Sâmbătă, 21 iulie, de la ora 21:10, ești invitat la o seară specială, o seară de stand-up comedy în care umorul e la el acasă! Cu siguranță îi recunoști de la iUmor, sau din viralele de pe internet! Ionuț Rusu, Rux si Mane Voicu, vin la City Hall Lounge cu un super show de Stand up Comedy. Preț bilet: 30 lei. Biletele se găsesc la City Hall Lounge, Piaţa Corneliu Coposu, nr. 2, Mediaş. Info & booking: 0756591851.

Ionuț Rusu este omul care face matinalul KISS FM alături de colegul său Andrei Ciobanu, este cunoscut pentru numeroasele clipuri virale ce au adunat milioane de aprecieri pe internet. Unul dintre cele mai haioase momente difuzate pe TV este acela când Ionuț apare la iUmor și parodiază modul în care se roagă ardelenii, oltenii, românii și ungurii.
RUX este cunoscută ca făcând parte din trupa Like One, a căror pagină de aprecieri se apropie de 1 milion de utilizatori. Este protagonista a mai multe clipuri virale de pe internet. Firea liberă și veselă a făcut ca ea să aibă mii de fani în toată țara.
Mane Voicu este unul din comedianții noii generații de Stand Up Comedy din România, urcă în show-urile sale alături de artiști cunoscuți ca Bordea, Micuțu sau Dan Badea. A ajuns de două ori în finala competiției iUmor difuzată pe Antena 1 și este câștigător al competiției internaționale de stand up comedy FISC de la Cluj, este actor și face stand up comedy de la 16 ani.