Liga 1 a oferit meciuri de calitate până la întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus. În multe dintre ele, am avut parte de câteva intervenţii magistrale ale portarilor. Dar, dincolo de parade şi intervenţii salvatoare, stau cifrele. Iar conform statisticii portarul Răzvan Pleşca de la Gaz Metan Mediaş, este unul care a impresionat până acum, în meciurile din Liga 1.
Răzvan Pleşca (Gaz Metan Mediaş) – veteranul din poarta echipei lui Edward Iordănescu a făcut diferenţa în favoarea formaţiei sale. Cu o medie de un gol primit la 78 de minute jucate, Pleşca a reuşit să termine 10 din cele 26 de meciuri disputate în acest sezon, fără gol primit. Indiscutabil, eroul medieşenilor din urmă cu 9 ani din dubla cu Mainz, rămâne un goalkeeper sigur. Nu e deloc de mirare că numele său a fost vehiculat la FCSB.

Sursa: Telekomsport.ro

Ioan Mărginean, dezaprobă declarația lui Răzvan Burleanu

Ioan Mărginean, conducătorul celor de la Gaz Metan Mediaș, dezaprobă declarația lui Răzvan Burleanu, conform căreia echipele din Liga 1 ar putea părăsi competiția dacă un fotbalist e depistat pozitiv cu Covid-19. După ce Gigi Becali a criticat în termeni duri spusele lui Răzvan Burleanu, a venit și rândul lui Ioan Mărginean să își manifeste nemulțumirea, considerând că o astfel de decizie ar încălca drepturile omului.
„Dacă am intrat în Uniunea Europeană și am avut exemplul Germaniei… Acolo au reluat competiția chiar dacă au avut trei jucători de la FC Köln depistați pozitiv. Nu știu la noi pe ce bază poți să iei o astfel de decizie. Nu poți să ne iei drepturile. Ar trebui să fim apreciați. Jucăm și pentru binele lui, pentru cel al iubitorilor de fotbal și pentru echipa națională. Dacă România ajunge la EURO cu jucători în lot din Liga 1 nu beneficiază și el de glorie? Cum să oprești competiția? Noi pentru ce muncim? Ar trebui să avem parte de susținere. E păcat că se vorbește. Noi suntem puțin în urma Europei și ar trebui să luăm exemplul altor țări. Cum să iei dreptul la muncă?”, a declarat Ioan Mărginean.

Sursa: GSP.ro