Vremea concediilor a inceput de ceva timp, insa, exista totusi foarte multi soferi care fie din inconstienta, fie din simpla nepasare, aleg sa circule pe distante foarte lungi cu un autoturism ce prezinta diverse defecte.
O problema foarte des intalnita o reprezinta soferii care pleaca la drum cu parbrizul fisurat, iar adesea fisura nu este una mica intr-un colt, ci pe o suprafata destul de mare in raza campului vizual.

Desi nu pare sa reprezinte un pericol atat de mare, este totusi vorba despre vizibilitate care poate fi afectata destul de mult in special pe timp de noapte, cand orice sofer are nevoie sa poata observa la perfectie tot ce se afla in fata masinii.

O piatra care a sarit cu forta este mai mult decat suficienta pentru a fisura mai mult sau mai putin un parbriz. O astfel de fisura arata extrem de deranjant, in special daca este pozitionata undeva in zona in care bat stergatoarele, aceasta fiind si aria cea mai utilizata sa ii spunem asa.
Insa, lasand de-o parte faptul ca arata extrem de urat, din momentul in care parbrizul a fost fisurat, la un alt soc puternic sau la o zdruncinatura, sticla, cel putin in acea zona se poate dezintegra in foarte multe cioburi ceea ce nu este deloc in regula pentru ocupantii masinii.

Daca va aflati in situatia in care aveti parbrizul fisurat, nu trebuie sa plecati inainte de a monta un parbriz nou-nout care sa fie fixat cu simtul raspunderii, profesionalism si consumabile de calitate de catre profesionisti.
De asemenea, nu exista nici un fel de scuza pentru care sa amanati in continuu aceasta operatiune de inlocuire, deoarece politia rutiera cel mai probabil nu va sta la discutii cu dumneavoastra, ci va va aplica amenzile aferente pentru o astfel de defectiune.

O solutie extrem de buna pentru cei care locuiesc in capitala si imprejurimi, o veti gasi la cei de la Parbrizeacasa.ro.

Acestia ofera servicii de inlocuire parbrize dar si lunete sau geamuri laterale de cea mai buna calitate, folosindu-se numai de produse si accesorii profesionale.
In acest fel, nu trebuie sa va deplasati pentru a avea un parbriz nou si etans la masina, nici pana la coltul strazii fiindca programarea este digitalizata, comunicarea este eficienta intre clienti si furnizorii de servicii, realizandu-se atat prin intermediul telefonului, cat si prin intermediul online-ului.

De exemplu, eu personal am avut nevoie de o echipa profesionista care se ocupa cu parbrize Megane Clio, deoarece cu doar 3 zile inainte de a pleca in vacanta am avut ghinionul da a-mi sari o piatra in parbriz, fix in mijlocul acestuia.

In trecut am mai facut greseala de a pleca la un drum lung cu un parbriz fisurat destul de bine si pot spune ca am regretat deoarece in special pe timp de noapte dar si pe timp de zi, toate acele crapaturi imi distrageau foarte mult atentia iar ochii imi oboseau foarte tare. Spre norocul meu, nu m-am intalnit cu nici un echipaj de rutiera si nici nu am provocat situatii neplacute, insa de aceasta data nu doream sa risc din nici un punct de vedere.
In timp ce cautam o solutie rapida deoarece majoritatea service-urilor erau extrem de aglomerate, un amic mi-a sugerat sa apelez la cei de la Parbrizeacasa.ro deoarece acestia sunt extrem de descurcareti, se misca repede, vin la tine acasa iar tarifele sunt foarte avantajoase.

La prima vedere nu prea am fost increzator datorita faptului ca nu trebuia sa merg intr-un service, intr-un loc special amenajat, etichetand serviciile acestora precum cele de “Nea” din spatele blocului, insa aveam nevoie urgenta asa ca am hotarat sa merg pe incredere.

I-am apelat, am stabilit o ora chiar a doua zi iar totul a decurs perfect normal in timpul discutiilor. A doua zi o echipa s-a prezentat exact la ora stabilita impreuna cu parbrizul si cu toate sculele necesare, iar dupa ce i-am urmarit lucrand mi-am dat seama ca imi facusem o parere total gresita.
Rezultatul final a fost exact cel care trebuia, fara sa exista vreo urma care sa tradeze faptul ca s-a intervenit in inlocuirea parbrizului.

Datorita acestora am putut pleca linistit in vacanta, avand si suficient timp pana la momentul plecarii pentru ca adezivul sa se usuce in intregime, deoarece trebuie urmate cateva instructiuni simple pana la uscarea sa.
Pentru toate detaliile despre serviciile acetora va invit sa accesati Parbrizeacasa.ro.