Îl votez pe Mircea Diaconu, fiindcă este un om cinstit, căruia nu i se poate imputa o încălcare a legii de-a lungul vieții sale, iar acest lucru mă face să cred că nu va încălca nici prevederile Constituției.

Consider că s-a pregătit pentru rolul de președinte al țării și acest lucru se poate demonstra prin viziunea completă pe care o are asupra viitorului țării. Are un dicurs elevat si corect și o dicție impecabilă, aspect esențiale pentru cel care reprezintă țara.

Este un candidat independent, deci va media corect orice conflict între partidele politice, în plus se va strădui ca funcțiile importante din stat să fie ocupate pe merit și nu pe criterii politice.

Întotdeauna omul care reprezintă un stat trebuie să fie integru. Președintele trebuie să fie un adevărat model de comportament în comunicare, de părinte și familist, de gospodar și de cetățean. România are nevoie de un președinte asupra căruia niciodată nu a existat nici cea mai mica suspiciune că a încălcat vreodată legile, un Om altruist, care să lupte pentru semenii săi și în același timp să fie neconflictual și să se raporteze permanent la Constitutie.

Mircea Diaconu 

este pregatit sa fie președintele de care avem nevoie, fiindcă toți românii și toate problemele acestora sunt în viziunea sa si ceea ce este mai important: viziunea sa socială este ancorată în realitate.

Egalitatea de șanse are șanse sa fie transpusă în realitate de către o persoană onestă care întodeauna a respectat legile țării și pe oamenii acesteia . Mircea Diaconu consideră nedrepte diferențele dintre oameni și dintre regiunile în care aceștia trăiesc și are soluții viabile ca grupurile dezavantajate să se bucure de aceleași privilegii ca oamenii bogați ai acestei țări.

Ceea ce fascineaza la acest Om integru, de onoare este ca nu face promisiuni fara acoperire, iar așteptările alegătorilor săi nu vor fi înșelate.

În opinia lui Mircea Diaconu, o guvernare stabila reprezintă o forma sigură de apărare a tuturor cetățenilor și de combatere a nedreptăților sociale. România are nevoie de un adevărat părinte spiritual al acestui popor atât de greu încercat de-a lungul istoriei.

Îmi place că pentru Mircea Diaconu, dreptatea nu reprezintă exclusiv un principiu juridic, ci unul după care trebuie să funcționeze toate instituțiile statului.

Ca președinte, Mircea Diaconu nu se va declara niciodată învins de sistem, nici nu se va implica în justiție în mod abuziv, ci va întări permanent lupta împotriva corupției.

Din păcate corupția este un flagel care afectează întreaga societate, în toate domeniile sale esențiale. Funcționarii corupți înfrânează economia, corupția și acte de nedreptate apar și se manifestă în orice moment și în sănătate, învățământ, administrație.

Sigur că va fi greu, dar roadele acestui demers vor merita efortul. Cei care își doresc să trăiască într-o societate liniștită și dreaptă, să îl voteze cu încredere pe Mircea Diaconu!

În prezent, excelența stă în umbra și există alte criterii de ocuparea unor funcții importante. Omul de care România are nevoie va pune preț pe pregătirea profesională și va demola clientelismul politic de orice fel.

A sosit timpul ca oamenii bine pregatiti pe care ii avem in tara, sa faca un pas in fata si sa lucreze pentru tara noastra, iar cei care isi doresc un loc de frunte, sa munceasca sa il obtina pe merit.

Este păcat ca tinerii în care s-a investit atât să fie șomeri, iar posturile să fie blocate sau ocupate pe principii nedrepte!

Mircea Diaconu va avea grijă ca atât profesorii, cât și manualele să răspundă nevoilor actuale ale elevilor.

Societatea s-a schimbat mult, noile descoperiri ale tehnicii și științei ne asaltează, iar Omul integru care se pregătește să conducă energic România pe culmile progresului va moderniza școala și cadrele didactice canalizând întreg sistemul educational către educația pentru viață și recunoașterea valorilor adevărate. Profesorii vor fi salarizați corespunzător și manualele vor fi de calitate premium.

De pildă memorarea se cere a fi înlocuită cu capacitatea de a tria corect informațiile, cărțile completate de mijloacele moderne de informare.

Viziunea asupra infrastructurii este ampla și realista. Drumurile bune din întreaga țară vor face din România o destinație turistică de top, iar mai mulți turiști în România înseamnă o economie înfloritoare și mai mulți bani la buget.

România are nevoie de un Om adevărat care să reînvie valorile care au fost compromise de trecut: iubirea de țară, sentimentul de frăție, bunătatea care este din ce în ce mai des confundată cu slăbiciunea.

Actorul se află în slujba spectatorilor săi. Prin arta și munca lui dorește să îi destindă și să le predea lecții de viață într-o formă cât mai atractivă.

În spatele evoluției sale impecabile pe scenă stau: autoexigența dusă la extrem, memorarea a sute de replici de-a lungul unei vieți, mii de ore de repetiții.

Actorul nu vine niciodată pe scenă nepregătit și nu își abandonează colegii în cadrul unui spectacol și dacă se simte rău sau a avut o problemă personală gravă. Știu actori care au urcat pe scenă după decesul părinților, fiindcă fără evoluția lor spectacolul nu ar fi avut loc și ar fi generat multă nemulțumire.

Un actor este ideal în funcția de președinte, deoarece:

-are spirit de echipă, fiindcă la reușita unui spectacol toți cei implicate își aduc contribuția.

-are capacitatea de a memora pagini întregi de scenarii și de a le interpreta

-dispune de inteligența practică atât de necesară.

-este foarte exigent și motivat să obțină aprecierea publicului.

Votati-l pe Mircea Diaconu, fiindca nu va fi un presedinte distant, arogant, ci unul ridicat din mijlocul nostru, un Om care a muncit cinstit pentru tot ce are și care are multă vigoare, iubire și pricepere de dăruit țării!