Arenele Romane se vor umple de muzica buna si oameni de calitate. Prima editie a festivalului Old Blacks, Rock & More incepe in forta pe data de 25 Mai 2018 cu trupe de muzica rock de renume din Romania si n numai. Cu un maraton de 7 ore de muzica de calitate iar cu doar 65 de lei, intra pe iabilet.ro si aveti ocazia sa ascultati trupele favorite, plus multe altele care sunt pe cale sa se lanseze in cea mai frumoasa ramura a industriei muzicale.

Printre principalii invitati se numara Subcarpati, moment in care va incepe sa ploua cu muzica buna, care cu siguranta o sa incinga atmosfera cu versurile lor aparte, de care nu te mai saturi, in cadrul festivalului Old Blacks, Rock & More pe 25 mai 2018 .

Veteranii muzicii rock ai Romaniei, vor urca si ei pe scena Old Blacks, Rock & More si aici vorbim despre Iris care au facut istorie pentru muzica rock buna din tara noastra, cu piese consacrate cum ar fi “Floare de Iris”, “Baby”, “Sa nu crezi nimic” si multe altele, toate aceste pe 25 mai la Arenele Romane.

Vita de Vie vor fi si ei prezenti acolo, reprezentand iubitorii de muzica alternativa, si vor sparge difuzoarele cu piesele care i-au consacrat cum ar fi “Basul si cu toba mare”, “Sunetul mai tare” sau “Varza”, piese care vor veni la fix pentru iubitorii trupei si acestui gen muzical.

O alta trupa cu renume in industria muzicii rock din Romania care va fi prezenta la acest festival este Trooper, care cu siguranta ii va bucura pe toti rockerii prezenti la festivalul Old Blacks, Rock & More si care o sa vina cu noutati de pe noul album care va fi lansat in curand.

Ia-ti prietenii si ne vedem impreuna cu artistii favoritii la unul dintre cele mai tari maratoane de muzica buna in aer liber in cadrul festivalului Old Blacks, Rock & More.