Salon du Mariage vine in ajutorul mirilor cu mai multe solutii pentru cununii civile cu adevarat memorabile. Pentru cei care aleg sa spuna DA intr-un mod special si vor sa iasa din tipare, exista solutia de a nu mai merge la primarie. Totul tine de preferintele si de dorintele cuplului, iar la Salon du Mariage, fie ca alegi sa fii clasic sau sa faci ceva special, specialistii de aici au solutia ideala pentru tine.

Organizarea cununiei civile in exterior, la piscina

Salon du Mariage este un salon in care nunta ta va deveni un eveniment unic si special foarte simplu si usor, fara sa implice stres si agitatie din partea cuplului. Ai posibilitatea de a alege sa organizezi intregul eveniment de cununie civila pe marginea piscinei. Ulterior, evenimentul va fi urmat de o masa alaturi de persoanele dragi si apropiate  si de o petrecere pe cinste.

O astfel de atmosfera este simpla si confortabila pentru toti invitatii, care se vor simti perfect in aer liber la o cununie civila cu adevarat unica. Echipa de la Salon du Mariage va programa totul astfel incat ofiterul de la Starea Civila sa vina langa piscina pentru ca toti invitatii sa ia parte la acest moment special. Primariile nu sunt cel mai placut loc in care sa fie organizata o cununie din cauza spatiului restrans disponibil, motiv pentru care recomandarea este aceea de a alege ceva inedit, care sa ofere suficient loc pentru ca toti cei interesati sa participe sa aiba loc.

Un numar foarte mare de miri au decis sa isi organizeze cununia civila vinerea, langa piscina, impreuna cu un grup de prieteni si membrii dragi ai familiei. Dupa ce cununia s-a terminat au ales sa organizeze o cina in aer liber si o mica petrecere cu cocktailuri si muzica de calitate. Acestea sunt amintiri pe care cu siguranta, atat ei cat si invitatii lor le vor avea pentru totdeauna.

Un astfel de eveniment are o serie de avantaje considerabile.

Mai mult spatiu

Pentru ca interiorul primariilor este foarte mic si inghesuit, este posibil ca nulti invitati care vin la cununia civila sa ramana afara. Nu vor aprecia foarte mult acest lucru, insa il vor trata ca atare fiind obisnuiti deja cu ideea. Alegand sa organizezi cununia civila afara, langa piscina, vor avea loc cu totii, deci vei reusi sa iti surprinzi invitatii in cel mai placut mod.

O petrecere dupa cununie

In foarte multe cazuri dupa cununia civila urmeaza cununia religioasa si petrecerea de dupa, insa sunt si situatii in care nunta este intr-o alta perioada si dupa nu mai urmeaza nimic. Alegand aceasta varianta de organizare, in aer liber, langa piscina, iti vei surprinde din nou invitatii, luand masa impreuna pentru a sarbatori marele eveniment. Petrecerea cu muzica de calitate, open bar si aperitive delicioase, toate sunt o idee perfecta dupa cununie.

Salon du Mariage a creat locul ideal in care cununia ta civila sa fie una perfecta si cu adevarat impresionata.