Firmele de repatriere decedati din Romania asigura transport decedati Italia de nota 10 si asta mai atenueaza din durere. Oftezi a usurare, cand vezi ca in curtea capelei intra masina funerare curata si eleganta si pe geamurile stralucitoare zaresti sicriul frumos aranjat. Ai fi dorit ca el sa coboare viu din masina si sa te imbratiseze, dar acesta este pretul vietii si impaca-te cu ideea ca a calatorit bine, fiindca reprezentantii firmei au facut totul pentru el!
Lacrimi de recunostinta iti inunda ochii, mai ales ca stii ca bietii trasfugi nu calatoresc nici vii in astfel de conditii si de cele mai multe ori mor, fiindca sunt inghesuiti, nu au aer si calatoresc in conditii improprii.

Romanii repatriati sunt tratati cu multa consideratie. Exista multe indicii care sa va linisteasca in momentul in care le trasati sarcina sa se ocupe de aducerea in tara a mortului drag.
Poti intra pe site si le poti studia masinile. Arata perfect: curate, puternice, cu reparatiile la zi, sa nu ramana in pana pe drum, cu autorizatii de transport funerar international. Soferii sunt eleganti, responsabili si manifesta respect fata de cei pe care ii aduc si fata de familiile lor. Firma se implica atat de mult, incat informeaza punctual familia despre traseu si despre stadiul calatoriei.
Esti liber sa arunci un ochi si la sicrie. De la ei afli ca nu poti aduce o persoana decedata de la 2 000 de kilometri intr-un sicriu obisnuit si cu capacul pus de forma. Nu se poate sa se tranziteze atatea teritorii, masina sa patrunda in aglomeratie, daca nu se respecta conditiile impuse:
1.Sa existe doua sicrie sigure, unul din zinc si altul din lemn masiv, puse unul in celalalt. Sicriul de zinc izoleaza practic toti microbii si actioneaza ca o bariera care nu le da voie sa iasa in afara.

2.Capacul sa fie fixat bine si sigilat, altfel nu se permite plecarea din tara a masinii funerare.
3.Trupul neinsufletit sa fie imbalsamat cu grija si cu cele mai bune substante ca familia sa stea fara grija si fara probleme la priveghi.
Sicriele destul de costisitoare, daca le-ai cumpara separat, intra in pretul total al repatrierii ca si injectia de imbalsamare, pregatirea trupului neinsufletit si dosarul de repatriere.
Daca Italia ar accepta ca o familie sa isi aduca pe cont propriu decedatul in Romania, costurile ar fi de patru ori mai mari decat cele stabilite de firmele de repatrieri, fiindca fiecare operatiune ar fi platita separat.
Firma a fost inspirata oferind informatii complexe despre repatriere decedati din Italia si din statele europene ca oamenii sa isi dea seama cata munca se depune pentru aducerea in tara legala a unui decedat.
Daca nu s-ar actiona la timp si hotarat pe toate fronturile, repatrierea ar dura nepermis de mult sau ar deveni imposibila.
Dosarul de repatriere clarifica intr-un fel intrebarile pe care si le pun cei din familie despre moartea celui drag. Trebuie sa se stie cauzele mortii, traseul repatrierii, iar soferii stiu ca nu au voie sa se abata din traseul stabilit in pasaportul funerar.
Pregatirea trupului neinsufletit este de asemenea migaloasa, dar echipa face totul repede si bine gratie aparatelor si echipamentelor si experientei. Ultima baie trebuie sa se faca responsabil, fiindca numai calatoria dureaza o zi si o noapte, plus zilele in care decedatul a stat la morga si cele in care va sta la capela sa primeasca ultimele omagii si flori din partea celor dragi! Fiecare particica a corpului este curatata temeinic, apoi se aranjeaza parul, unghiile sunt curatite si taiate si ele. Oamenii acorda importanta aspectului exterior al decedatului datorita urmatoarelor motive: se spune ca sufletul merge direct in Rai si trebuie sa fie temeinic pregatit pentru intalnirea cu divinitatea, altii cred in judecata de apoi si considera ca decedatul va inviat in starea in care a fost inhumat, de aceea trebuie sa arate impecabil.

Un alt motiv il reprezinta dragostea noastra fata de cei care nu mai sunt. In clipele acelea le-am oferi ce este mai bun, dar ne dam seama ca este mult prea tarziu.
Indiferent de credinta omului, romanii decedati printre straini au nevoie sa fie adusi in tara fiindca acolo, departe, sufletul le-a fost sfasiat de dor.
Repatriere Romania Funebri Santa Maria ofera transport decedati din Italia de nota 10, de aceea solicitati-le cu incredere servicii de repatriere internationala!