Deseori asociez recoltele agricole cu copiii. Daca recolta a fost “bine crescuta”, va produce plante frumoase si inalte, insa daca recolta a fost neglijata, mai mult de jumatate nu va fi buna de nimic.

De aceea, este foarte important ca inca de la primii pasi in agricultura sa supraveghezi zilnic ceea ce se intampla pe teren. Deseori vizitez recoltele mai des decat imi vizitez rudele, insa toate acestea sunt cu un motiv. O recolta buna va produce grau si porumb de calitate, care intr-un final va fi transformat in bani.

Este o afacerea foarte profitabila insa, agricultura nu este chiar pentru oricine. Daca nu esti dispus la sacrificii si nu iti place cu “tractorul”, mai bine ramai in confortul biroului. Agricultura este munca de barbat gospodar.

Recent, am facut o descoperire foarte buna pe site-ul celor de la Rodbun.ro, o firma cu capital 100% Romanesc, care comercializeaza soiuri de plante agricole, dar si ingrasamant foliar si chimic.

Produsele de pe Rodbun sunt de cea mai inalta calitate, iar clientii pot alege grau de samanta, porumb samanta si ingrasaminte chimice de cea mai buna calitate!

Pentru ceea ce aveam nevoie, am decis sa cumpar samanta de grau pentru a obtine recolte mai bune.

Inainte de a cumpara, am analizat bine toate optiunile pe care Rodbun le ofera clientilor si am selectat doar soiurile care se potriveau climei si terenului unde locuiesc.

Am ales sa cumpar soiul Genesi, deoarece este alegerea numarul 1 in Europa. Acest soi de grau are o rezistenta foarte mare la la seceta si ger, facandu-l ideal pentru cei care incep prima experienta agricola sau pentru cei care vor sa detina recolte constante in fiecare an.

Cel de-al doilea soi pe care l-am ales se numeste GK Szilard si are un potential de productie de circa 8 tone pe hectar.

Acest soi prezinta calitati exceptionale pentru a fi prelucrat in panificatie sau patiserie.

Rodbun mi-a oferit sansa de a cumpara soiuri de samanta prestigioasa in Europa fara sa invstec foarte mult. Produsele le-am primit prin dealer-ul special Rodbun, care mi-a explicat in detaliu cum functioneaza fiecare soi.

De acum inainte o sa cumpar doar de la Rodbun produse pentru a face procesul si mai modern. Rodbun este printre putinele firme romanesti care se dedica total cresterii plantelor agricole dupa standarde moderne.

Cei care doresc ca recolta lor sa dea roade de fiecare data trebuie sa incerce produsele Rodbun!