Meciul dintre Gaz Metan Mediaș și Sepsi s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Medieșenii au deschis scorul prin Chamed în minutul 34, iar egalarea a venit în minutul 66, după reușita lui Goran Karanovic. Totuși, o fază importantă s-a petrecut în minutul 54, atunci când Gabriel Vașvari a executat direct pe poartă o lovitură liberă de la 17 metri lateral stânga. Portarul Răzvan Pleșca a fost surprins și a respins mingea, însă reluările au demonstrat că balonul depășise cu mult linia porții. Răzvan Pleșca, a recunoscut, cu fair-play, că mingea a trecut de linia porții.
„Mă aşteptam de la Gabi Vaşvari – e prietenul meu, am fost colegi – să tragă tare, pe colţul lung. Pentru mine, a executat suprinzător, la colţul scurt şi cred că mingea a intrat în poartă, ăsta e adevărul. Faza s-a petrecut la 1-0, ei oricum au egalat după aia, nu putem spune că a influenţat rezultatul final acea gafă a arbitrilor. I-am spus lui Gabi să nu fie supărat că treaba lui e acolo, la mijloc, să recupereze mingi, nu să dea gol. Nu am de ce să mă ascund, a fost greşeala mea la acea lovitură liberă. Apoi am încercat să îmi repar greşeala, dar sincer, cred că mingea a trecut linia porţii”, a spus Răzvan Pleșca la final.
Arbitrul meciului, Andrei Antonie, se află la prima apariție din acest sezon în Liga 1. Acesta a mai arbitrat în prima ligă sezoanele trecute, atât în play-out, cât și în play-off. Ultima partidă la care arbitrul din București a fost la centru este Hermannstadt – U Cluj, returul barajului pentru promovare în prima divizie.