Husa din silicon pentru Huawei este realizată dintr-un material de înaltă calitate, care se menține curat și moale. Nu alunecă și este foarte subțire. În magazinul online etuo.ro vei găsi huse telefoane Huawei cu o grosime Ultra Slim. Husa de telefon din silicon moale este de numai 1 mm grosime și se menține confortabil în mână. Practic nu crește volumul smartphone-ului și protejează telefonul de picături, zgârieturi, cipuri și murdărie. Carcasa moale și flexibilă facilitează instalarea pe smartphone. Husa de telefon din silicon, este special concepută pentru Huawei, având decupaje potrivite perfect pentru porturi de încărcare, porturi audio, cameră foto și butoane. De asemenea, este compatibilă cu toate tipurile de folii de protecție și sticlă.

Husa Samsung S10 Plus

Samsung S10 Plus este smartphone-ul principal al companiei sud-coreene în 2019. Un design solid, atractiv și caracteristici tehnice echilibrate, combină performanțele extreme cu eficiența energetică și fac din smartphone un dispozitiv de încredere pentru orice sarcină cu confort și reacție maximă. Corpul elegant din sticlă oferă dispozitivului un aspect sofisticat. Pentru a-l menține în starea inițială, fără zgârieturi, cipuri sau scuff-uri, se recomandă să cumperi o husă Samsung S10 Plus. O astfel de protecție va face ca dispozitivul să nu alunece și va preveni deteriorarea mecanică la căderea pe asfalt. Datorită ușurinței și grosimii mici, gadgetul nu devine mai greu sau mai gros. Amprentele murdare și grase sunt îndepărtate cu o cârpă uscată sau umedă.

Conducători în vânzări

Husa originală pentru Samsung  S10 Plus prezintă un design elegant și ușurință de utilizare. Se potrivește strâns pe dispozitiv, împiedicând nisipul, particulele mici de resturi și umiditate să pătrundă sub el. Baza este fabricată din TPU rezistent la zgârieturi și cădere. Accesoriul completează aspectul smartphone-ului, nu limitează funcționalitatea, subliniază avantajele designului și oferă senzații plăcute în utilizarea de zi cu zi.

Husa Samsung S10 Plus îl va proteja pe proprietar de reparații costisitoare în caz de șocuri grave și de utilizarea neglijentă. Luneta proeminentă din jurul afișajului împiedică atingerea suprafeței. Elasticitatea bună o face ușor de montat și de scos. Pentru fabricarea produselor, se folosesc materiale rezistente la uzură de înaltă calitate, care nu conțin componente dăunătoare. Plasticul moale, siliconul, ceramica, pielea și eco-pielea nu provoacă reacții alergice și au grijă deosebită de corpul telefonului. Își păstrează proprietățile originale pentru o lungă perioadă de timp, nu se estompează la expunerea la lumina directă a soarelui și sunt rezistente la schimbările bruște ale temperaturii.

Calități pozitive ale husei Samsung S10 Plus

În magazinul online etuo.ro poți cumpăra huse pentru Samsung S10 Plus, care au multe avantaje, cum ar fi aspectul îngrijit și solid, materialul plăcut tactil, durata de viață lungă, performanțe ridicate de protecție, ideal pentru parametrii dispozitivului mobil.

Huse Samsung S10 Plus poți găsi la alegere în catalogul magazinului online. Prezintă decupajele necesare pentru elementele structurale ale dispozitivului inteligent, ceea ce îți va permite să utilizezi toate funcțiile fără restricții. Utilizatorii au așteptat cu nerăbdare lansarea husei multifuncționale Samsung S10 Plus. Pentru a proteja smartphone-ul, Samsung și alți producători cunoscuți au lansat mai multe linii de huse elegante, care sunt prezentate în magazinul online etuo.ro.