Tamplaria este foarte importanta pentru o casa. Ea leaga locuinta respectiva de restul lumii, dar in acelasi timp o si izoleaza. Ce ne-am face ca in momentul in care stam in patul din dormitor, vantul sa bata cu putere peste noi si gerul siberian sa patrunda in casa? Vantul ar aduce praf si mizerie simultan cu aerul rece.

Toamna ar intra in casele noastre si ploile reci, in timp ce iarna ar ninge peste noi. Aceste fenomene sunt frumoase, dar nu in casele noastre.

In plus, avem nevoie de ferestre pentru lumina si pentru a vedea ce se intampla afara. Am multi amici care se uita pe geam, sa vada cum este imbracata lumea pe strada, inainte de a iesi din casa.

Pana mai ieri, tamplaria era din lemn sau metalica. Cea din lemn necesita schimbare, iar cea metalica intretinere, ca rugina sa nu roada fierul.

Geamurile prinse in tinte mici se deplasau si pe la ferestre se simtea intrand frigul in casele noastre. Si usile din lemn se indepartau si la fel lasau sa intre temperaturile scazute de afara, deci caldura atat de scumpa iarna, se pierdea.

Acum exista tamplarie PVC la adresa https://www.aluroller.ro/tamplarie-pvc de calitate premium, realizata din cele mai bune materiale in Germania. Calitatea tamplariei depinde de calitatile celor trei componente ale sale: a profilelor PVC, a feroneriei si a sticlei.

Tamplaria care se poate comanda online din magazinul Aluroller.ro reuneste producatori de marca , avand in  componenta cele mai bune profile PVC, elemente de feronerie de calitate premium si sticla care izoleaza perfect, fiind in acelasi timp foarte rezistenta.

Ce asteptari trebuie sa aiba un cumparator de la o tamplarie buna?

  1. Sa beneficieze de izolarea perfecta si totala a casei sale, atat din punct de vedere termic, cat si fonic. O tamplarie buna, cum este cea din magazinul prezentat mai sus, asigura o temperatura constanta in toata casa. Cand geamurile nu sunt ermetice sau pe langa usa intra aer rece de afara, se simte deja curent cand cineva se apropie de aceste puncte si nu este in regula. Nimeni nu isi doreste sa aiba curent in casa in dreptul geamurilor sau al usilor, mai ales daca acestea se afla langa pat.

Cel care sta in dreptul geamului se poate imbolnavi grav, daca tamplaria cu probleme nu este schimbata. Nu ne convine nici sa auzim claxoanele din strada, tipetele unor oameni, tot vacarnul de afara sau tunetele puternice care ne infricoseaza. Sa zicem ca adultii sunt rezistenti, dar dorim sa protejam copiii din casa.

  1. Sa nu poata fi sparte sau deschise cu usurinta din afara de catre raufacatori. Avem nevoie de securitate in casele noastre, iar produsele din magazinul Aluroller.ro ne-o garanteaza. Usile si ferestrele functioneaza ca niste bariere de netrecut in calea infractorilor.
  2. Sa fie rezistente, sa nu se defecteze si sa necesite reparatii sau inlocuire. Nu ne place sa ramanen cu ivarul in mana, cu usa blocata si sa vina altcineva din afara sa ne elibereze, nici sa nu putem sa inchidem usile cand ne este lumea mai draga!
  3. Sa se poata curata perfect si usor in acelasi timp. Nu ne plac geamurile pe care raman pete si urme, oricat de mult le-am sterge.
  4. Modelele sa fie disponibile intr-o gama variata de culori, cum ar fi: alb, wenge, nuc, mahon, stejar auriu, gri antracit ca tamplaria sa se poata asorta cu peretii, cu mediul in care este asezata casa, cu nuanta dominanta a acesteia.
  5. Preturile sa fie accesibile si sa se asigure si montajul realizat de catre specialisti, fiindca este mult mai sigur.

Nu trebuie sa fie omul mult prea pretentios sa isi doreasca aceste calitati de la tamplaria casei sale, ci sa fie practic, gospodar. Toate aceste particularitati sunt prezente in produsele livrate de Aluroller oriunde in tara.

In acest magazin se gasesc cele mai bune produse pentru izolarea, protectia si infumusetarea casei tale. Nu poti sa stai fara tamplarie buna, dar si rulourile exterioare sunt la fel de importante.

Jaluzelele verticale si cele speciale pentru mansarda iti infrumuseteaza casa si o fereste in acelasi timp de razele soarelui.

Cand acestea sunt extrem de puternice, nu trebuie sa le permitem sa intre in casa, fiindca decoloreaza lucrurile si le deterioreaza.

Site-ul magazinului este bine structurat, iar fiecare categorie de produse este insotita de explicatii complete. Cu toate acestea, in cazul in care clientul doreste informatii in plus, le poate solicita specialistilor de la Aluroller.ro.

Parteneriatul dintre reprezentantii magazinului si cumparatori nu se opreste la plasarea-procesarea comenzii, ci include si livrarea si montajul.

Analizand piesele din portofoliu ne dam cu usurinta seama cat de elegante sunt produsele din acest magazin si cat de mult infrumuseteaza casele.

Jaluzelele verticale sunt si ele colorate placut, in timp ce tamplaria din PVC arata impecabil. Cu ajutorul lor, ne putem amenaja intreaga casa, sa nu mai avem nicio grija cand ploua, ninge, bate vantul sau este un ger cumplit afara sau cand plecam in concediu!