Clasa a IX-a este un nou inceput pentru toata lumea. Pentru copii in special este ceva inedit. Acestia trec intr-o noua etapa a vietii, adolescenta si incep frumosii ani de liceu.

Sunt acei ani din viata pe care si-i vor aminti pentru tot restul zilelor. Sunt anii in care se asimileaza multe lucruri noi, se fac poate cele mai trainice prietenii si in care incep sa isi faca o idee despre destinatia lor in viata.

Caracterele si personalitatile elevilor incep sa se defineasca. Copiii de clasa a IX-a sunt ca niste flori care incep sa isi deschida petalele si sa zambeasca catre soare. Au toata viata inainte si un nou capitol inedit se deschide in drumul lor.

Nici pentru parinti si profesori lucrurile nu sunt usoare. Parintii au emotii privindu-si copii cum parasec cuibul pentru a deveni mai independenti, mai vocali si mai intreprinzatori. Profesorii intalnesc o noua generatie pe care, timp de patru ani, trebuie sa o cunoasca si sa o calauzeasca spre viitor.

Liceul este de acum inainte ceva ce ii va defini pentru totdeauna. Se aleg profilele si elevii isi vor face deja o idee despre telul lor si meseria pe care o vor avea.

Cum spuneam, liceele au fiecare cate un profil. Totusi, exista materii care sunt comune pentru toata lumea. De aceea, manualele sunt in principiu aceleasi. Librariadelfin.ro este o librarie online, care pune la dispozitia bobocilor manuale clasa 9 la preturi bune.

Pe site sunt disponibile manualele de Limba si Literatura Romana, de Matematica, Fizica, Chimie, Limbi straine, Geografie, Istorie si asa mai departe. Insa, cum spuneam, liceele deja au un profil al lor bine stabilit. Tot mai apreciate sunt liceele cu profil tehnologic.

Copiii vor putea iesi de pe bancile scolii cu o meserie frumoasa, ce le va asigura un viitor stabil. De aceea, librariadelfin.ro are in stoc, chiar din acesta vara, manualele specifice acestui profil, iar reducerile sunt extraordinare.

Iata cateva exemple de manuale pe care le poti gasi pe site:

  1. Circuite electrice. Manual pentru clasa a IX-a. Manualul este realizat in conformitate cu programa scolara aprobata in anul 2016. Se adreseaza elevilor si profesorilor din liceele cu profil tehnologic sau chiar si celor din invatamantul profesional. Domeniul de pregatire este Electromecanica pentru clasa a IX-a. Manualul este imparitit in 3 capitole: capitolul 1 “Marimile electrice din instalatiile electromecanice”, capitolul 2 “Circuite simple de curent continuu” si capitolul 3 “Analiza circuitelor electrice”. Acest manual are o structura flexibila si prezinta aspectele fundamentale si pe cele aplicative. La fiecare sfarsit de capitol exista teste de evaluare.
  2. Constructii. Manual pentru clasa a IX-a. Este un manual care se ridica la cele mai inalte standarde de pregatire profesionala. Se bazeaza pe metode moderne de predare-invatare, indicatori standard, evaluarile sumative, finale etc. In carte, cunostintele din domeniul matematicii si al fizicii se intersecteaza si se suprapun cu cele pur ingineresti si asta presupune o abordare diferentiata si complexa, pluridisciplinara. Modulele din manual au fost elaborate pentru a oferi elevilor notinuni si tehnici moderne, usor de inteles si de valorificat in viitoarea meserie.

Pe site-ul librariadelfin.ro mai sunt disponibile si manuale pentru fabricarea produselor din lemn, industria alimentara, textila si pielarie etc.