Parintii ajuta copilul sa ia un start bun la maratonul sanatatii si ei sunt responsabili de afectiunile care survin mai tarziu fiindca nu au fost suficient de atenti sa le asigure prebiotice care costa putin, sunt indispensabile organismului la orice varsta si  nu au efecte nocive. Sa facem cunostinta cu prebioticele! Iata caracteristicile acestora:

-ajuta la dezvoltaterea si mentinerea florii intestinale sanatoase, lucru foarte important in digestie

-intareste sistemul imunitar

-combate constipatii si in afara de jena si de suferinta provocata de acest inconvenient previne cancerul de colon

-la varste inaintate combate osteoporoza.

Dar si nevoia de probiotice a organismului se impune sa fie satisfacuta fiindca acestea sunt microorganisme care participa la digerarea alimentelor. Administrand echilibrat si la timp aceste substante bebelusilor ii ferim de afectiuni digestive, de cancerul la colon si de constipatie, cand vor fi adulti. Fiindca beneficiile lor sunt fara pret, nu ar trebui sa ne lasam influentati de probiotice pret Probioticele, prebioticele sau secom sunt la dispozitia tuturor parintilor responsabili si grijulii in farmacia Medik-on.ro. Ele apar in formula laptelui praf sau in pliculete ce pot fi dizolvate in apa, ceai sau lapte. Lipsa vitaminei D din orgnism pericliteaza grav sanatatea, acesta contribuind la echilibrul multor aparate si sisteme din organism. Daca vitamina D lipseste sau este in cantitate mult mai mica decat este necesar, iata ce se intampla:

-oasele sunt fragile, apar fracturi si mainile si picioarele se pot rupe cu usurinta

-inima are de suferit ca si plamanii si apar afectiuni grave respiratorii si de circulatie

-imbolnavirile apar din senin si cu usurinta din cauza sistemului imunitar care este la pamant

-dintii cad si se cariaza foarte repede

-functiile cerebrale nu sunt la fel de prompte ca in cazul persoanelor care au vitamina D in cantitate suficienta in corp

-la maturitate apar si disfunctii sexuale cum ar fi impotenta si infertilitatea, probleme extrem de grave pentru cei care isi doresc copii.

Avand in vedere importanta ei, sa cautam oferte vitamina d pret pe Medik-on.ro fiindca acesta este cea mai aprovizionata si ieftina farmacie din Romania. Aveti copii pe carora le-ati daruit viata din prea multa iubire? Atunci puneti bazele sanatatii depline a lor si ajuta-ti sa ia un start bun in cursa de maraton a sanatatii personale in viata!