Savo este lider in solutii de curatare mucegai si dezinfectant pentru suprafete, pardoseli si apa din fantani si bazine. Este produsul numarul unu de pe piata pentru eliminarea mucegaiului, ciupercii si a drojdiei. Savo Antimucegai scoate mucegaiul din casa ta usor, eficient si rapid. Savo impotriva mucegaiului este, de asemenea, un dezinfectant pentru eliminarea mucegaiului si bacteriilor. Solutia antimucegai si dezinfectanta Savo poate fi folosita pe placi, suprafete din plastic (margini din baie sau colturi de dus), tencuiala, vopsea si suprafete din lemn interior sau exterior.

Savo antimucegai

Savo antimucegai este un dezinfectant lichid ambalat intr-un recipient cu un cap de spray practic. Indeparteaza eficient toate tipurile de mucegai, ciuperci de fermentare, alge marine si ciuperci din casa. Acesta va dezinfecta toate suprafetele si le va lasa perfect albite. Rezultatul vizibil este afisat imediat. Preparatul este special dezvoltat pentru indepartarea mucegaiului si a bacteriilor si virusurilor din casa. Patrunde adanc si elimina acumularile neplacute. Preparatul are o actiune bacteriologica ridicata si eficienta. Indeparteaza eficient petele de mucegai din bai, spatii de bucatarie, pereti ale casei, ferestre si usi.

Detergent Savo

Savo este aliatul tau pentru protectia casei si a familiei. Detergent Savo este un dezinfectant pentru pardoseli si suprafete si este eficient pentru curatarea si dezinfectarea tuturor tipurilor de suprafete lavabile. Omoara pana la 99.99% din bacterii, indeparteaza alergenii cauzati de caini, pisici si polen, nu contine clor, curata si dezinfecteaza, elimina bacterii precum Salmonella, Stafilococul auriu (MRSA), E.coli & Listeria si virusuri gripale precum H1N1.

Savo dezinfectant

Savo dezinfectant este un preparat lichid pentru tratarea suprafetelor rezistente la clor, fiind eficient impotriva ciupercilor si lichenilor microscopici si are un efect bactericid puternic. Poate fi, de asemenea, utilizat pentru pereti, gresie, acoperiri de pereti si podele in incaperile umede, precum si pe suprafetele corpurilor si amenajarilor, suprafetelor de bucatarie si baie, a suprafetelor din lemn, indepartand eficient orice urma de mucegai. Savo dezinfectant lichid este folosit de asemenea, pentru dezinfectarea apei si a diferitelor suprafete de mai bine de 30 de ani si continua sa fie popular in randul consumatorilor. Are multe utilizari. Este potrivit pentru indepartarea fiabila a bacteriilor si virusurilor periculoase gasite pe suprafetele din casa, in apa din puturi si bazine. Fiabilitatea sa a fost testata de-a lungul timpului. De mai bine de 30 de ani, produsul a fost utilizat pentru curatarea suprafetelor si a pardoselilor in diferite institutii si unitati de asistenta medicala. Savo dezinfectant este potrivit pentru dezinfectarea tuturor suprafetelor din casa saudin  jurul acesteia.

Savo dezinfectant baie

Savo dezinfectant baie este unul dintre instrumentele care indeparteaza instantaneu si permanent bacteriile si ciupercile de pe toate suprafetele din baie, iar rezultatul este vizibil imediat dupa prima utilizare. Nu exista analogi si concurenti demni in indepartarea mucegaiului si a bacteriilor provocate de mucegai. De asemenea, Savo dezinfectant baie este potrivit nu numai pentru baie, ci si pentru toate suprafetele. Fiind usor de utilizat, este suficient sa stergi cu el o suprafata afectata de mucegai sau ciuperca, avand eficienta pe suprafata din jurul acesteia, pe o distanta de 10-15 cm.