Home » Archive for "ȘTIRI"

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni (22 aprilie – 5 mai) în zona Transilvaniei

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni (22 aprilie – 5 mai) în zona Transilvaniei.
„În primele două zile de prognoză vremea va fi mai rece decât în mod normal și mediile temperaturilor maxime se vor situa în jurul valorii de 13 grade, apoi se va încălzi semnificativ până în data de 26 aprilie, cu o medie regională de 23 de grade. Va urma o nouă răcire în zilele de 27 și 28 aprilie, când media prognozată a maximelor va fi în jur de 19 grade. În a doua săptămână regimul termic va avea ușoare fluctuații, iar maximele termice se vor încadra între 19 și 22 de grade, cu cele mai ridicate valori în data de 30 aprilie. Temperaturile minime vor fi scăzute în primele două zile ale intervalului, cu o medie în jur de 2 grade, apoi vor crește până în 27 și 28 aprilie la o medie de 7 grade. În 29 și 30 aprilie mediile nocturne vor scădea la 5…6 grade, iar, până la sfârșitul celei de a doua săptămâni de prognoză, variațiile vor fi nesemnificative, temperaturile minime oscilând între 6 și 7 grade. Vor fi intervale de timp în care va ploua, pe arii extinse și mai important cantitativ, cel mai probabil, în 23 și 27 aprilie. Excepție vor face zilele de 24 și 25 aprilie, când șansele de ploaie vor fi extrem de reduse.” informează site-ul ANM.

 

ALEF Distribution devine unicul distribuitor al NetApp din Europa Centrală și de Est

  • Clienții vor beneficia de servicii excelente și de suport local prin colaborarea dintre ALEF Distribution și NetApp.

București, 17 aprilie 2019 – ALEF Distribution, membru al grupului ALEF, va fi din 1 mai 2019, distribuitor exclusiv al NetApp în Europa Centrală și de Est și o parte a Europei Mediteraneene. Noua colaborare vine ca parte a unei strategii de consolidare a rolului distribuitorilor și partenerilor NetApp în cadrul EMEA și va oferi clienților din Europa Centrală și de Est servicii performante și soluții specifice erei hybrid cloud.

Datorită parteneriatului, clienții vor beneficia de experiența dobandită în cei 25 de ani de activitate a ALEF Distribution, dublată de fiabilitatea tehnologiei NetApp. Prin această colaborare vor fi oferite servicii locale specializate privind soluțiile de hybrid cloud, iar cu sprijinul ALEF Distribution vor fi rezolvate toate solicitările clienților din Europa Centrală și de Est. Cooperarea exclusivă a celor două companii nu numai că devine din ce în ce mai puternică în Cehia, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Croația, Serbia sau România, dar se extinde și în zona Europei mediteraneene (Bulgaria, Grecia, Cipru și Malta).

”Am ales ALEF Distribution bazându-ne pe istoria parteneriatului de succes, precum și pe experiența lor în industrie și pe această piață”, a declarat Kristian Kerr, vicepreședintele NetApp Partners & Pathways EMEA.

”Parteneriatul și consolidarea relațiilor cu această companie sunt cruciale pentru strategia NetApp în Europa Centrală și de Est. Împreună vom oferi expertiză în domeniul hybrid cloud și multi-cloud pentru clienții noștri, oferindu-le acestora noi posibilități și, în același timp, un mediu profitabil și previzibil în care afacerile pot să prospere. NetApp este unul dintre cei mai importanți parteneri pentru noi și apreciem această colaborare. Ea ajută Grupul ALEF să furnizeze servicii complete de analiză, proiectare și implementare pentru soluții complexe profesionale în Europa Centrală și de Est”, a spus Milan Zinek, CEO al Grupului ALEF.

Lubomír Zlacký, director regional al Grupului ALEF, adaugă: ”Pentru noi este important să fim un distribuitor puternic care aduce valoare. Credem că, odată cu experiența noastră în regiune și cu ajutorul tehnologiilor noastre, vom ajuta NetApp să crească și să satisfacă nevoile clienților din Europa Centrală și de Est.“

Despre Grupul ALEF

Grupul ALEF a fost un furnizor de tehnologie a informației încă din 1994.

Astăzi este unul dintre cei mai mari și cei mai stabili distribuitori din Cehia, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Croația, Serbia, România, Polonia, Grecia, Malta, Cipru, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Muntenegru, Macedonia de Nord.  În ultimul an fiscal, grupul ALEF a generat o cifră de afaceri de 246 milioane de euro și a ajuns la 345 de angajați.

Despre NetApp

NetApp a fost înfiinațată în 1992 și în prezent a ajuns să fie o autoritate în ceea ce privește serviciile de hybrid cloud. NetApp susține companiile și furnizorii de servicii prin oferirea unei game complete de servicii de date tip cloud care au rolul de a simplifica gestionarea aplicațiilor și a datelor în mediile on premises sau clould, accelerând astfel transformarea digitală. NetApp a ajuns la venituri de 6,3 miliarde de dolari și peste 12.000 de angajați pe tot globul.

 

 

 

ASUS Republic of Gamers anunță carcasa ROG Strix Helios

• Trei panouri de sticlă securizată, fumurie, cu grosimea de 4mm, carcasă din aluminiu și panou de iluminare Aura Sync RGB integrat
• Capac multifuncțional cu prinderi integrate pentru GPU, carcasă pentru sursă din două piese, capac translucid pe spate ce permite managementul facil al cablurilor
• Suportă plăci de bază cu dimensiunea maximă EATX, cu spațiu mare pentru radiatoare frontale de 420mm și de 360mm în zona superioară, plus pompă de apă și rezervor

ASUS Republic of Gamers (ROG) a anunțat ROG Strix Helios, prima carcasă de gaming de la ROG. Strix Helios este un model premium mid-tower cu o estetică deosebită, cu un sistem cuprinzător de management al cablurilor, care oferă spațiu amplu pentru răcirea cu lichid. Proiectată de la bun început pentru a integra componentele ROG, Strix Helios este cu siguranță pe lista scurtă a oricărui entuziast ROG. Noua carcasă poate fi disponibilă în România la sfârșitul lunii mai.

Pentru sisteme cu un puternic impact vizual
Strix Helios este concepută pentru cei care doresc să creeze un sistem de gaming care să fie remarcat din orice mulțime. Are trei panouri din sticlă securizată fumurie, cu grosimea de 4mm, montate într-o carcasă rafinată din aluminiu, plus un ecran iluminat Aura RGB, integrat în panoul frontal. LED-urile sunt adresabile individual și pot fi personalizate cu o paletă de milioane de culori și multiple game de efecte prestabilite. Toate acestea sunt ușor de sincronizat cu vastul ecosistem hardware Aura Sync pentru a întregi iluminatul sistemului.

Strix Helios oferă opțiunea de a monta două acceleratoare grafice verticale1 alături de orientarea standard. Pentru jucătorii dornici să-și prezinte sistemele lor valoroase în cadrul întâlnirilor LAN sau în cadrul evenimentelor de gaming, noile carcase vin cu un mâner stilat, testat cu rigurozitate să suporte transportarea confortabilă a până la 50 de kilograme.

Managementul cablurilor și întreținerea fără efort
Strix Helios a fost concepută cu niște capace flexibile și un sistem cuprinzător de management al cablurilor pentru a păstra interiorul ordonat, curat și precis. Un capac ajustabil, multifuncțional, cu prinderi pentru GPU, ascunde cablurile în mod inteligent, asigurând fixarea fermă a plăcilor grafice și permițând ca un SSD sau un terminal ROG Aura să poată fi montat la loc vizibil.

De asemenea, carcasa are un cadru din două piese pentru sursa de alimentare, ce prezintă o tăietură frontală pentru a fi compatibilă cu ROG Thor sau cu alte surse cu OLED integrat. În spate, un capac translucid ascunde cablurile inestetice, în timp ce le permite componentelor de la interior cu iluminat RGB să strălucească.

Construcția și întreținerea unei carcase Strix Helios este, de asemenea, foarte simplă. Butoanele de eliberare de pe spatele carcasei le permit utilizatorilor să gliseze panourile laterale pentru accesul instant, fără scule, la interior. Panourile au balamale în partea de jos și rămân fixate la un anumit unghi până să fie demontate complet. Carcasa vine cu prinderi pentru ventilatoare și radiatoare, având filtre detașabile pe toate părțile (superior, inferior și frontal) pentru protecția completă împotriva prafului.

Performanță și conectivitate superioară
Construită pentru a oferi performanțe de top și fiind pregătită pentru viitoarele upgrade-uri, Strix Helios poate integra plăci de bază cu dimensiunea maximă EATXm oferind un spațiu amplu pentru răcirea cu lichid. Cu suport pentru radiatoare de 420mm în partea frontală și de 360mm în partea superioară, spațiul este, de asemenea, rezervat pentru instalarea unei pompe de apă și a unui rezervor. Carcasa dispune și de un panou I/O avansat, echipat cu conexiuni rapide, incluzând un port reversibil USB 3.1 Type-C™ și controale dedicate pentru viteza ventilatorului și iluminatul RGB.

Disponibilitate
Carcasa ASUS ROG Strix Helios va fi disponibilă pe piața românească la finele lunii mai 2019.

Despre ASUS ROG:
Republic of Gamers (ROG) este un brand ASUS dedicat creării celui mai bun hardware de gaming din lume. Lansat în 2006, ROG oferă o linie completă de produse recunoscute pentru performanță și calitate, incluzând plăci de bază, plăci video, laptopuri, desktopuri, monitoare, echipamente audio, routere și periferice. ROG participă și susține cele mai importante evenimente internaționale de gaming. Echipamentele ROG au fost utilizate în atingerea a sute de recorduri de overclocking și continuă să fie alegerea preferată a gamerilor și a utilizatorilor entuziaști din întreaga lume. Aflați mai multe despre alegerea campionilor pe https://rog.asus.com/.

 

Cum poti sa cresti pe internet?

Internetul este un loc destul de mare pentru toti, insa cand mai multe persoane decid sa se axeze pe un anumit domeniu, atunci lucrurile incep sa devina competitive, iar ajutorul companiilor externe trebuie sa intervina.

Blogging-ul a devenit si in Romania, de vreo 10 ani, o activitate care poate sa aduca venituri stabile, poate chiar mai mari decat ceea ce ofera marile companii din tara. Secretul consta in a sti ce sa publici, cand sa publici, sa nu te multumesti cu continut mediocru si sa ai mereu urmaritori si vizitatori pe pagina. Aceasta reteta este universala pentru majoritatea blogerilor, indiferent de nisa pe care si-au ales-o.

THC.ro ofera solutii excelente de gazduire WordPress, care asigura o instalare usoara, caching personalizat, stocare SSD, certificat SSL gratuit, Backup zilnic, migrare wordpress gratuita. Este un pachet care nu costa decat 3.49 de euro pe luna si poate fi accesat de oricine doreste sa faca o investitie sigura pentru blogul sau.

Insa, pentru a beneficia de un blog care sa functioneze impecabil de fiecare data, trebuie investit intr-un pachet de gazduire online, care sa avantajeze tot procesul de hosting si procesarea datelor confidentiale.

Desi pentru multi acest concept este inca nou, se pot afla mai multe informatii in acest articol. THC.ro ofera cele mai bune solutii pentru patronii site-urilor de magazine online sau de blog.

Firma THC s-a infiintat in anul 2013 de doi colegi de facultate, care si-au propus sa ofere servici de calitate la preturi rezonabile, astfel incat toti cei care doresc serviciile lor sa si le si permita.

Pentru a avea o pagina web sau pentru a gestiona blogul pe WordPress, nu trebuie sa angajezi un IT-ist care sa faca toata munca, ci sa investesti in serviciile celor de la THC.ro.

Cei care nu sunt inca familiarizati cu acest concept preferat de tot mai multe companii pot afla mai multe in acest articol.

 

 

Construcţiile din oţel pentru birouri

 

Din ce in ce mai mulți dezvoltatori imobiliari și proprietari de afaceri aleg ca soluții constructive pentru birouri halele metalice din otel galvanizat, datorită calității și personalizării structurilor sale. De ce? Pentru că indiferent dacă sunteți în curs de dezvoltare şi doriţi un nou birou sau daca doriţi să investiţi într-o proprietate pentru a o inchiria ulterior, calitatea superioară a unei hale metalice se va dovedi în timp o alegere rentabilă.

Spațiile pentru birouri sunt necesare pentru aproape fiecare companie. O hală metalică birouri este utilizată atât pentru clădiri administrative independente, cât și pentru birouri încorporate în clădiri de depozitare sau de producție. Spațiul de birouri este adesea supus cerințelor cele mai exigente, cum ar fi aspectul, iluminatul natural, parametrii acustici și multe altele. Există firme care pot proiecta astfel de hale metalice şi care vor îndeplini toate aceste cerințe specifice.

Dominanța oțelului în sectorul comercial în special în construcţia de birouri se bazează pe avantajele tangibile legate de client, inclusiv capacitatea de a furniza spații fără coloane, spații eficiente de circulație, integrarea serviciilor de construcții și condițiilor locale de acces în procesul de construcție. Viteza de construcție și stocarea minimă a materialelor la fața locului necesită un nivel ridicat de pre-fabricare, pe care sistemele cu cadru din oțel le pot oferi.

Există o cerere puternică pentru spații de birouri de înaltă calitate. Sediul central al băncilor și al altor companii cu profil divers necesită construirea de clădiri în conformitate cu standarde arhitecturale și de mediu ridicate. Valoarea investiției este principalul criteriu pentru alegerea strategiei de arhitectură, formare și întreținere a clădirilor.

O hală metalică birouri va fi construită rapid, va fi de înaltă calitate, flexibilă şi adaptată în funcţie de cerinţele clienţilor. De asemenea o astfel de hală metalică va fi şi eficientă din punct de vedere energetic în utilizare.

Toate construcțiile din oțel utilizează componente pre-fabricate care sunt instalate rapid. Perioadele de construcție scurte conduc la economii şi la revenirea mai devreme a investițiilor. O hală metalică birouri permite ca spațiul să fie aranjat pentru a se potrivi unui plan deschis.

Un alt beneficiu major pentru utilizarea otelului în construcții este faptul că are beneficii semnificative pentru mediu. De exemplu, structura de oțel este 100% reciclabilă, repetată și fără degradare, poate fi refolosită, iar flexibilitatea și adaptabilitatea structurilor metalice maximizează viața economică a clădirii, deoarece poate adapta modificări radicale de utilizare.

Clădirile metalice prefabricate sunt proiectate de un furnizor de oțel, în funcție de destinația clădirii, constrângerile bugetare, planurile de expansiune viitoare și condițiile atmosferice specifice locației. Fiind una dintre cele mai recunoscute metode de construcție, clădirile prefabricate din oțel sunt căutate atât de persoanele fizice cât şi de întreprinderi care caută o structură fiabilă și flexibilă. Cu toate acestea, până în prezent, clădirile metalice prefabricate au fost utilizate în principal pentru aplicații industriale și de depozitare. Astăzi, clădirile prefabricate din oțel sunt utilizate pentru o gamă largă de tipuri de clădiri, inclusiv hale metalice birouri metalice şi spații de depozitare.

O hală metalică birouri din oţel este cea mai bună alegere indiferent de ceea ce doriți să faceți. Varietatea proprietăților sale înseamnă că oțelul este întotdeauna răspunsul. Oțelul este mai sigur de utilizat, deoarece rezistența sa este consecventă și poate fi proiectată astfel încât să reziste la accidente cu impact puternic. Oțelul oferă cea mai economică și cea mai mare rezistență la greutate raportată la orice material de construcție. Hala metalică pentru birouri este concepută astfel încât să fie ușor de asamblat și dezasamblat, asigurând economii mari de mediu.

 

Temene si conditii pentru o inmormnatare decenta

Desi am crede ca suntem capabili sa facem toate lucrurile de care avem nevoie de cele mai milte ori ajungem sa ne inselam. Iar acest lucru se intampla nu pentru ca facem diverse chestiuni dupa bunul plac, ci pentru ca de cele mai multe ori omitem detalii importante care ne pot fi de ajutor. Si, poate ca, de foarte multe ori nici macar nu ne gandim la consecintele acelor fapte.

Indiferent ca ne convine sau nu in momentul in care esti pus intr-o situatie foarte stresanta nu prea mai ai timp sa gandesti totul asa cum ti-ai dori. Ba mai mult decat atat, daca se intampla sa te ocupi de repatrierea unei cunostinte lucrurile, am putea spune ca, au luat-o razna. Ca nimic nu mai este pe placul nostru si nimic nu ne convine. De asemenea daca am putea avea capacitatea de a gandi toate  aspectele pe care noi le consideram importante, atunci singura decizie buna pe care o vom lua ne va fi de folos.

Ba mai mult decat atat in astfel de chestiuni este mult mai simplu sa apelezi la repatriere decedati Dorobantu, decat sa te chinui de unul singur si sa-ti dai seama ca nu poti face mare lucru. Este important sa stii ca serviciile autorizate sunt recomandate in aceste situatii complicate, cu atat mai mult cu cat se pot ocupa de diverite chestiuni:

  • se pot ocupa de intregul proces de repatriere;
  • îti pot asigura transportul funerar international;
  • dar iti pot include si serviciile funerare, dar si de inmormantarea propriu-zisa;

Poate ca daca veti avea in vedere toate aceste aspecte, lucrurile nu ar mai parea atat de complicate. Mai ales ca in astfel de cazuri temenele si conditiile sunt bine definite, astfel incat sa nu apara niciun fel de problema. Si cred ca sunteti de acord cu astfel de lucruri, cu atat mai mult cu cat nimanui nu ii va face placere sa intampine probleme peste probleme.

Oricat de riscanta ar fi situatia in sine trebuie sa aveti in vedere toate lucrurile si toti factorii care pot aduce beneficii, nu numai cei care iti pot provoca anumite daune. Caci pana la urma tu trebuie sa te decizi in privinta a ceea ce vrei sa faci si bineinteles in privinta a aceea ce trebuie facut atunci cand vorbim despre o repatriere.

https://repatrieri-decedati-romania.ro/

 

Arta seductiei in fotografie

Femeia este una din temele principale in istoria artei. Multi oameni, atunci cand se uita in muzee la tablourile unor femei superbe, au impresia ca in fata lor se afla regine, ducese si sotii ale nobililor din acele vremuri. Insa, adesea, acestia se uita la cu totul altceva. Adesea admira un alt gen de femei, care in acele vremuri se numeau curtezane. De fapt, curtezanele, cunoscute in ziua de astazi ca escorte, reprezinta o tema aparte si destul de stufoasa in arta. Probabil exista mai multe tablouri ce reprezinta astfel de femei, decat cele care reprezinta regine si nobile doamne.

Ce era o curtezana? Era o femeie care oferea mai mult decat anumite favoruri barbatilor bogati si puternici. Era o femeie care avea o cultura deosebita, scria, citea, cunostea arta, vorbea mai multe limbi straine si adesea putea avea un rol destul de mare in politica de stat. Curtezanele erau frumoase, extrem de frumoase, si, desi nu recunosteau, femeile care le priveau erau adesea invidioase pe libertatea, frumusetea si drepturile de care acestea se bucurau. Unul din cele mai cunoscute filme despre viata unei asemenea femei este “Frumoasa Venetiana”, care ne-o infatiseaza pe poeta si curtezana Veronica Franco, care a trait in Italia in perioada Renasterii. Aceasta a fost mai mult decat atat. Avand o relatie de scurta durata cu Regele Frantei, Henric al III-lea, Veronica Franco a fost trecuta in analele istoriei ca una din cele mai faimoase si respectate curtezane din Venetia. Se regaseste in “Catalogo de tutte le principal et piu honorate cortigiane di Venetia”.

Astazi, desi nu se mai picteaza curtezanele si cataloagele scrise au fost inlocuite cu documente digitale, exista totusi artisti care imortalizeaza frumusetea ireala uneori a femeilor ce, pentru multi, au o viata tabu. Astfel este considerat fotograf escorte Andreescu Gabriel. Nu vorbim despre un simplu fotograf, ci despre un artist care asemenea marilor pictori din Renastere isi foloseste aparatul foto pentru a surprinde tot ce este mai frumos. Imaginile vorbesc de la sine. Femeile cu chipuri angelice te fascineaza si in privirea lor vezi mister si seductie. Asta deoarece este de ajuns sa privesti doar o singura fotografie profesionista facuta unei astfel de femei  pentru a ramane “cu gura cascata”. Fotografiile lui Andreescu Gabriel nu sunt cu nimic diferite fata de cele ale marilor artisti care nu doresc decat sa surprinda frumusetea si eternul feminin. Sunt imagini glamour, de o calitate perfecta. Fiecare fotografie spune o poveste care te face sa doresti sa vezi dincolo, sa asculti, sa te lasi sedus de zeita care te priveste. Munca fotografului de escorte nu este mai prejos decat cea a unui fotograf ce adopta un alt stil. Din contra, este mai solicitanta pentru ca trebuie sa o ridice mult mai mult la rang de arta. Este atat de subtire gheata intre sexy si vulgar, intre seducator si ceva ce te face sa intorci capul in alta parte. Insa Andreescu Gabriel reuseste sa pastreze intotdeauna acea finete si sa surprinda frumusetea corpului si chipului femeii care ii este muza.

Munca unui asemenea fotograf este creativa, originala si apreciata. Privitorul este adesea impresionat de cum reuseste sa redea glamour-ul si personalitatea. Indiferent daca lucreaza cu cliente care stiu sa jongleze cu obiectivul foto sau cu incepatoare, fotograful profesionist Andreescu Gabriel stie cum sa trateze fiecare caz in parte. Orice femeie se va simti increzatoare si confortabil, iar experienta sedintei foto va fi una de neuitat. Va lucra cu modelul astfel incat sa aiba un set de fotografii extraordinare, memorabile si semnificative pentru ea si pentru ceilalti. Clientele sunt nu numai femei care isi doresc o fotografie, ci parteneri la creativitate alaturi de care fotograful Andreescu Gabriel va colabora din prima clipa. Rezultatele iti vor taia respiratia si vor dezvalui adevarata frumusete a femeii. Cu o asemenea fotografie, pana si cei mai sceptici sau conservatori vor fi impresionati si vor recunoaste ca nu este vorba despre ceva vulgar, ci despre arta, in cea mai pura forma a ei.

Asa cum Caravaggio a oferit lumii faimosul tablou “Portretul unei curtezane” ca simbol al iubirii, erotismului si frumusetii femeii, asa si Andreescu Gabriel ofera minunatele fotografii ca simboluri ale unei lumi misterioase si seducatoare. Madame Pompadour, Josephine, Cleopatra, Sappho din Lebos sau Mata Hari au fost femeile fatale ale istoriei. Prin fotografiile de arta ale lui Andreescu Gabriel istoria continua.

 

Promovarea afacerii tale

In ziua de astazi, lumea afacerilor este foarte infloritoare, in domenii din ce in ce mai variate. Indiferent daca vorbim despre o afacere la inceput de drum sau despre o corporatie mare, produsele promotionale sunt elemente cruciale ce vor decide succesul eforturilor tale de marketing. Sa nu iti inchipui ca aceasta strategie de marketing este ceva nou insa.

Secole de-a randul a fost folosita aceasta tactica. Poate nu stiai, insa primele materiale promotionale personalizate dateaza din anul 1789, atunci cand George Washington a fost ales presedinte si a folosit, cu acest prilej, nasturi comemorativi. Acum, in secolul 21, materialele si produsele promotionale sunt la fel de importante, in ciuda timpurilor si tehnologiei care evolueaza.

De ce sunt totusi atat de importante?

  1. Este o strategie de marketing low-cost. Distribuitorii si furnizorii de astfel de materiale, precum agrafa.ro, ofera preturi atat de bune si iti pot face si promotii de nerefuzat. Uneori, cu cat comanzi mai multe elemente promotionale, cu atat pretul scade. Pentru oricine care trebuie sa isi faca reclama pe buget, folosirea produselor promotionale reprezinta o modalitate extraordinara de a ajunge in atentia viitorilor clienti. Fata de o reclama online sau TV, acestea costa mult mai putin si sunt la fel de eficiente.
  2. Furnizeaza o expunere pe termen indelungat. Traim in lumea informatiei nelimitate si a consumerismului. Telurile companiilor sunt acelea de recunoastere a brand-ului. Unele reclame sunt insistente si conform unor studii, se pare ca oamenii din marile orase ale lumii sunt expusi unei medii de 5000 de mesaje comerciale zilnic! Insa, astfel de reclame pot deveni enervante. In acest caz produsele promotionale sunt o cale mai putin agresiva si mult mai apreciata de a-ti face reclama. Produsele promotionale sunt pastrate undeva la 2 ani de la primire de catre 6 din 10 persoane.
  1. Reprezinta un cadou. Cine nu iubeste cadourile? Compania sau firma ta va avea mult de castigat daca va face clientilor sau viitorilor clienti astfel de daruri, pe care sa le poata utiliza si care sa le aduca aminte de tine.
  1. Arati ca iti pasa de clienti. Produsele promotionale vor “vorbi” in numele tau despre calitatea afacerii tale. O companie care are produse promotionale inseamna afacere si dezvoltare. Atat clientii, cat si colaboratorii vor fi mult mai “pregatiti” sa faca afaceri cu tine dupa ce au primit un material promotional.
  1. Iti vei multumi si angajatii. Nu doar clientii se vor bucura de un pix, o cana, o agenda sau o bricheta, ci si angajatii. Si nu este vorba doar de bucuria de a primi ceva, ci se vor simti mandri ca prin obiectul respectiv vor reprezenta compania pentru care lucreaza. Si, pana la urma, este o modalitate extraordinara de a le multumi celor care te ajuta sa iti dezvolti si sa mentii afacerea. Astfel, compania va fi o parte esentiala a fiecarei zi din viata lor.

Asadar, importanta produselor promotionale personalizate este foarte mare. Daca iti doresti sa economisesti, sa creezi un brand recunoscut, sa dezvolti constientizarea publicului asupra firmei tale si sa stabilesti o loialitate a acestora, aceasta este cea mai buna modalitate.

 

Airsoft Team Mediaș a câștigat locul 1 la competiția Patrula Airsoft România – Etapa Turda 2019

Sâmbătă 06.04.2019 Asociația Club Sportiv Ludus Dacicus a organizat Patrula Airsoft România – Etapa Turda 2019, fiind cea de a două ediție PARO organizată la Turda, concurs la care au participat 10 echipe din toată țara: Airsoft Team Mediaș, CSABv, Lupii Deva, Battlefield Bistrița, Airsoft Târgu Jiu, 1-Ted Miercurea Ciuc, DAOS Cluj, Nemuritorii Cluj, Renegades, Spartan Six Brașov. Cei 60 de concurenți au trebuit să parcurgă contra timp un număr de 10 probe: eliberare ostatec, eliminare cuib de mitralieră, probă pușcaș, probă grenadier, ambuscadă, escortă VIP, probă lunetist, probă tir, probă de prim ajutor, probă de navigare și o probă surpriză, probă ce presupunea ca team leaderul echipei să lovească 3 ținte legat la ochi fiind ghidat doar verbal de coechipieri. Probele s-au desfășurat în Parcul Central, Casa de Cultură și zona centrală a municipiului Turda. De asemenea în Parcul Central a fost amplasat un stand de prezentare cu replici airsoft unde publicul a avut ocazia să și tragă cu unele dintre acestea. Echipele ce au urcat pe podium sunt:
Locul 1 – Airsoft Team Mediaș
Locul 2 – Nemuritorii Cluj
Locul 3 – Spartan Six Brașov
Sponsori și colaboratori: Primăria Municipiului Turda, Oqtagon, Agroliv, Double Ion, Inter Arte, Alegria Centrale și Airsoft Super Daddys.

Sursa: Turdanews.net

Foto: Airsoft Mediaș

 

 

Un curs care iti asigura viitorul

Manichiuristele au mare succes, fiindca atat in viata cotidiana, cat si la petreceri, reuniuni sau gale, doamnele vor sa impresioneze printr-o aparitie perfecta. Cand te afli in centrul atentiei, orice detaliu conteaza.

Nu poti sa ai o rochie foarte eleganta, pantofi care sa se potrivesca tinutei, sa porti bijuterii fine si sa fii machiata si coafata ca un fotomodel si sa te prezinti cu unghiile ciobite, nefacute sau roase!

Daca vrei unghii sanatoase si frumoase, adica o manichiura de invidiat, alegi o manichiurista cu experienta, care a facut un curs manichiura special la care sa invete mai intai sa pregateasca unghiile si dupa aceea sa le dea cu produse care asigura o manichiura de top care dureaza mult timp.

Recent, pe piata internationala a saloanelor de infrumusetare, sistemul Bio Sculture a devansat toate celelalte tehnici de manichiura datorita avantajelor sale.

Aceste servicii de lux sunt solicitate de actrite, cantarete si fotomodele nevoite sa aiba unghii care arata impecabil si sa asorteze culoarea unghiilor cu a rochiei sau a bluzei.

Bio-sculpture.ro doreste insa sa ofere femeilor din Romania posibilitatea de a avea unghii perfecte fara substante nocive sau praf, cu ajutorul unor produse de calitate premium.

Manichiuristele calificate, care au o vechime de doi ani in domeniu sunt invitate sa se inscrie la curs unghii  avand astfel posibilitatea de a deveni partenere ale Bio Sculpture si de a oferi clientelor unghii care nu se rup si nu se exfoliaza, fiindca  produsele aplicate pe ele contin substante menite sa le protejeze si sa le intinereasca.

Si unghiile imbatranesc, dar Bio Sculpture garanteaza unghii frumoase si vesnic tinere.

Aceste cursuri de manichiura sunt capabile sa invete tehnicianul urmatoarele trucuri:

– sa intareasca unghiile extrem de subtiri si dupa aceea sa construiasca unghiile lungi, nu sa puna in pericol unghia naturala a clientei;

– sa reconstruiasca partea superioara ca aplicatiile sa fie estetice;

– sa intareasca unghiile care se exfoliaza si sa le trateze cu produse speciale pe cele care se exfoliaza sau au aspect de unghii uscate, complet deshidratate;

-sa realizeze opera de arta din unghiile clientelor, fara sa le oblige sa inhaleze praf sau mirosuri puternice. Praful s-ar putea depune pe machiaj sau pe rochie, fiindca manichiura se face la urma, iar la mirosuri puternice exista cliente care sunt alergice, chiar daca isi doresc unghii de vis!