Prin decizia Guvernului Orban de extindere a Programului Pilot „Masă la Școală” a fost inclus în program și Liceul Tehnologic „Nicolae Teclu” din Copșa Mică. Prin urmare, 735 de copii din Copșa Mică, din care 380 preșcolari și elevi aflați în ciclul de învățământ primar, vor beneficia de un pachet alimentar diversificat la școală. Investițiile administrației publice locale în infrastructura educațională sunt un sprijin real pentru buna desfășurare a programului de alimentație diversificată în școală. În ultimii 2 ani, conducerea administrației locale Copșa Mică a alocat fonduri de aproximativ 220.000 lei pentru construirea, dotarea și obținerea tuturor avizelor necesare funcționării cantinei din cadrul Liceului Tehnologic „Nicolae Teclu”, fiind un exemplu excelent de bune practici.
„Dorim să anunțăm sibienii că programul masă la școală a fost extins și dincolo de cele trei localități care beneficiau deja de program – Avrig, Săliște și municipiul Sibiu – vor mai intra la finanțare încă trei școli, în Copșa Mică, Boița și încă o școală din municipiul Sibiu”, a anunțat Raluca Turcan, în conferință de presă.
Astfel, la nivelul județului Sibiu, proiectul „Masa la școală” va fi implementat în alte 5 școli: Liceul Tehnologic „Ioan Lupaș” din Săliște, Liceul Teoretic „Ghe. Lazăr” din Avrig, Colegiul National Pedagogic „Andrei Șaguna” din Sibiu, Școala Gimnazială „Radu Selejan” din Sibiu și Școala Gimnazială din Boița.