Home » Archive for "UTILE"

Autoritățile au creat linia TELVERDE pentru informații despre prevenirea infectării cu coronavirus

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu vine în sprijinul cetățenilor cu următoarele precizări de interes public:
– La nivelul Institutului Național de Sănătate Publică din subordinea Ministerului Sănătății a fost operaționalizată linia TELVERDE destinată cetățenilor care doresc informații legate de prevenirea infectării cu virusul COVID – 19 (coronavirus).
– Cetățenii care doresc informații despre situațiile legate de COVID – 19 pot apela numărul 0800800358.
– Rugăm cetățenii să apeleze numărul unic de urgență 112 doar pentru situații de urgență, iar pentru solicitarea de informații să apeleze linia TELVERDE.
Programul de funcționare al liniei verde este zilnic, între orele 08.00 și 23.00, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.La această linie telefonică pot fi solicitate informații despre modul în care se manifestă virusul, modalități de prevenire a îmbolnăvirii și alte detalii legate de conduita preventivă.

Linia telefonică TELVERDE este strict pentru informarea cetățenilor și nu este un număr de urgență!

Linia telefonică TELVERDE este strict pentru informarea cetățenilor și nu este un număr de urgență! În cazul în care sunt suspiciuni asupra unor persoane care ar fi contactat virusul, aceste situații trebuie anunțate la numărul unic de urgență 112. În contextul aplicării măsurilor necesare pentru prevenirea și combaterea infecțiilor cu noul Coronavirus, reamintim comunității sibiene că, reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, cu responsabilități în gestionarea acestui tip de eveniment, monitorizează permanent situația la nivel județean.

 

Prognoza meteo pe o lună. Cum va fi vremea până pe 23 martie

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pe o lună. Află, din materialul următor, cum va fi vremea, în fiecare regiune a țării, în intervalul 24 februarie – 23 martie 2020. Estimările meteorologice pentru patru săptămâni sunt realizate de către ECMWF – Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată. Este estimată media săptămânală a abaterilor temperaturii aerului și a cantităților de precipitații față de media perioadei 1993-2016. Fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu pot fi prognozate cu ajutorul acestui produs.

Săptămâna 24.02.2020 – 02.03.2020

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade la nivelul întregii țări, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile estice și nord-estice. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile extracarpatice, dar mai ales în cele sudice și sud-vestice, iar în nordul extrem al țării va fi local excedentar. În rest, cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 02.03.2020 – 09.03.2020

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână în toate regiunile, dar mai ales în cele extracarpatice. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi în general excedentare în regiunile intracarpatice și în jurul celor normale pentru această perioadă în restul teritoriului.

Săptămâna 09.03.2020 – 16.03.2020

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, în regiunile extracarpatice și apropiate de cele normale ale perioadei în rest. Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile sudice și vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 16.03.2020 – 23.03.2020

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile vestice și sud-vestice.

TRANSILVANIA

În majoritatea zilelor din interval, regimul termic va fi caracterizat de valori peste cele normale în această perioadă din an, cu maxime de 8…12 grade, posibil mai ridicate în perioada 24-25 februarie (excepție vor face zilele de 20, 21 și 22 februarie când media regională a temperaturilor diurne va fi de 5…9 grade). La debutul perioadei de referință, minimele termice vor fi preponderent negative, în zonele depresionare putând coborî spre -10 grade, iar în celelalte nopți se vor situa într-un ecart mediu de -4…2 grade. Temporar, cu precădere în perioadele 19-20, 23-24 și 26-28 februarie, vor fi precipitații locale, în general slabe cantitativ, predominant ploi sau mixte.

 

Alegeti eSafe.ro pentru echipamente protectia muncii si veti avea numai de castigat!

In momentul in care ne gandim la locul de munca, protectia este esentiala si de aceea, in anumite domenii, este necesara indeplinirea anumitor conditii astfel incat sanatatea angajatilor sa nu poata fii pusa in pericol in nici un fel.

Exista deci diverse norme de protectia muncii, norme care constau in asigurarea echipamentului de protectie necesar pentru job-ul in cauza.

Dupa caz, acest echipament de protectie este format din mai multe elemente, asa dupa cum probabil foarte multi dintre voi ati observat, este vorba fie despre casti de protectie, ochelari, manusi, fie incaltaminte de lucru si lista poate continua, in general, cam tot ce poate tine de imbracaminte de lucru.

In ceea ce priveste incaltamintea de protectie trebuie sa stim ca in primul rand e obligatorie daca vrem sa prevenim orice accident sau ranire. Numarul tipurilor de job-uri in care protectia pentru picioare este esentiala, este unul foarte ridcat.

Doar din cauza accidentelor care se intampla in urma caderilor sau alunecarilor sunt foarte multe victime in fiecare an, asa ca prevenirea acestora este esentiala pentru a reduce numarul lor, in acest fel avand la dispzitie tot felul de bocanci de protectie sau bocanci bombeu, cu talpi antiderapante si cu protectii suplimentare in ceea ce priveste partea superiora, inclusiv insertii metalice astfel incat in cazul in care un obiect greu va cadea pe picior, riscul accidentarii angajatului este cu mult diminuat.

Protectia muncii trebuie realizata ca atare conform legilor in vigoare, in caz contrar, o firma sau companie care nu-si indeplineste obligatiile din acest punct de vedere fata de angajatii sai, va fi sanctionata ca atare. Insa, dincolo de amenzi si controalele aferente, intr-o astfel de situatie banii trebuie sa fie pe ultimul loc, iar siguranta oamenilor pe primul, indiferent de situatie sau de orice compromis necesar.

Dincolo de toate acestea, in mod inevitabil, orice accident de munca va aduce automat controale si posibile amenzi, fiind  astfel extrem de important sa folosim echipamente de protectie de buna calitate, care sa scada riscul unor accidente.

In materie de imbracaminte si incaltaminte de protectie de cea mai buna calitate dar si la preturi avantajoase, veti putea gasi cele mai bune oferte accesand site-ul celor de la eSafe.ro.

Principalele categorii de produse comercializate de catre acestia si esentiale in ceea ce priveste protectia muncii in cadrul anumitor job-uri, sunt:

 • Imbracaminte
 • Incaltaminte
 • Manusi de protectie
 • Protectia capului
 • Lucru la inaltime
 • Echipamente

Toate aceste produse sunt ideale pentru o gama extrem de variata de domenii de lucru, fie ca este vorba despre echipamente confectii metalice, echipamente logistica, echipamente constructii, echipamente sezon cald, echipamente sezon rece, echipamente sezon ploios, echipemante industria alimentara, echipemente pentru lucrul la inaltime sau electricitate si asa mai departe.

Aveti grija de sanatatea si siguranta angajatilor iar in acest fel veti avea numai de castigat. Siguranta angajatilor poate ca reprezinta o investitie aparent mare si inutila, insa pe termen lung va poate scuti de cheltuieli extrem de mari cat si probleme legate de imaginea companiei.

Accesati acum site-ul celor de la eSafe.ro unde veti descoperi echipementele de protectie perfecte pentru nevoile dumneavoastra, la cel mai bun raport pret/calitate.

 

 

Prognoza meteo pentru următoarele trei zile. Cer noros și vreme caldă

Temperaturile se vor situa peste normalul termic al perioadei în prima parte a săptămânii viitoare, singurul inconvenient fiind reprezentat de cerul mai mult noros, în cea mai mare parte a ţării.

Luni

Vremea va fi predominant frumoasă şi se va încălzi faţă de intervalul precedent, devenind deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre sfârşitul intervalului în nord-vestul teritoriului, unde vor fi condiţii pentru precipitaţii slabe, mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificări uşoare pe crestele montane şi pe arii restrânse în est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 şi 16 grade, iar cele minime se vor situa între -3 şi 8 grade, mai mici în depresiunile din estul Transilvaniei. Izolat se va semnala ceaţă.

Marţi

Vremea se va menţine deosebit de caldă în cea mai mare parte a ţării. Vor fi înnorări temporare în nord şi centru, unde pe arii restrânse şi trecător se vor semnala precipitaţii slabe, predominant sub formă de ploaie, dar în restul teritoriului cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, în special în zona înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 şi 17 grade, iar cele minime între -2 şi 6 grade. Izolat se va semnala ceaţă.

Miercuri

Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori cu mult mai ridicate decât cele specifice perioadei. Cerul va avea înnorări, mai accentuate în a doua parte a intervalului, când temporar se vor semnala precipitaţii- cu o probabilitate mai mare local în jumătatea de sud-vest a ţării şi pe suprafeţe restrânse în rest. Vor fi ploi, iar în zona montană înaltă precipitaţiile vor fi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime, în scădere faţă de ziua anterioară se vor încadra între 7 şi 13 grade, iar cele minime între -4 şi 6 grade.

 

Bugetul municipiului Mediaș pe anul 2020 a fost aprobat în ședința extraordinară a Consiliului local de luni

Bugetul municipiului Mediaș a fost aprobat, luni după amiaza, în cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului Local din oraș. Consilierii locali au discutat asupra bugetului, investițiilor și lucrărilor programate în acest an, bugetul fiind votat de aleșii locali, mai puțin cei ai Partidului Social Democrat, care au votat “împotrivă”. Municipiul Mediaș are în acest an un buget de aproximativ 123 de milioane de lei. Din bugetul total de 123 de milioane de lei, aproape 23 de milioane de lei se vor regăsi la capitolul servicii publice generale, care include cheltuielile de personal și cheltuielile materiale. Capitolul Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională are la dispoziție 3,6 milioane de lei, cea mai mare parte a sumei fiind alocată Direcției Poliția Locală Mediaș. Cheltuielile socio-culturale vor primi în acest an peste 38 de milioane de lei, la acest capitol fiind incluse cheltuielile legate de învățământ, sănătate, dar și banii pentru asistență socială și Direcția pentru Cultură. Aproape 36 de milioane de lei sunt alocați capitolului Servicii și Dezvoltare Publică, Locuințe, Mediu și Ape, iar 23 de milioane de lei vor reveni acțiunilor economice, unde sunt incluși banii pentru transport, dar și pentru investițiile la străzi.

 

ATENȚIE! Se oprește curentul electric în Mediaș 3 zile la rând pe mai multe străzi

Pentru efectuarea unor lucrări programate, se va întrerupe furnizarea energiei electrice, după cum urmează:

MARȚI 11 FEBRUARIE

-între orele 9:00 – 12:00 în MEDIAȘ, străzile: STADIONULUI – parțial; PÂRVAN V; RUCĂR; VIȚEI; MICU KLEIN; BRAN; PRUNULUI.
-între orele 11:00 – 14:00 în MEDIAȘ, strada: GĂRII, ECOSAL.
-între orele 13:00 – 17:00 în MEDIAȘ, străzile: 1 DECEMBRIE – parțial; MERILOR; ALEEA SOVATA; ALEEA ISTRIA; GRĂDINARILOR; NUCULUI – parțial; ALEEA BORSEC – parțial; ALEEA EFORIE – parțial; ALEEA TOMIS – parțial.

MIERCURI 12 FEBRUARIE

-între orele 8:00 – 11.30 în MEDIAȘ, străzile: PILOȚILOR; INTRAREA AVIAȚIEI – parțial; AVIAȚIEI; VUIA TRAIAN.
-între orele 9:00 – 12:00 în MEDIAȘ, străzile: PIAȚA FERDINAND REGELE – parțial; TURNULUI – parțial; HONTERUS J – parțial; RAREȘ PETRU; DOJA GH.; SMÂRDAN; AZILULUI; DUCA I. G.; BISERICII; PIAȚA CASTELULUI; CASTELULUI.
-între orele 11:00 – 14:00 în MEDIAȘ, străzile: PREDEAL – parțial; FELEAC – parțial; 1 DECEMBRIE – parțial.
-între orele 13.30 – 17:00 în MEDIAȘ , străzile: PREDEAL – parțial; FELEAC – parțial; 1 DECEMBRIE – parțial.

JOI 13 FEBRUARIE

-între orele 9:00 – 12:00 în MEDIAȘ, străzile: PISO I – parțial; ALBA IULIA – parțial; ARIES; MANIU I – parțial.
-între orele 11:00 – 17:00 în MEDIAȘ, străzile: CÂMPENI; LIBERTĂȚII; ROVINARI; LUPENI; CALAFAT – parțial; MANIU I – parțial.

În cazul apariţiei unor situaţii neprevăzute, lucrările pot fi reprogramate. Informaţii actualizate despre întreruperile programate sunt disponibile şi pe pagina de web a societăţii: www.sdeets.ro rubrica „Întreruperi programate – SDEE Sibiu” sau la „Call Center”, telefon 0800-801-929.

 

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru luna februarie 2020

Specialiştii Administraţiei Naţionale pentru Meteorologie au emis prognoza meteo pentru luna februarie 2020, valabilă pentru toate regiunile ţării. Dacă deja în luna ianuarie s-au înregistrat abateri pozitive de temperaturi, luna februarie va urma aceeași regulă, după cum transmit meteorologii. Prognoza meteo pe patru săptămâni este realizată de Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată.

Prognoza meteo 3-10 februarie 2020

În săptămâna 3-10 februarie, mediile valorilor termice se vor situa, în general, peste limitele specifice perioadei, îndeosebi în partea de sud şi est a ţării. Temperaturile maxime se vor situa între 4 şi 8 grade Celsius, în timp ce minimele vor fi între -2 şi -4 grade Celsius. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi, în general, apropiate de cele normale pentru acest interval. Local, tendinţa ar putea fi deficitată în sudul ţării şi excedentară în nordul teritoriului.

Prognoza meteo 10-17 februarie 2020

În săptămâna 10-17 februarie 2020, mediile valorilor termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei săptămâni în toate zonele ţării. Astfel, temperaturile maxime se vor situa între 3 şi 8 grade Celsius, în timp ce minimele vor fi între 0 şi -4 grade Celsius. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această săptămână vor fi apropiate de cele normale, cu excepţia regiunilor sudice unde tendinţa va fi uşor deficitară. Altfel spus, meteorologii exclud ipoteza unor episoade de viscol sau ninsori, cel puţin sudul ţării.

Prognoza meteo 17-24 februarie 2020

În săptămâna 17-24 februarie, mediile valorilor termice se vor situa, în general, uşor peste limitele specifice acestei perioade. Regimul pluviometric va putea avea o tendinţă uşor deficitară în cea mai mare parte a ţării. Astfel, meteorologii exclud episoadele de iarnă, respectiv ninsori sau viscol, în ultima săptămână din februarie.

Prognoza meteo 24 februarie – 2 martie

Mediile valorilor termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toată țara. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi, la fel ca și în restul perioadelor menționate, deficitar, aproape pe întreg teritoriul țării.

Prognoza meteo în Mediaș

 

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Primăria municipiului Mediaş, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Locuințe sociale colective inclusiv utilități și amenajări exterioare – amenajare loc de joacă” propus a fi amplasat în municipiul Mediaș, str. Baia de Nisip f.n., CF 103508, 103509, jud. Sibiu. Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Sibiu, str. Hipodromului, nr. 2A și la sediul Primăriei municipiului Mediaș în zilele de luni-joi între orele 8:00 – 16:30 și vineri între orele 08:00 – 14:00. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Sibiu”.

 

Tamplarie PVC de nota 10 de la Aluroller.ro

Tamplaria este foarte importanta pentru o casa. Ea leaga locuinta respectiva de restul lumii, dar in acelasi timp o si izoleaza. Ce ne-am face ca in momentul in care stam in patul din dormitor, vantul sa bata cu putere peste noi si gerul siberian sa patrunda in casa? Vantul ar aduce praf si mizerie simultan cu aerul rece.

Toamna ar intra in casele noastre si ploile reci, in timp ce iarna ar ninge peste noi. Aceste fenomene sunt frumoase, dar nu in casele noastre.

In plus, avem nevoie de ferestre pentru lumina si pentru a vedea ce se intampla afara. Am multi amici care se uita pe geam, sa vada cum este imbracata lumea pe strada, inainte de a iesi din casa.

Pana mai ieri, tamplaria era din lemn sau metalica. Cea din lemn necesita schimbare, iar cea metalica intretinere, ca rugina sa nu roada fierul.

Geamurile prinse in tinte mici se deplasau si pe la ferestre se simtea intrand frigul in casele noastre. Si usile din lemn se indepartau si la fel lasau sa intre temperaturile scazute de afara, deci caldura atat de scumpa iarna, se pierdea.

Acum exista tamplarie PVC la adresa https://www.aluroller.ro/tamplarie-pvc de calitate premium, realizata din cele mai bune materiale in Germania. Calitatea tamplariei depinde de calitatile celor trei componente ale sale: a profilelor PVC, a feroneriei si a sticlei.

Tamplaria care se poate comanda online din magazinul Aluroller.ro reuneste producatori de marca , avand in  componenta cele mai bune profile PVC, elemente de feronerie de calitate premium si sticla care izoleaza perfect, fiind in acelasi timp foarte rezistenta.

Ce asteptari trebuie sa aiba un cumparator de la o tamplarie buna?

 1. Sa beneficieze de izolarea perfecta si totala a casei sale, atat din punct de vedere termic, cat si fonic. O tamplarie buna, cum este cea din magazinul prezentat mai sus, asigura o temperatura constanta in toata casa. Cand geamurile nu sunt ermetice sau pe langa usa intra aer rece de afara, se simte deja curent cand cineva se apropie de aceste puncte si nu este in regula. Nimeni nu isi doreste sa aiba curent in casa in dreptul geamurilor sau al usilor, mai ales daca acestea se afla langa pat.

Cel care sta in dreptul geamului se poate imbolnavi grav, daca tamplaria cu probleme nu este schimbata. Nu ne convine nici sa auzim claxoanele din strada, tipetele unor oameni, tot vacarnul de afara sau tunetele puternice care ne infricoseaza. Sa zicem ca adultii sunt rezistenti, dar dorim sa protejam copiii din casa.

 1. Sa nu poata fi sparte sau deschise cu usurinta din afara de catre raufacatori. Avem nevoie de securitate in casele noastre, iar produsele din magazinul Aluroller.ro ne-o garanteaza. Usile si ferestrele functioneaza ca niste bariere de netrecut in calea infractorilor.
 2. Sa fie rezistente, sa nu se defecteze si sa necesite reparatii sau inlocuire. Nu ne place sa ramanen cu ivarul in mana, cu usa blocata si sa vina altcineva din afara sa ne elibereze, nici sa nu putem sa inchidem usile cand ne este lumea mai draga!
 3. Sa se poata curata perfect si usor in acelasi timp. Nu ne plac geamurile pe care raman pete si urme, oricat de mult le-am sterge.
 4. Modelele sa fie disponibile intr-o gama variata de culori, cum ar fi: alb, wenge, nuc, mahon, stejar auriu, gri antracit ca tamplaria sa se poata asorta cu peretii, cu mediul in care este asezata casa, cu nuanta dominanta a acesteia.
 5. Preturile sa fie accesibile si sa se asigure si montajul realizat de catre specialisti, fiindca este mult mai sigur.

Nu trebuie sa fie omul mult prea pretentios sa isi doreasca aceste calitati de la tamplaria casei sale, ci sa fie practic, gospodar. Toate aceste particularitati sunt prezente in produsele livrate de Aluroller oriunde in tara.

In acest magazin se gasesc cele mai bune produse pentru izolarea, protectia si infumusetarea casei tale. Nu poti sa stai fara tamplarie buna, dar si rulourile exterioare sunt la fel de importante.

Jaluzelele verticale si cele speciale pentru mansarda iti infrumuseteaza casa si o fereste in acelasi timp de razele soarelui.

Cand acestea sunt extrem de puternice, nu trebuie sa le permitem sa intre in casa, fiindca decoloreaza lucrurile si le deterioreaza.

Site-ul magazinului este bine structurat, iar fiecare categorie de produse este insotita de explicatii complete. Cu toate acestea, in cazul in care clientul doreste informatii in plus, le poate solicita specialistilor de la Aluroller.ro.

Parteneriatul dintre reprezentantii magazinului si cumparatori nu se opreste la plasarea-procesarea comenzii, ci include si livrarea si montajul.

Analizand piesele din portofoliu ne dam cu usurinta seama cat de elegante sunt produsele din acest magazin si cat de mult infrumuseteaza casele.

Jaluzelele verticale sunt si ele colorate placut, in timp ce tamplaria din PVC arata impecabil. Cu ajutorul lor, ne putem amenaja intreaga casa, sa nu mai avem nicio grija cand ploua, ninge, bate vantul sau este un ger cumplit afara sau cand plecam in concediu!

 

 

Servicii PSI de calitate de la SecuritatePSI.ro!

Siguranta este esentiala in orice situatie iar daca discutam despre cladiri si spatiile interioare, situatie in care poate sa fie vorba despre un numar destul de mare de persoane.

Probabil ca foarte multi dintre voi nu cunosc ce reprezinta, ori chiar nu au auzit niciodata de serviciile PSI la locul de munca, insa este un lucru cat se poate de important. O firma in toata regula nu poate functiona fara o autorizatie PSI, insa discursul nu incepe si nici nu se termina cu o firma de mari dimensiuni, deoarece orice tip de firma indiferent cat de mica sau mare este, trebuie sa dispuna de aceasta autorizate pentru a putea functiona legal, inclusiv in cadrul institutiilor trebuie sa existe o astfel de autorizatie PSI, precum si hidranti ori sprinklere interioare.

In momentul in care este necesara o autorizatie PSI, aceasta trebuie obtinuta cu ajutorul unui firme specializate si acreditate pentru astfel de activitati.

De exemplu cei de la SecuritatePSI.ro pot reprezenta o solutie foarte eficienta si avantajoasa din punctul de vedere al tarifelor in ceea ce priveste autorizatii, mentenanta PSI, instalatii sprinklere, hidranti si asa mai departe.

Apararea impotriva incendiilor este absolut esentiala si reprezinta acel ansamblul integrat de activitati specifice, masuri si sarcini organizatorice, tehnice, operative, cu caracter umanitar precum si de informare publica. Principaul scop este prevenirea si reducerea riscurilor de producere a incendiilor si a asigurarii unei interventii rapide si eficiente pentru stingerea incendiilor, in vederea evacuarii, salvarii si protectiei persoanelor care se afla in pericol, protejarii bunurilor si mediului impotriva efectelor unei situatii de urgenta  determinata de aparitia unui incendiu.

Este deci nevoie de solutii precum grup pompare sprinklere, hidranti interiori sau exteriori, iar acestea pot fi instalate cu succes prin intermediul celor de la SecuritatePSI.ro.

Fara doar si poate, protectia impotriva focului este studiul si practica diminuarii sau chiar eliminarii unor efecte nedorite ale unui potential incendiu. Implica studiul comportamentului, suprimarii si investigarii focului, urgentele pe care un incendiu le implica, precum si cercetarea, dezvoltarea, cauzele producerii, testarea si aplicarea unor solutii impotriva sa.

In momentul in care izbucneste un incendiu, aerul este imediat incalzit, aer cald care se inalta si atunci cand sprinklerul este atins de acesta, el se va activa. Un sprinkler este dotat cu un senzor care va depista un incendiu in functie de temperatura la care este setat acel senzor sa reactioneze. In plus, capul unui sprinkler este atasat unui sistem de tevi ce sunt ascunse in tavan sau pereti. Astfel ca, in momentul in care sunt activate, o valva a sistemului de tevi este deschisa eliberand apa ce este tinuta sub presiune in tevi.

In ceea ce priveste servciile oferite de catre cei de la SecuritatePSI, acestia va pot rezolva cu orice problema in ceea ce priveste executie instalatie hidranti, sprinklere, proiectare, mentenanta, consultanta si autorizatie PSI, toate fiind servicii de cea mai buna calitate si la preturi avantajoase.

Toate detaliile va sunt puse la dispozitie pe site-ul SecuritatePSI.ro, astfel ca va invit sa il accesati iar daca va numarati printre aceia care sunteti in cautarea unor astfel de servicii, aici veti gasi raspunsurile potrivite nevoilor dumneavoastra.

 

 

 

Dezbatere publică privind proiectul de buget local pentru anul 2020

Primăria municipiului Mediaş organizează în data de 3 februarie 2020, ora 16:00, la sediul municipalității, o dezbatere publică privind proiectul de buget local pe anul 2020. Proiectul poate fi consultat atât în format fizic, la sediul Primăriei Mediaș – Centrul de Informare pentru Cetățeni, cât și pe site-ul municipalității, accesând secțiunea Informaţii Publice – Informații financiare – Buget – Proiect Buget 2020. Organizațiile legal constituite, precum și toți cetăţenii interesați în legătură cu subiectul supus dezbaterii pot depune în scris opiniile şi sugestiile cu valoare de recomandare, pe adresa de poștă electronică primaria@primariamedias.ro sau la sediul Centrului de Informare pentru Cetăţeni din cadrul Primăriei Mediaş, până la data de 31 ianuarie 2020, ora 13:00.