Home » Archive for "ȘTIRI"

Analko Aluminium Industry SRL pentru debitari metale

Vezi articolul

 

Una dintre metodele cele mai fiabile si rentabile pentru confectii metalice, precum si impartirea unui metal in semifabricate de o anumita lungime, la compania Analko Aluminium Industry SRL  este taierea abraziva. Acest proces de productie poate fi realizat manual si cu masini speciale, dar in ambele cazuri elementul rotativ este un disc abraziv rotativ. Taierea abraziva a metalului face posibila obtinerea de piese metalice de inalta calitate, de diferite lungimi, care pastreaza toate proprietatile initiale cele mai bune. Exista doua metode principale de taiere abraziva a tablei si a metalelor clasificate: masina universala cu taiere de inalta precizie (eroarea fiind nu mai mult de 2 mm), manuala, folosind polizoare cu discuri abrazive interschimbabile si debitare laser.

Principalul instrument  de lucru, pentru primele doua taieri, este un disc abraziv, cel mai adesea din carbura de siliciu cu o legatura vulcanica, mai rar o roata cu diamant cu legatura banelita. Este aproape imposibil sa executi debitare tabla aluminiu sau debitare tabla zincata abraziva cu o masina de slefuit, care se foloseste in domenii precum constructii si metalurgia. Foarte adesea, este necesara si taierea tevilor, a barelor de otel, a fitingurilor, a conductelor de utilitati din  locuinte, in agricultura si in diferite alte medii.

Avantajele taierii abrazive

Taierea abraziva ofera profesionistilor care o executa, capacitatea de a obtine blancuri de lungime ceruta, cu costuri minime de productie. De asemenea, produsele finite nu prezinta nicio deformare, acest lucru fiind asigurat de faptul ca, efectul termic exercitat asupra materialului nu depaseste 90 de grade  C . Procesarea de inalta calitate ofera o rugozitate minima, iar marginile sunt netede, astfel incat nu este nevoie de prelucrarea suplimentara a marginilor materialului.

Avantajele oferite de compania Analko Aluminium Industry SRL

Angajatii Analko Aluminium Industry SRL  sunt gata sa-si foloseasca toata experienta si echipamentele cele mai recente,  pentru a executa comenzi de orice dimensiune si complexitate. Expertii companiei garanteaza erori minime la taierea materialelor, lucreaza cu diferite tipuri de tabla, precum si cu materiale pentru tevi, canale, unghiuri, grinzi si alte structuri metalice sudate, pot taia simultan mai multe placi metalice, ceea ce accelereaza in mod semnificativ procesul deja rapid de fabricare a pieselor.

Toate lucrarile executate prin taierea abraziva, sunt realizate cu o inalta precizie, respectand toate  dorintele clientului si intr-un timp extrem de scurt. Costul acestor servicii oferite de firma Analko Aluminium Industry SRL  sunt, de asemenea, accesibile.

Taierea dispozitiv cu banda

Una dintre metodele cele mai populare de taiere a diferitelor materiale, este debitarea traditionala  mecanica, in special taierea cu benzi metalice. Procesul in sine poate fi descris dupa cum urmeaza: materialele metalice cu o duritate mai mare, comparativ cu materialul prelucrat, sunt taiate treptat cu echipamente de taiat cu banda. Decuparea prin aceasta metoda se realizeaza cu masini de taiat cu banda. Cu ajutorul unui astfel de echipament, profesionistii de la firma Analko Aluminium Industry SRL  pot realiza taierea unei mari varietati de materiale, cum ar fi teava, aliaje usoare, otel inoxidabil, tabla zincata, tabla din aluminiu, metale neferoase si feroase etc.

FOTO: Elevii Liceului Teoretic Axente Sever au luminat sărbătorile copiilor și vârstnicilor

Începutul sărbătorilor de iarnă aduce cu sine dorința fiecăruia dintre noi de a fi mai buni, mai puțin egoiști, de a dărui mai mult decât se poate dobândi și de a aduce un zâmbet pe chipurile celor cărora au avut parte de un destin mai puțin favorabil. Este cazul elevilor Liceului Teoretic Axente Sever, care au desfășurat mai multe acțiuni umanitare in prima săptămână a lunii decembrie. Astfel, in ziua de 6 decembrie elevii claselor a X-a Științele Naturii intensiv Engleză și a XI-a Științe Sociale s-au deplasat la Centrul pentru îngrijire a persoanelor vârstnice din municipiul nostru. Acest Centru este administrat de Direcția de Asistență Socială Mediaș și de Asociația Sfântul Mihail Mărturisitorul. Axentiștii au strâns sume de bani cu care au realizat pungi de cadouri și le-au oferit persoanelor vârstnice de la Centrul pentru îngrijire a persoanelor vârstnice situat pe strada Academician Ioan Moraru. Liceenii au fost insoțiți de domnii profesori Claudiu Șimon, Alina Hațegan și de directoarea unității noastre de învățământ Ana-Maria Agîrbiceanu. Liceenii au rămas profund impresionați de căldura cu care au fost primiți și au simțit din plin bucuria de a dărui pentru a aduce un zâmbet pe chipurile persoanelor vârstnice. De asemenea elevii au intrat in atmosfera Crăciunului și au cântat colinde persoanelor aflate in Centru. Tot in prima săptămână a lunii decembrie axentiștii au confecționat peste 200 de pachete in cadrul campaniei Shoebox. La finalul săptămânii elevii claselor a XI-a (Filologie, Științele Naturii, Științele Naturii intensiv Engleză, Științe Sociale și Instructor Sportiv), respectiv a XII-a Filologie s-au deplasat in comuna Axente Sever, la școala gimnazială din Axente Sever și la centrul de plasament din Agîrbiciu, unde au oferit aceste pachete elevilor cu o situație materială precară. Axentiștii au fost insoțiți de doamnele profesoare Lenuța Moldovan, Ioana Bonțida și Diana Streza, alături și de directoarea liceului nostru Ana-Maria Agîrbiceanu.

Sursa

 

Bianca Drăgușanu este la un pas să se mărite cu medieșeanul Alex Bodi!

Povestea lor de dragoste a început în urmă cu trei luni, însă Bianca Drăgușanu și Alex Bodi plănuiesc să rămână o viață împreună! Gestul făcut fosta prezentatoare TV într-o zi specială pentru frumosul cuplu i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva se mărită cu afaceristul originar din Mediaș. În urmă cu o săptămână, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au aniversat trei luni de când sunt împreună, iar el a surprins-o cu un superb buchet de trandafiri roșii și albi, dar și cu o felicitare pe care era scrisă data în care și-au început relația de iubire și cea în care au sărbătorit a treia oară, respectiv: “1/9 – 1/12”. Focoasa blondă a filmat darurile primite de la iubit și, recent, ea a decis să le publice pe Instagram Stories. Pe imagini a scris mesajul: “Din septembrie pentru totdeauna”. Relația Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi a evoluat foarte repede, pentru că ea deja îi cunoaște familia, inclusiv fiicele pe care el le are cu fosta soție. Mesajul scris de fosta prezentatoare pe înregistrarea făcută în urmă cu câteva zile reprezintă o dovadă clară că ea este convinsă că afaceristul este sufletul său pereche.

Sursa: Cancan

Miercurea sirenelor. Un nou exerciţiu de verificare a sistemelor de alarmare

Acțiunea denumită generic „Miercurea sirenelor” se desfășoară, începând din luna august 2017, în prima zi de miercuri a fiecărei luni, pentru testarea mijloacelor tehnice existente la nivel național și pentru îmbunătățirea timpului de reacție a autorităților în situații speciale de urgență. Acțiunea se desfășoară în toată țara, sub coordonarea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Exercițiul de alarmare se desfășoară între orele 10:00 – 11:00. În acest interval, sirenele sună 4 minute, 2 minute unul din semnalele alarmă la dezastre (cinci sunete), prealarmă aeriană (trei sunete) și alarmă aeriană (15 sunete), urmate apoi de sunetul de încetare (un sunet continuu de 2 minute). Tipul de semnal introdus se stabilește de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență. Cele mai des întâlnite situații în care este alarmată populația prin intermediul sirenelor electrice și electronice sunt inundațiile, semnalând iminența producerii unor viituri care să pună în pericol viața persoanelor. Sirenele Municipiului Mediaș sunt cuprinse într-un sistem integrat, într-un arbore ierarhic: municipiu, ISU Sibiu, IGSU. În Mediaș sunt 8 sirene electronice și 5 electrice, toate cuprinse într-un sistem de acționare centralizat, mai puțin sirena electrică aflată în proprietatea SC Armax Gaz SA.

Cat de repede invata un copil sa inoate?

Adesea, parintii isi pun tot felul de intrebari legate de perfomantele copiilor, intrebari ce incep cu “Cat de repede…?”. Acelasi lucru este valabil si pentru cei care isi duc copiii la lectii de inot. De exemplu, la cursuri inot copii de la 2 ani in Bucuresti, puse la dispozitie de Initiereinot.com, vin foarte multi parinti pentru a-si inscrie copiii de toate varstele si cu totii se intreaba cam cat de repede vor invata acestia sa inoate. Raspunsul este ca fiecare copil este diferit si procesul in sine depinde de foarte multi factori.

Exista insa cateva trasaturi genrale, ce pot fi aplicate in cazul copiilor care frecventeaza saptamanal lectiile de inot. Asadar, trebuie sa stiti ca, pentru a invata cat mai bine, unui copil cu vrasta cuprinsa intre 2 si 3 ani ii va trebui aproximativ 1 an. Pentru copiii ce sunt mai mari de 3 ani si care nu au nicio experienta anterioara cu inotul, undeva la 6 luni sunt necesare pentru a invata sa inoate. Desigur, aceste perioade sunt estimative si pot fi cazuri cand copiii au un adevarat “talent” in a sta in apa si vor invata surprinzator de repede.

Un alt factor de care depinde rapiditatea cu care invata este tipul lectiei. Copiii care vor invata sa inoate cu ajutorul lectiilor individuale, isi vor insusi tainele inotului mult mai repede fata de cei care vor participa la lectii de grup. Desigur, exista si avantaje pentru lectiile de grup, si anume, acelea ca cei mici vor putea sa socializeze si sa se distreze cu ceilalti copii. In functie de ce prefera cei mici, la cursurile de inot puse la dispozitie de Initiereinot.com puteti beneficia de lectii private sau de grup.
Mai trebuie sa stiti ca, cu cat copilul dumneavoastra invata mai repede sa inoate, cu atat va fi mai in siguranta in apa.

Cativa factori importanti in rapiditatea cu care cei mici invata sa inoate ii constituie consistenta, frecventa lectiilor si frica de apa. Consistenta lectiilor este extrem de importanta. Imediat ce un copil incepe sa invete sa inoate, consistenta este cheia. Este important sa participe cat mai mult la aceste lectii si sa nu existe pauze prea mari. Lectiile consistente permit muschilor sa isi formeze o memorie si progresul se va vedea cat mai curand. Desigur, nu il fortati si nu il aduceti la inot daca este bolnav. Lasati-l sa se insanatoseasca si apoi veniti la inot, cat mai repede. De asemenea, veti vedea ca, dupa ce va participa la mai multe lectii de inot nu se va mai imbolnavi asa de des.

Frecventa este un alt lucru important. Legata de consistenta, frecventa ii va ajuta pe copii sa invete cat mai repede. Multi parinti isi aduc copiii la lectii o data pe saptamana. Desigur, fiecare stie cum isi organizeaza timpul si bugetul, insa, daca doriti ca cel mic sa inoate foarte bine, atunci ar fi indicat sa participe minim de doua ori pe saptamana.

Frica de apa este un motiv pentru care multi copii nu reusesc sa invete. Dar, cu cat copilul este mai mic si cu cat contactul cu apa se va face mai lin si placut, aceasta teama va disparea. Acestea sunt aspecte de care antrenorii de la initiereinot.com tin cont. Asadar, nu mai ezitati si oferiti-i celui mic sansa de a deveni un inotator de exceptie.

ATENȚIE! Se întrerupe curentul electric pe mai multe străzi din Mediaș

Pentru efectuarea unor lucrări programate, se va întrerupe furnizarea energiei electrice, după cum urmează:

MIERCURI, 5 DECEMBRIE 2018

– între orele 8:30-17:30 pe străzile: MANIU I, ȘTEFAN CEL MARE, RUBINULUI, ȘELIMBĂR, BÂRSEI, GHIMBAV, FĂGĂRAȘ, NEAJLOV, PETRESCU T, BACOVIA G, FRAȚII BUZEȘTI, ROMAN V, CEHOV A, SADOVEANU M, ȘLEFUITORILOR, GRAVORILOR – parțial, ȘINCAI GH, LILIACULUI.

În cazul apariției unor situații neprevăzute, lucrările pot fi reprogramate. Informații actualizate despre întreruperile programate sunt disponibile și pe pagina de web a societății: www.sdeets.ro rubrica „Intreruperi programate – SDEE Sibiu” sau la „Call Center”, telefon 0800-801-929.

Cea mai buna oportunitate pentru obtinerea unui credit a persoanelor juridice!

Leasecredit.ro este una dintre cele mai bune solutii in materie de obineri de credite persoane juridice. Acestia sunt colaboratori directi cu cele mai importante institutii financiar bancare locale si astfel iti vor putea oferii cele mai bune si complete servicii financiare. Gama completa de credite pe care o puteti obtine pentru a va putea satisface orice nevoie in materie de dezvoltare a afacerii, este disponibila pe site-ul acestora.

Aici veti putea opta pentru cinci posibilitati de creditare pe care o sa vi le prezint in cateva randuri, pe scurt in cuvintele urmatoare.

Fara garantie pentru a achizitiona materii prime ori marfuri pentru plata catre furnizori oir pentru platirea salariilor si asa mai departe, este vorba de linie de credit. Prin aceasta modalitate ai la dispozitie banii necesari pentru activitatile de zi cu zi pe care le presupune afacerea ta, platindu-se dobanda, stric pe ceea ce ai consumat. Valorile maxime in cazul unui astfel de credit sunt de pana la 100.000 de lei pe periada de un an si se vor face in RON sau in EURO.

Tot pentru linie de credti mai exista o varianta care presupune garantie, si permite personalizarea in functie de nevoile afacerii tale obtinand maxim 75% din valoare imobilului trecut in aceasta garantie. De asemenea ca si in cazul de mai sus, monedele vor fi tot RON sau EURO.

Un alt credit este cel pentru capital de lucru si consta in planificarea timpului cash flow, utilizarea creditului pe loc iar ratele se vor plati lunar. Nu exista o anumita valoare minima sau maxima setata, ci aceasta se va stabilii pe loc impreuna cu unul dintre angajati in functie de nevoile tale. De asemenea, costurile si dobanzile sunt usor de gestionat, ratele lunare pot fi fixe sau customizate, termenul fiind de maxim 3 ani. Din punctul de vedere al garantiei, structura este flexibila, atat imobiliare cat si moliliare si asa mai departe.

Alta varianta de credit este reprezenta de creditele pentru investitii care se stabileste in functie de valoarea reala a afacerii tale. Principalele avantaje sunt determinate de faptul ca vei putea accesa un astfel de credit chiar si din interiorul unui start up ce are o activitate de minim 3 luni iar rata se va plati lunar, fiind egale in fiecare luna sau customizate.

Factoring-ul este si aceasta o modalitate de credit extrem de flexibila si rapida de finantare a capitalului de lucru. In acest caz facturile care vor fi emise de catre clienti, vor fi platite pe loc, fiind eliminata dependenta fata de termenul de plata.

Un ultim credit este creditul corporate prin care veti simti ca faceti parte din clasa business. In functie de afacerile pe care le aveti, de necesitatile activitatii, cei de la Leasecredit.ro vor face tot posibilul ca avantajele sa fie cat mai bine scoase in evidenta. Acestia vor incerca personalizarea dar si eficientizarea costurilor de care veti putea beneficia. Pe tot parcursul derularii contractelor, veti beneficia de consultanta dar si de mentenanta permanenta astfel incat totul sa mearga conform planurilor.

Pentru toate detaliile legate despre cele scrise mai sus, va invit sa accesati site-ul celor de la Leasecredit, astfel incat totul sa va poata fi sigur si transparent 100% direct de la sursa. In plus pentru orice nelamurire, nu ezitati sa ii contactati, pe site gasind ruprica dedicata pentru datele de contact.

Despre Money-Studio: adevarul!

Ma aflu acum la ora bilantului si a adevarului si va voi spune totul despre videochat in Bucuresti.

Nu mi-a placut prea mult sa invat. Imi placea mai mult sa ma aranjez si sa ma imbrac elegant, iar adversitatea mea fata de scoala a fost generata de doua motive: uniforma obligatorie si orarul care imi rapea cele mai dulci ore de somn. In schimb, imi placea engleza sperand ca intr-o zi voi putea sa plec din tara, iar printr-o minune sa ma intorc putred de bogata.

Terminasem liceul si nimeni nu dorea sa ma angajeze. Incepusem sa imi pierd increderea in mine. Imi spunea multa lume ca nu sunt buna de nimic. Sufeream, dar nu aratam si ma intrebam ce se va intampla cu mine?

Ce fac daca nimeni nu doreste sa ma angajeze si imbatranesc asa stand?
Apoi intr-o zi am auzit ca se fac angajari la Money-Studio.ro ca model videochat. Sunt una dintre angajatele cu vechime si lucrez aici de la deschiderea celei mai mari agentii de videochat din lume.

De la inceput am fost instruite sa devenim stralucitoare, sa avem incredere in noi si sa emanam un farmec irezistibil care sa atraga clientii.
De-ati vedea in ce camere frumoase lucram! Parca am fi femeile acelea bogate din telenovele. Avem zeci de lenjerii sexy de lux si folosim cosmetice de cea mai buna calitate, iar aparatura este performanta.

Primul meu salariu a fost de 5 000 de dolari. Nimeni nu a stiut unde lucrez si toata lumea a ramas cu gura cascata, cand a vazut schimbarea.
Nu mai eram fata aceea care purta pana la rupere o pereche de blugi (nu aveam alta), cateva tricouri si o geaca, ci se uita lumea dupa mine pe strada ca purtam haine unicat si cele mai scumpe bijuterii.

Parfumul meu se simtea de departe si eram oprita pe strada si intrebata: ce parfum folosesc, de unde mi-am luat geanta, de unde am bijuteriile, dar hainele?
Dupa un an aveam apartamentul meu in Romana, fiindca acest cartier, oricat ar fi de scump ramane iubirea vietii mele. Angajatorul m-a ajutat sa il cumpar avantajos direct de la dezvoltator. A mai trecut putin si cei care imi spuneau ca nu sunt buna de nimic, au ramas cu gura cascata, cand m-au vazut la volanul masinii.

Da, reusisem sa imi iau si o masina foarte buna in leasing, tot cu medierea Money-Studio.ro.
Iarna faceam Revelionul in tari calde, in excursii de lux si le ofeream alor mei munti de cadouri.
La operatii estetice nu m-am gandit, dar am corectat ceva. Mi-am dat seama ca nu se poate reusi in viata fara scoala, asa ca am terminat facultatea si sunt as in limba engleza.

In prezent ma aflu pe primul loc in topul celor mai platite fete din studio si sper sa raman prima, sa castig apartamentul si sa-l daruiesc sorei mele sa devina si ea independenta.

Aici fetele sunt prietene bune, atmosfera este placuta, angajatorul are grija sa ne asigure cele mai bune conditii si nu concepem sa facem altceva.
Despre videochat in Bucuresti, la Money-Studio.ro v-am spus adevarul si numai adevarul.

Vrei o casa mai primitoare? Mobileaz-o cu ajutorul Mob Chic Boutique!

Mereu m-am intrebat care este secretul unei casei primitoare, care iti ofera un sentiment placut, inca de cand pasesti in ea. Nu de alta, dar imi doream si eu aceeasi atmosfera la mine acasa, asa ca am cautat raspunsul la intrebarea mea, in mediul online. Si solutia era mai simpla decat m-as fi asteptat: secretul pentru o casa primitoare il reprezinta un mobilier bine ales. Simplu, ca buna ziua, desi eu nu m-am gandit la asta (rusine sa-mi fie).

Afland acest mic secret, am decis ca este cazul sa trec si la fapte (caci vorbele sunt nimic pe langa fapte). Iar prima schimbare a avut loc cu noul mobilier living, pe care l-am achizitionat de pe magazinul online Mob Chic Boutique. Am ales sa merg pe mana artizanilor italieni, care realizeaza mobila de cea mai inalta calitate si ma bucur ca am facut aceasta alegere – sunt extrem de multumita de mobila aleasa.

In plus, o data cu noua achizitie, am schimbat complet imaginea livingului, iar acum ma simt de parca as pasi intr-o alta casa (o sa ma obisnuiesc si cu asta, nu imi fac griji). Ma simt mai in largul meu, mai ales ca incaperea a devenit mai spatioasa si mai luminoasa. Acum imi este drag sa citesc o carte, stand relaxata pe noua canapea sau sa imi invit prietenii apropiati, sa bem o cafea impreuna.

Sunt sigura ca nu o sa ma opresc aici, deoarece in anul urmator am in plan si renovarea dormitoarelor. Dar pana atunci, ma bucur de prezent. Sfatul meu: daca vrei o casa mai primitoare, atunci mobileaz-o cu ajutorul Mob Chic Boutique! O sa ramaneti surprinsi de rezultatele finale si o sa vedeti ca investitia facuta a meritat toti banii. Este bine sa alegeti furnizori cu experienta, astfel incat sa va bucurati doar de mobila de calitate.

Ce am ales eu? O mobila din lemn masiv, deoarece lemnul de esenta tare are o durabilitate si o rezistenta foarte mare in timp (asadar, mobila mea ar trebui sa ma tina zeci de ani, de acum inainte). In cazul in care ma plictisesc de ea, nu este nicio problema, i-o voi face cadou mamei – ea se bucura la orice primeste cadou, din partea mea (si chiar ma bucur ca ii pot face o bucurie, oricat de mica).

Cum am descoperit, totusi, Mob Chic Boutique? Nu este un secret, pur si simplu am descoperit site-ul, cand eram in marea cautare de mobila pentru living. As putea spune ca am avut noroc, deoarece mi-a atras atentia (si acest lucru m-a determinat sa le vizitez site-ul si sa il studiez cu migala). Pana la urma, aceasta poveste a avut un final fericit (cel putin in cazul meu, asa a fost).
Experienta placuta prin care am trecut m-a determinat sa va recomand si voua acest magazin de mobila online, caci ma gandesc la faptul ca sunt multe persoane care sigur cauta mobila ideala pentru locuinta lor, dar care nu stiu sigur ce sa aleaga. Daca gresesc, atunci va rog sa ma corectati, dar daca nu gresesc, atunci sper ca recomandarea mea sa va fie utila.

FOTO și VIDEO: Sute de medieșenii au sărbătorit Ziua Națională a României

Medieșenii au răspuns în număr destul de mare chemării autorităților locale de a participa la sărbătorirea Zilei de 1 Decembrie și au fost prezenți pe parcursul zilei de sâmbătă în Piața Corneliu Coposu pentru a lua parte la manifestările prilejuite de Ziua Națională a României. Programul artistic a început la ora 11:00 și a cuprins recitalul susținut de Mariana Anghel, Ciprian și Mihaela Istrate, Ina Tudoran, Costel Popa, Anca Branea, Marian Suciu alături de dansatorii, soliștii și instrumentiștii Ansamblului folcloric „Purtata” din Mediaș și Grupul vocal „Cununa Blăjelului”. Momentul folcloric a culminat cu un recital extraordinar susținut de remarcabila interpretă Sava Negrean – Brudașcu. Au fost prezenți la festivitățile de la Mediaș vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Marcel Luca, deputatul Constantin Șovăială, reprezentanți ai Statului Major al Forțelor Aeriene, precum și primari din zona de nord a județului Sibiu. Au prezentat onorul în fața autorităților locale, județene, a oaspeților din Republica Moldova și a medieșenilor prezenți: UM 01810 Mediaș, Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Sibiu, Studenții Academiei Forțelor Terestre Sibiu, Inspectoratul Județean de Jandarmerie Sibiu, Poliția Locală Mediaș și Cavaleriști ai Regimentului 4 Roșiori. Pe parcursul defilării au survolat cerul Mediașului, elicoptere Puma și avioane MIG Lancer de la Baza Aeriană Câmpia Turzii. Elementul inedit al acestei defilări, pe lângă amploarea efectivelor și a tehnicii specifice fiecărei instituții prezente, l-a constituit prezența grupului „Cavaleriștilor Regimentului 4 Roșiori” și a unei fanfare profesioniste, care a acompaniat întreg ceremonialul militar al zilei. Mai multe fotografii găsiți AICI.