Florile artificiale pot fi o optiune interesanta pentru a decora intr-un mod simplu. Cu toate acestea, este mai bine sa fiti atent. Diversitatea formelor si culorilor lor este cu adevarat vasta, dar nu exagerati atunci cand le folositi. Florile artificiale sunt adesea folosite in doua scopuri principale: nu exista timp pentru a avea grija de cele reale sau suferiti de alergii. In plus, nu va trebui sa va faceti griji pentru apa pe care o primesc, temperatura de crestere sau neplacerile iernii. Aceste flori artificiale sunt obiecte decorative, realizate din diverse materiale si sunt ideale pentru decoratiuni de lunga durata. Nu trebuie decat sa fie spalate cu apa si sapun, din cand in cand, pentru a preveni instalarea prafului.

Florile artificiale pot fi achizitionate de la magazine precum Folina, care ofera nu doar astfel de obiecte cu un aspect deosebit, ci si calitate in ceea ce priveste modul de fabricare. Le puteti achizitiona individual, in buchete, si pot fi folosite ca piesa centrala  pentru o masa sau ca ghirlande, practic pentru orice.

Unele includ detalii suplimentare, cum ar fi cosulete, jardiniere sau biciclete decorative. Pentru a face o decoratiune cu flori artificiale de un anumit nivel, trebuie sa fiti siguri ca florile utilizate au aspectul cel mai real posibil. Este esential sa va asigurati ca aspectul artificial este redus la minimum. Abia atunci vor fi rezultate interesante. Cu Folina, aspectul real este garantat. Mai mult, florile trebuie amplasate in puncte strategice ale casei, cu o anumita iluminare, de preferat naturala in timpul zilei, pentru a reduce aspectul artificial.

Fara a fi nevoie sa depuneti eforturi semnificative, puteti obtine rezultate bune. Iata cateva idei:

-Un perete de frunze: puteti face acest decor in interior sau in exterior, oriunde exista un perete.

-O gradina verticala: aceasta idee poate fi pusa in practica in exterior sau in interior.

-Pe oglinda, langa rama acesteia: decorati acest element cu un plus culoare oferita de flori.

-Linii si forme: La fel cum puteti crea pereti de frunze, acoperite cu plante si flori artificiale, puteti crea decoratiuni cu forme particulare, folosind ramuri false.

Daca aveti deja idee ce doriti sa faceti cu aceste flori artificiale, vizitati chiar acum site-ul Folina.ro.