Primăria Municipiului Mediaș și SC ArtStigma Cărăbuș prezintă piesa de teatru: ,,Te iubesc dar nu pe tine” , în data de 15 mai, de la ora 18.00, la Sala Traube. O poveste plină de umor și de încurcături. ,,Te iubesc dar nu pe tine” – o piesă ce iese din tipare și pune sub lupă relația de cuplu. Prețul unui bilet este de 25 lei. Intrarea persoanelor între 14-18 ani este liberă, în limita locurilor disponibile. Părinții care nu au cu cine lăsa copiii sub 10 ani acasă, pot achiziționa un bilet de 10 lei, pentru sala special amenajată cu jocuri și ateliere creative, din incinta Sălii Traube. Biletele sunt puse în vânzare la Centrul de Informare Turistică, Str. Nicolae Iorga nr. 2.

Sinopsis

,,Te iubesc dar nu pe tine” înseamnă mai mult decât un spectacol în care patru actori își dau rapid și natural replicile și e deasupra hohotelor de râs ale sutelor de spectatori care intră în joc toți odată; înseamnă o stare care te prinde și te trage în interiorul piesei ca într-un vortex. Simți cu personagiile. Ești cu ei, acolo, pe scândură și în viețile lor frivole și complicate.
”Te iubesc dar nu pe tine” în regia lui George Buzoianu e o piesă recomandată tuturor. Căsătoriți, holtei, fete mari sau nonagenari; e spectacolul la care să mergi cu copiii tăi aflați într-a douășpea care încă nu s-au hotărât unde să dea admitere – vor alege Teatrul.
Distribuție: Paula Chirilă, Leonid Doni, Anca Dinicu, Andreas Petrescu