Edi Iordănescu ar putea fi următorul antrenor out din Liga 1 Betano! Tehnicianul lui Gaz Metan nu s-a mai prezentat nici la conferința de presă susținută înaintea jocului cu sibienii de la Hermannstadt. Cu doar o zi în urmă, fiul fostului selecționer a spus pas și ședinței de pregătire, la fel cum au făcut-o și jucătorii. De altfel, situația de la Mediaș este una tensionată și toată lumea amenință cu boicotul. Secundul Alexandru Radu a vorbit presei înaintea partidei cu Hermannstadt din etapa a 8-a a play-out-ului actualului sezon. Șefii spun că în conturi ar exista bani, doar că, din cauza unor probleme birocratice ce țin de insolvență nu au reușit să facă plățile.
„Sunt de 9 ani la Mediaş. Au mai fost întârzieri salariale, dar întotdeauna s-au achitat toţi banii. Faţă de mine clubul nu a rămas niciodată restant şi faţă de niciun alt jucător” a spus Răzvan Pleşca, cel care tocmai şi-a prelungit contractul cu ardelenii.
„Ţinând cont că este tensiune la nivelul vestiarului, noi sperăm să fim bine din punct de vedere mental şi să facem un joc bun şi să câştigăm cele trei puncte pentru a ne menţine pe primul loc” a spus secundul Alexandru Radu.
„Vreau să fac un apel la suporterii celor două echipe. Îi rog să vină la stadion în număr cât mai mare. Îi rog să îşi încurajeze echipa favorită, dar nu să înjure cealaltă echipă. Să demonstreze că sunt ardeleni, iar ardelenii sunt oameni civilizaţi, cu bun simţ” a mai adăugat Răzvan Pleşca.
Edi Iordănescu este supărat și el pe situație și amenință că pleacă de la echipă. Între timp, pe fir au intrat deja mai multe formații din Liga 1 Betano care doresc să-și asigure semnătura tehnicianului pentru sezonul viitor. Cu toate acestea, antrenorul ar putea merge pe urmele lui Răzvan Lucescu. Edi Iordănescu a fost ofertat şi de o echipă din Grecia, aceeași cu care a negociat și înainte să bată palma cu medieșenii. Deocamdată, Edi Iordănescu a sistat orice fel de întâlnire și a anunțat pe toată lumea că mai întâi de toate vrea să-și lămurească situația de la Mediaș. Astfel, dacă șefii de la Gaz Metan reușesc să facă rost de bani, să asigure un buget pentru anul în curs, dar și pentru sezonul viitor și echipa ar putea face transferuri, atunci antrenorul ar fi de acord să continue pe banca tehnică a medieşenilor. În ciuda tensiunilor, Gaz Metan este pe prima poziție în play out. Echipa lui Edi Iordănescu a înregistrat până acum șase victorii și un singur rezultat de egalitate. Pentru medieșeni urmează acum duelul de pe propriul teren cu Hermannstadt.