Un tânăr de 19 ani a fost internat marţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, cu plămânii afectaţi, după ce a fost înjunghiat de o fată de 21 de ani, în Copşa Mică, potrivit Ambulanţei şi Poliţiei. Se pare că cei doi erau căsătoriți dar locuiau separat, iar bărbatul ar fi venit să își viziteze copilul.
“Astăzi, în jur de ora 16:00, am preluat de la Spitalul Mediaş un tânăr de 19 ani cu pneumotorax masiv, ca urmare a înjunghierii. Noi am asigurat doar transferul pacientului de la Mediaş la UPU Sibiu, cu echipaj cu medic, pacientul fiind conştient, stabil”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Sibiu, Liliana Blaga. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter, Poliţia oraşului Copşa Mică a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost transportat la spital cu plagă înjunghiată. Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că femeia l-ar fi înjunghiat pe tânăr pe fondul unui conflict spontan. Ambii sunt domiciliaţi în Copşa Mică.
“Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu şi vizează săvârşirea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor, urmând a se stabili toate circumstanţele care au generat acest incident”, a mai spus Elena Welter.
Bărbatul care a fost internat pe secția de Chirurgie a Spitalului Județean Sibiu după ce a fost înjunghiat de soție, în timp ce se afla în vizită, a fost operat de medicii sibieni, iar starea lui este stabilă.