Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorlogie (ANM) au prezentat prognoza meteo pentru luna martie, iar potrivit acestora vom avea parte de vreme frumoasă în toată țara. Află cum va fi vremea în cea mai iubită și cea mai așteptată lună a anului!

Prognoza meteo pentru săptămâna 02.03.2020 – 09.03.2020

Pentru această săptămână ANM anunță că temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice intervalului, în toate regiunile, însă cu precădere în cele estice. Așadar, vom avea parte de vreme frumoasă cu mult soare și cer senin. Cantitățile de apă, acestea vor fi excedentare în jumătatea vestică a țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele specifice perioadei menționate.

Prognoza meteo pentru săptămâna 09.03.2020 – 16.03.2020

În acest interval, temperaturile medii se vor situa peste cele specifice perioadei din an, la nivelul întregului teritoriu. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această săptămână, posibil ușor excedentar în nord-estul teritoriului, anunță meteorologii.

Prognoza meteo pentru săptămâna 16.03.2020 – 29.03.2020

Ultima săptămână a lunii februarie va veni cu valori termice ce se vor situa în jurul celor specifice intervalului, la nivelul întregului teritoriu. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo pentru Mediaș