FCSB şi Gaz Metan Mediaş au remizat, duminică seară, scor 2-2, pe Arena Naţională, într-o partidă din etapa a 4-a a play-off-ului din Liga 1. Au înscris Florin Tănase ’12 şi Adrian Petre ‘90+3 (penalti pentru un fault al lui M. Constantin) pentru FCSB, respectiv Sergiu Buş ’57 şi Nielsen ‘90+4 pentru oaspeţi.

Uhrin: „Nu sunt foarte mulţumit de acest meci, am pierdut două puncte”

Tehnicianul echipei Gaz Metan Mediaş, Dusan Uhrin, a declarat duminică seară, după meciul cu FCSB, scor 2-2, că nu este foarte mulţumit, el considerând că formaţia sa a pierdut două puncte.
“ Nu sunt foarte mulţumit de acest meci pentru că au jucat în inferioritate şi cred că trebuie să avem mai multă grijă în careul advers, pase mai bune şi să nu fim egoişti. Am pierdut două puncte”, a spus Uhrin. Lui Dusan Uhrin îi priesc meciurile cu FSCB.
„Am noroc cu ei, nu am pierdut niciodată împotriva lor. Eu spun că am pierdut două puncte”, a spus antrenorul Mediaşului.

Ionuţ Larie: „Meciul a fost unul nu prea animat”

„Meciul a fost unul nu prea animat, dar ultimele minute cred că au întors faţa acestui meci. Ne bucurăm că plecăm neînvinşi de aici. Indiferent ce accidentaţi a avut FCSB, e greu să iei un punct pe terenul lor. (Cum i-ai simţit pe foştii colegi de la FCSB?) I-am simţit că parcă nu mai aveau speranţe că mai pot câştiga campionatul, aşa i-am văzut eu pe teren, parcă erau trişti, nu ştiu, fără vlagă, fără prea multă luciditate, ca să spun aşa”, a declarat Ionuţ Larie.

Neluţ Roşu: „Un meci frumos, cu multe ocazii pe sfârşit”

„Un meci frumos, cu multe ocazii pe sfârşit, cu un joc de contraatac, în care amândouă echipele puteau să decidă partida. Ne bucurăm că am reuşit să scoatem un punct în această seară, dar eu cred că puteam să şi câştigăm în această seară. CFR e cea mai bună echipă din acest sezon şi a dat dovadă pe teren, fiecare meci l-a câştigat şi cred că din nou, Cupa şi campionatul merg la ei. (De faptul că n-a fost în loc etapa precedentă) N-am înţeles nici eu, nici Hora. A fost o decizie, nu ştiu cine a luat decizia aceasta, s-a spus ba că avem kilograme în plus, ba că avem salarii prea mari şi vor să facă reduceri. Noi să ne bucurăm de fotbal, suntem sănătoşi, nu avem kilograme în plus şi mai am contract până pe 30 şi cred că nu o să mai continui, că o să continui altundeva”, a declarat şi Neluţ Roşu.