Săptămâna aceasta, cluburile de juniori din municipiul Mediaș angrenate în competițiile naționale de juniori U15, U16, U17 și U19, au disputat meciurile etapei la diferite grupe de vârstă. Mai jos, vă prezentăm rezultatele complete înregistrate de către grupele Centrului de Copii și Juniori.

Gaz Metan U15 a învins CS Navobi Alba Iulia în deplasare, scor 4-0

Gaz Metan U15 a învins CS Navobi Alba Iulia în deplasare, scor 4-0. Partida a contat pentru etapa cu numărul 5 a Ligii Elitelor U15. Gaz Metan a condus cu scorul de 1-0 după prima repriză în urma golului reușit de David Belu. În partea a doua Darius Popa, Raul Orlandea și Andrei Bîrsan au mai marcat fiecare câte un gol pentru alb-negrii, care au obținut o victorie clară.

Gaz Metan U16 a fost învinsă în deplasare CFR Cluj, scor 4-0

Gaz Metan U16 a fost învinsă în deplasare CFR Cluj, scor 4-0. Partida din Liga Elitelor U16, Seria a treia, s-a disputat sâmbătă de la ora 12:00 la Cluj Napoca. Reușitele formației gazdă au fost semnate de Denis Milchiș, George Gligor și Darius Popa cu două goluri.

Gaz Metan U17 a învins CSM Făgăraș, scor 4-2

Partida din etapa cu numărul 20 a Campionatului Național U17 Seria a opta, s-a disputat sâmbătă de la ora 14:00 la Mediaș. Reușitele gaziștilor au fost semnate de Cristian Cîmpean autor a două goluri, respectiv Norbert Brașovean și Florin Susan.

Gaz Metan U19 a învins CSM Făgăraș, scor 6-0

Partida disputată sâmbătă începând cu ora 12:00 la Mediaș a fost una la discreția formației gazdă. Eduard Avram a marcat trei goluri, Daniel Nicula a avut două reușite, iar Vasile Băcilă a marcat un gol. Gaz Metan a înregistrat a 14-a victorie în 17 etape de campionat și este în continuare lider solitar în seria a opta a Campionatului Național U19.