş galben într-un interval de un minut (’89 şi ’90).
Poli Timişoara: Straton – Străuţ, Bocşan, Cânu, Neagu – Artean, Soljic – Mailat (Pedro Henrique ’53), Croitoru (Drăghici ’85), Novak (Ignea ’80) – A. Popovici.
Antrenor: Ionuţ Popa.
Gaz Metan Mediaş: Greab – Creţu, Trtovac, Zaharia, Rugasevic – Danci (Tahar ’82), Bic – Curtean (Lupu ’63), Eric, Munteanu (Buziuc ’72) – Sikorski.
Antrenor: Cristian Pustai.
Cartonaşe galbene: Bocşan ’14, Artean ’66, Popovici ’83, Pedro ’90+2 / Creţu ’32, Curtean ’38, Danci ’65, Eric ’70, Zaharia ’89, ’90
Cartonaş roşu: Zaharia ’90
Arbitri: Marius Avram – Mircea Orbuleţ, Miclos Nagy – Horaţiu Feşnic
Observatori: Corneliu Fecioru, Ioan Bogdan