Masajul erotic este ocazia perfectă pentru manifestarea multor aspecte benefice și a multor calități. Peste o muncă complexă, iar efectele aparțin mai multor domenii – artei, cunoașterii antice (când se aplică principiile tantrice) și abilității concrete. Tot ceea ce se manifestă într-un masaj erotic este o încântare și o plăcere, dar, în cazul unui masaj erotic foarte bun, putem vorbi chiar despre o adevărată știință a deliciilor și a plăcerilor. Iar tot ceea ce se revelează aici are o foarte mare importanță în viețile celor care au această experiență, căci vorbim despre armonie, frumusețe sau efecte medicale.

Revelarea potențialității lor nu se aplică numai în cazul maseuzei, dar și în cazul oaspetelui. Desigur că, în general, maseuza este cea care își revelează talentele, abilitățile sau cunoașterea, dar putem extinde aceasta și la calitățile manifestate de către oaspete. Chiar dacă lui nu i se cere să fie într-un fel anume, calitățile lui devin rapid evidente. Aceasta se petrece chiar dacă el nu trebuie să fie într-un anumit fel, așa cum am mai spus, dar, chiar mai mult decât atât, ceea ce într-adevăr i se cere este să fie așa cum este el în mod normal, fără măști, pe cât de mult posibil și cu cât mai mare deschidere. Cu cât este mai deschis, cu atât mai mult se oferă prin experiența masajului erotic.

Potențialitățile bărbaților în masajul erotic
Oaspetele se revelează pe sine însuși exact în modul în care el este în aspectele sale interioare, aspecte ce țin de psihic și de suflet. Aceasta înseamnă totodată o bază solidă de la care se pornește pentru a adăuga energii beneficiile noi în ființa sa. Multe dintre ele sunt legate de sfera erotică și de cea sexuală nu, întrucât tipul de masaj este unul erotic. Dar acestea nu sunt singurele domenii care pot fi îmbunătățită prin masaj. De exemplu, starea de bine va duce la creșterea încrederii în sine și a stării de bucurie. Cele mai multe aspecte care se revelează despre anumite aspecte pe timpul unei asemenea experiențe sunt, într-adevăr, cele legate de sfera erotică.

A avea experiența unui masaj erotic înseamnă a avea o experiență plină de senzualitate unde energiile erotice sunt trezit, rafinate și elevate. În acest sens, saloanele de masaj care îmbină masajul erotic cu cel tantric, precum salonul de masaj din București, Calea Victoriei 85, revelează foarte bine aceste aspecte. Și pentru a simțit toate acestea, desigur că bărbații sunt atenți la propriile lor energii erotice și la modul în care sunt trezite ele. Deci ei se vor concentra, chiar dacă nu intenționat, tocmai la acest nivel și vor simți toate energiile create în acel masaj prin propriile lor energii.

Senzualitatea unei maseze tinere și frumoase poate fii resimțită dacă bărbatul este, măcar puțin, trezit și el la acest nivel. Dacă el este un bărbat senzual, atunci va simți cu mai multă acuratețe percepțiile de la acest nivel al senzualității.

Mai mult decât aspectul legat de senzualitate, marea diferență este dată de controlului potențialului său creator sau sexual. Într-un masaj erotic, capacitatea de transmutare și sublimare a energiilor sexuale a bărbatului se revelează în toată complexitatea. Puterea de control a energiei lor erotice se poate vedea pe timpul unei sesiuni de masaj tantric sau erotic.