Hai, nu te mai incapatana! Nimeni nu poate fi bun la toate. Omul total este un mit al Renasterii, apoi la scara usor ironica, al comunismului. Si trebuie sa admitem ca si persoanele publice, intreprinzatorii si institutiile au nevoie de site, caci contacte si afaceri sunt puse la punct acum de la domiciliu, fara sa necesite deplasare. Te inteleg ca doresti sa faci afaceri la sange, cu investitii minime, dar procedand asa si cu site-ul, risti sa-ti pui clientii pe fuga. Am intrat si eu in diferite magazine online sau site-uri de prezentare a unor servicii si am iesit la timp inainte de a mi se bloca laptopul. Eu sunt din fire mai rabdatoare, dar am auzit oameni injurand si scrasnind din dinti, cand site-ul nu se incarca sau le dadea peste cap dispozitivul. Nu te simti vinovat ca le strici oamenilor care ar putea sa-ti devina colaboratori si prieteni ziua in acest mod? Altii s-au plans de culorile tipatoare si de supraincarcarea site-ului tau, cand ai fi putut solicita web design celei mai pricepute echipe de specialisti, Itexclusiv.ro. Ei vor gandi o strategie personalizata pentru nevoia ta de popularitate, axata pe:
– aspectul impecabil al site-ului : culori, fundal, logo reprezentativ pentru domeniul tau de activitate
– functionalitate maxima: se incarca intr-un timp decent, nu da dispozitivul peste cap, poate fi accesat de pe orice dispozitiv si se poate intra in orice categorie sau subcategorie
– structurarea informatiilor : vizitatorul gaseste repede informatia dorita, eliminarea balastului informational, corectitudinea continului site-ului (greselile gramaticale te exclud din lista potentialilor clienti, de cele mai multe ori).
– moderarea comentariilor, interactiune rapida si eficienta cu clientii.
Acum sa analizam impreuna tarifele! Gandeste-te ca pachetul Web site standard costa de la 249 de euro, iar cu suma acesta iti tii clientii aproape si vei obtine rezultatele dorite. In acest tarif intra urmatoarele beneficii:
– timp record de realizare a unui site perfect: 2-5 zile. Oricat de grabit ai fi, Itexclusiv satisface nevoia ta de a economisi timp. In acest moment daca doresti sa deschizi un magazine cu decoratiuni de Craciun si cadouri tematice, vei avea site-ul gata si te vei ocupa de afacerea ta, fara sa mai ai acesta grija.
– design original. In calitate de cumparator, nu apreciez deloc denumirile de magazine sau firme care seamana izbitor unele cu altele, site-urile care par clonate, cand din punct de vedere creativ exista resurse inepuizabile de originalitate. Cel care plagiaza/cloneaza va deveni suspect in ochii potentialilor clientii, de aceea solicitati site-uri originale!
-hosting web gratuit. Acest aspect este benefic fiindca domeniul propriu aduce o serie de avantaje fata de platformele gratuite. Site-ul poate posta si reclame, iar de aici vin alti bani, poate fi structurat dupa nevoile proprietarului, in plus da girul seriozitatii in afaceri. Exista prejudecata ca daca ai un blog pe o platforma gratuita si web designul acestuia nu este profesionist, indiferent de continut, nu intrii in categoria persoanelor cu influenta coplesitoare. La acesta explicatie se adauga si posibilele disfunctii ale site-ului/blogului. Din moment ce colaborezi cu cea mai buna echipa din tara, acestea vor fi remediate intr-un timp record.