Credem în potențialul turistic și comercial al orașului Mediaș și îl considerăm unul dintre cele mai frumoase localități din Transilvania. Suntem siguri că printr-o mai bună comunicare între toți factorii importanți – companii, locuitori, administrație publică locală – putem contribui la dezvoltarea orașului. Proiectul MediasLive s-a dezvoltat ca o necesitate, în lipsa unui concept unitar de promovare a mediului de afaceri și a potențialului turistic. Se adresează atât localnicilor, cât și turiștilor care aleg să viziteze zona noastră. Proiectul este format din revista tipărită, portal on-line și comunitate virtuală, vi le prezentăm mai jos:

Pagina de Facebook MediasLive

Având peste 12000 de fani, informațiile publicate pe pagina de Facebook MediasLive ajung, organic sau prin postări plătite, la peste 30000 de iubitori ai orașului săptămânal. Publicăm oferte, evenimente, imagini, articole interesante și organizăm diferite concursuri și sondaje. În 2019, cele 594 postări au ajuns la peste 1.200.000 utilizatori.

Grupul Mediaș

Grupul Mediaș de pe Facebook este prima astfel de comunitate organizată și numără peste 6300 de membrii. Aici poți afla informații utile, știri, evenimente, locuri de muncă și poți interacționa cu ceilalți membrii. Alătură-te și tu grupului Mediaș! Revista MediasLive conține informații utile despre locuri, oameni și afaceri din Mediaș, este un mod inedit de promovare a ofertelor companiilor de top din Mediaș. Revista este bianuală și are un tiraj de 5000 de exemplare, în format A5, full color, cu hârtie glossy de cea mai bună calitate. Este distribuită în hoteluri, restaurante, terase, saloane de așteptare, instituții publice, magazine, centre de informare, locuri de agrement și la cele mai importante evenimente culturale și sportive. Peste 50 de companii au ales să se promoveze în primele patru numere ale revistei.

Parteneriat pentru promovare

Pe parcursul celor 6 luni de valabilitate a revistei, oferim ca bonus 3 articole de promovare pe MediasLive.ro și în comunitatea din Social Media, aceste articole pot fi promoții, anunțuri de angajare, evenimente sau orice alte informații pe care doriți să le transmiteți medieșenilor. Valoare bonusului este de 120 euro ( pentru minim 1/2 pagină). De asemenea este inclusă apariția gratuită pe portalul www.mediaslive.ro (valoare bonus 150 lei). De asemenea există posibilitatea organizării de concursuri și campanii promoționale dedicate.

Nou și inedit pentru MediasLive nr. 6

Revista MediasLive nr. 6 va avea un supliment lunar de 4 pagini, în format alb-negru cu un design special în spiritul reclamelor retro. Acesta va fi distribuit la evenimente împreună cu revista MediasLive fiecare companie care apare apărea într-unul din aceste suplimente cu, prezentare etc. Pentru promovarea numărul 6 vă rugăm să ne contactați:
Anamaria Szabo – Consultant vanzări : 0742 387 976, E-mail: contact@mediaslive.ro
Feri Teglas – project manager : 0744828120, E-mail: contact@mediaslive.ro
Răsfoiește numărul anterior AICI.