Faci parte din lantul hotelier de 5 stele, cu cerinte si servicii pe masura? Sau mai de graba combini realitatea cu visele?

Daca dotarile si serviciile pe care le ofera hotelul tau respecta intru tocmai normele si se incadreaza perfect la numarul de stele aferent, te felicitam! Insa, daca doar iti place sa crezi ca esti top, lucrurile nu sunt formidabile pentru tine. Si asta pentru ca-ti poti “alunga” clientii in mod voit si intr-un numar cat mai mare, mai ales ca oamenii au acces in prezent la foarte multe mijloace de comunicare prin care-si pot impartasi experienta de vacanta si nu numai.

Ori, de fapt, si de drept, dotarile de care dispune hotelul tau te va incadra intr-un anumit top si iti va oferi satisfactia pe masura. Asta nu inseamna decat ca, pentru clienti de top si pentru un renume care sa rasune chiar si pe piata internationala, va trebui sa ai grija privind dotarile pe care le oferi clientilor si a modului in care le raportezi la costuri.

Hai sa vedem ce spune hotelul tau despre tine!

Unde te incadreaza dotarile hotelului tau

  • Clasa de top

Daca an de an investesti in servicii si dotari care mai de care mai alese si mai vaste, oferind clientilor produse pentru hoteluri care sa le indeplineasca nevoile si dorintele, cu siguranta te poti incadra la categoria de top. Un astfel de hotel are grija intotdeauna sa le ofere clientilor tot ce este mai bun, astfel incat acestia sa fie pe deplin convinsi ca au ales cel mai bun centru de cazare.

Curatenia este dominanta in toate camerele unui astfel de hotel, iar la capitolul rasfat personal, clientii beneficiaza de cosmetice hoteliere vaste pentru orice pas al ritualului de ingrijire.

  • Clasa medie

Daca din camerele de hotel iti lipsesc papuci unica folosinta hotel, cu siguranta te inscrii intr-o clasa medie, mai ales ca astfel de papuci, desi nu sunt scumpi, sunt adesea cel mai omis accesoriu din cadrul unor hoteluri si pensiuni cu un capital mai redus. Insa te-ai putea ridica cu usurinta peste asteptari si sa-ti cresti potentialul suplimentandu-ti gama de accesorii si de servicii pe care o oferi clientilor tai. Servicii si accesorii de top, clienti fara numar!

  • Clasa mediocra

Daca foarte multe accesorii precum papucii de unica folosinta sau halatele de baie, ori doua randuri de prosoape de persoana iti lipsesc cu desavarsite, ori nici igiena nu este la standardele cele mai inalte, fara indoiala performantele tale sunt cu mult sub limita asteptarilor. Si suntem ferm convinsi ca si in acest caz, costurile aferente vor fi pe masura si nu vor reflecta nicidecum costurile solicitate de la clienti. Acesta este momentul in care trebuie sa iei atitudine si sa investesti in renovari si in dotarea camerelor cu cat mai multe accesorii si articole care sa-ti impresioneze clientii si care sa revina cu placere. In caz contrar esti doar la un pas de faliment, iar timpul nu e decat o chestiune temporara pana cand vei ajunge la acest rezultat tragic.,