Ma gandesc mereu cu recunostenta la cel care a inventat umbrela  si cu multumire si respect la cei care o perfectioneaza. O umbrela este utila cand ploua, cand bate vantul (daca are stabilitate si este solida) si protejeaza si de razele arzatoare ale soarelui. Cine nu are o umbrela trebuie neaparat sa-si cumpere una din magazinul Dwyn.ro, mai ales ca pana pe 31 mai, 2018 sunt reduceri substantiale de preturi. M-am dus la fata locului, in gradina mea, inainte de a plasa comanda si am observant cum se roteste soarele. Ca sa am mereu umbra, mi-ar fi trebuit doua-trei umbrele. “Doamne, daca ar exista o umbrela care se roteste!”. Trebuie sa va spun ca umbrela rotitoare exista! Umbrela patrata 2.95 x 2.95 m, rotire, Noreen isi schimba pozitia dupa cum bate vantul si cad razele soarelui peste bancutele din lemn unde stam noi, fata in fata si povestim la o cana de ceai cu gheata, la un pahar de suc de portocale din frigidel sau la o salata de fructe. Iti poti regla protectia cu 999 de lei si iti raman in buzunar 300 de lei, bani pe care ii poti investi in altceva. Statisticile arata ca este unul dintre produsele cele mai comandate din magazine datorita mobilitatii si rezistentei materialelor din care este facuta. Mecanismul de rotire asigura o protectie cvasidimensionala cumparatorilor si poate fi combinata cu:

-hamac independent (care nu necesita prinderea de copac) pentru doua persoane

-mobilier de gradina compus din masa si scaune

-gratar, asigurand protectia celui care se sacrifica avand grija de preaparate ca invitatii sa se bucure de o masa gustoasa si sanatoasa.

O astfel de umbrela poate fi fixata si la locul de joaca al copiilor ca acestia sa fie protejati permanent. Recomand ca toti posesorii de gradini sa comande produse de amenajari exterioare din magazinul Dwyn.ro fiindca promotiile sunt in floare, iar produsele de cea mai buna calitate sunt livrate cu promptitudine la adresa indicata de client. Dupa fiecare comanda, clientul primeste prin e-mail puncte de fidelitate pe care le poate folosi la comenzile urmatoare obtinand discounturi semnificative. Niciun magazin online nu este la fel de atent fata de cumparatorii sai cum este Dwyn.ro. Cumparatorii sunt invitati sa completeze chestionare de evaluare a prestatiei reprezentantilor magazinului dupa sosirea produselor si de evaluare a calitatii produselor. Trebuie sa avem in vedere ca o gradina bine amenajata inlocuieste parcul si este mult mai sanatos sa ne stim copiii aproape de noi si sa-i putem supraveghea, decat sa se duca singuri in parc. Servirea mesei la aer, in atmosfera de spectacol a primaverii sau a verii reprezinta izvor de sanatate, dupa cum are acelasi efect linistitor asupra organismului contemplarea naturii. Copacii verzi, trandafirii infloriti, ciripitul vesel al pasarelelor ne asteapta in gradina sa ne toarne din belsug veselia in suflete!