Se întâmplă să rămâi fără credit fix când ai nevoie să suni pe cineva? Ai o problemă care nu poate fi rezolvată decât printr-un telefon, însă tocmai ți-a expirat creditul și nu ai cum să ajungi la un magazin să reîncarci? Pentru astfel de situații, există Re-Încărcare.ro, un serviciu online de reîncărcare a cartelei prepay. De ce să apelezi la Re-Încărcare.ro? Pe lângă experiența în domeniu, există un număr impresionant de avantaje de care te poți bucura făcând această alegere. Descoperă-le în lista de mai jos!

∙ Accesibilitate
Re-Încărcare.ro este un serviciu disponibil nonstop, la orice oră din zi sau din noapte, în orice zi a săptămânii. Pentru a efectua încărcarea nu ai nevoie decât de acces la internet.

∙ Siguranță
Un criteriu foarte important pentru orice tranzacție online este siguranța – pe Re-Încărcare.ro toate tranzacțiile sunt criptate, indiferent de compania telefonică. Toate datele pe care trebuie să le introduci pentru a efectua încărcarea Vodafone (detaliile cardului bancar, datele personale de identificare) vor fi criptate și stocate în spații electronice securizate. Astfel, poți să fii sigur că ele vor fi utilizate exclusiv pentru a confirma plata și pentru a transmite informații legate de aceasta.

∙ Comoditate
Nu contează dacă ești pe Orange, Vodafone sau Telekom. De pe Re-Încărcare.ro, poți efectua o reîncărcare online indiferent de rețea. Nu trebuie decât să introduci numărul de telefon și suma dorită.

∙ Rapiditate
Nu durează mai mult de 2 minute să îți reîncarci creditul. Eficiența serviciului Re-Încărcare.ro este garantată prin simplitatea și eficiența de care dă dovadă.

∙ Avantajos
Fiecare operator de telefonie care lucrează pe Re-Încărcare.ro, Orange, Telekom, Vodafone, oferă numeroase bonuri celor care aleg să efectueze o reîncărcare online.

∙ Variație
Cei mai cunoscuți operatori telefonici sunt accesibili de pe platforma Re-Încărcare.ro, Orange, Vodafone și Telekom. În funcție de cum îți este ție mai comod, poți opta între două tipuri de reîncărcare, directă (automată) sau prin cod PIN (pe care îl introduci tu în telefon). Diversitatea ține și de modul de plată. Ai posibilitatea de a achita reîncărcarea cu carduri bancare emise sub sigla Visa sau Mastercard, ori prin internet banking de la BT.

Așadar, Re-Încărcare.ro oferă servicii de reîncărcare cartela Orange ce aparțin celor mai cunoscute companii telefonice de la noi din țară, Vodafone, Orange și Telekom. După acceptul Termenilor & condițiilor se trece în pagina de plată securizată pentru plata online. Imediat ce este confirmată debitarea cardului dvs. cu valoarea aleasă, creditul telefonului va fi actualizat imediat. Proiectul Re-incarcăre.ro a fost lansat în 2013 din dorința de a oferi posesorilor de cartele prepay o modalitate mai simplă și mai convenabilă de a-și reîncărca online cartelela Orange. Pentru a efectua această operațiune, nu trebuie decât să selectezi operatorul, să alegi tipul de încărcare, precum și suma care te interesează. După ce te-ai asigurat că toate datele introduse sunt corecte, nu mai rămâne decât să apeși butoanele “Încarcă” și apoi “Plătește”. Poți să fii sigur că totul a decurs conform planului când primești mesajul care spune “Comandă finalizată! Vă mulțumim!”