Sauna fortifica organismul prin faptul ca elimina doua mari rele din acesta: toxinele din corp si indoiala si tristetea din suflet.
Imaginati-va ca stati la sauna cu o prietena si discutati cate in luna si in stele, in timp ce in transpiratie ies toate substantele nocive!

Organismul se relaxeaza si devine usor, din ce in ce mai usor si se bucura de muzica divina din difuzor.
Sauna este sursa de sanatate, daca se iau in calcule urmatoarele aspecte importante:

-sa fie dotata cu cele mai bune accesorii saune (accesorii spa) ca utilizatorul sa simta maximum de confort aici. Cabina sauna din cedru rosu emana un parfum care rivalizeaza cu cel mai bun si persistent parfum din lume. In plus, aspectul cabinei este ispititor si greu iti vine sa mai iesi din ea. O sauna buna are intotdeauna si un compresor masaj de cea mai buna calitate.

Bun este si difuzorul pentru muzica fixat in plafon, dar de duza de aer pentru hidromasaj nu ne putem lipsi.
Tot ceea ce ii este necesar unei saune de top se gaseste pe site-ul magazinului Piscine-concept.ro. In stoc exista si generatoare de abur, uleiuri si saruri, grilaj ventilatie, halat baie, cuier si diferite tipuri de incalzitoare.

-cei care au suferit recent arsuri solare si sunt dezhidratati sau au baut alcool recent, sa nu intre in sauna
-inainte de sedinta se beau doua-trei pahare de apa si se dau jos toate bijuteriile metalice, fiindca la o asemenea temperatura ele pot provoca arsuri pe piele sau se pot deteriora.
-cei care detin unitati de cazare, sa stiti ca in ultima perioada, oamenii aleg hotelul sau pensiunea care are si spa.
Prin urmare succesul permanent se obtine cu o investitie minima si cu multa munca.

-iata concluziile savantilor care au cercetat loturi de barbati si femei care au facut spa si loturi care nu au practicat niciodata:
1.mersul regulat la sauna inseamna disparitia bolilor cardiovasculare si a depresiei
2. barbatii si femeile care merg regulat la sauna sunt mai sociabili si mai optimisti decat ceilalti
3. combinat cu regimul de viata si alimentatia echilibrata, mersul la sauna este o cura veritabila de slabit fiindca se elimina apa in exces din corp in timp ce grasimea este diluata de tratament si este si ea eliminata treptat.

Este benefic sa aveti o sauna acasa si sa o utilizati de cate ori simtiti ca sunteti la capatul rabdarii si ca nu mai scapati de stresul cotidian si de efort. Puteti imparti sauna cu un membru al familiei sau cu o prietena venita in vizita.
Va sfatuiesc sa nu va refuzati sansa de a avea o sauna la domiciliu, fiindca nu conteaza pretul, cand cercetarile au aratat cat de sanatosi sunt oamenii care intra regulat in cabina! Este mai bine sa investesti in sanatatea ta preventiv, decat sa tratezi mai tarziu.

Sauna iarna reprezinta un deliciu existential. Vii inghetat de la serviciu, te odihnesti putin, apoi intri in cabina de cedru rosu pregatit ca aburul sa scoata tot ce este daunator din tine.
Cu putin efort, puteti transforma casa intr-un hotel de cinci stele si veti reveni mereu cu drag acasa!