Pentru mine, ca pentru multe alte mame, curatenia este extrem de importanta. Atunci cand ai copii, trebuie sa acorzi o mai mare  atentie acestui aspect. Curatenia in casa trebuie facuta frecvent, iar igiena personala trebuie sa fie implementata copiilor inca de la cele mai mici varste. Un lucru caruia orice parinte trebuie sa ii acorde atentie este igienizarea mainilor. Daca mainile nu sunt curatate pot sa apara foarte multe boli, inclusiv viroze sau probleme digestive. Iar la copii aceste lucruri sunt si mai frecvente si mai problematice, deoarece sistemul lor imunitar, mai ales daca sunt foarte mici, nu este suficient dezvoltat. Asa ca in loc sa tratezi, mai bine sa previi. Si din preventie face parte si spalatul pe maini.

De aceea, poti folosi pentru igiena ta si a familiei, sapun profesional pentru ca acesta asigura o curatare mult mai eficienta. Eu asta fac de ceva timp, mai ales de cand am descoperit magazinul Sanito. Magazinul activeaza in domeniul curateniei si accesoriilor pentru curatenie, de mai bine de 13 ani. Peste 20000 de clienti sunt multumiti de parteneriatul cu acest magazin. Companii, institutii, spitale au comandat si continua sa comande de aici pentru ca produsele lor sunt cele mai bune si, de fiecare data, rezultatele sunt impecabile. Printre cele mai promovate si vandute brand-uri de la Sanito, este Tork. Acestea sunt extrem de variate si pot fi folosite intr-o multitudine de spatii. Este, de asemenea, cel mai mare producator de spun lichid si spuma, dezinfectanti pentru maini, dispensere si dozatoare, odorizante de camera, detergenti premium atat pentru uz manual, cat si automat, detergenti de vase, detergenti de toalete ori consumabile de hartie precum: servetele de masa, prosoape de hartie, role de hartie tip industriale, hartie igienica, etc.

Pentru casa mea aleg sa cumpar dezinfectanti maini si sapun de la acest brand. Prefer sa achizitionez Aviz biocid, Pachet de 3 geluri dezinfectante Alcoholgel Premium si Dozatorul de sapun lichid Tork la 1 L pentru ca acesta a fost, de fapt, gratuit. Gelul dezinfectant este mult mai eficient pentru igiena mainilor. Alcoholgel contine glicerina si betaina pentru imbunatatirea si ingrijirea pielii, atunci cand mainile sunt frecvent frecate cu gel de alcool. Este perfect pentru sectoare de servicii alimentare, precum si in cazul in care spalatul pe maini nu este posibil in conditii normale. Asa ca mergea de minune si acasa, mai ales ca celor mici le va fi mai usor sa foloseasca gelul. Gelul sanitizeaza si dezinfecteaza rapid mainile, fara apa. Acesti dezinfectanti sunt extarordinari pentru ca 99,9% bacterii sunt eliminate.

Calitatea reprezinta principala trasatura pe care se pune accent. De aici reiese faptul ca dezinfectantii si sapunurile nu permit favorizarea aparitiei microbilor, eliminand orice risc care ar putea pune in pericol sanatatea umana. Sanatatea copiilor mei si a familiei mele este extrem de importanta. De aceea, pot sa spun ca toate produsele de la Sanito.ro m-au cucerit pentru totdeauna. Eu am decis ca tot ce tine de igiena casei si a familiei sa fie achiztionat de la acest magazin si am recomandat si rudelor si prietenilor mei. Iti recomand si tie Sanito.ro, pentru ca iti asigura protectie si curatenie la superlativ.