Din pacate la noi in tara nivelul de trai nu este precum cel din occident iar foarte multi soferi nu isi permit achizitionarea unui autoturism nou si astfel singura varianta este achizitionarea unei masini second hand. Aceste masini de cele mai multe ori au multe defecte ascunse, sau din momentul in care au inceput sa ruleze pe durmurile noastre, incep sa apara tot felul de piese care isi arata adevarata stare tehnica.

Evident ca v-or necestia inlocuire si din pacate in multe cazuri este nevoie de mai multe piese ceea ce ar ridica automat costurile reparatiilor.

Din punct de vedere tehnic masinile trebuie sa fie impecabile in special daca este vorba de probleme precum cele la sistemul de franare, sistemul de aprindere, de alimentare, sistemul de iluminare sau chiar geamurile. Da, inclusiv geamurile fie ca este vorba de cele laterale, luneta sau parbriz, trebuie sa fie impecabile deoarece acestea trebuie sa ne confere o vizibilitate cat mai buna.

Varianta cea mai avantajoasa pentru foarte multi dintre noi atunci cand avem nevoie de reparatii ale autoturismului, este sa apelam sa serviciile de dezmembrari auto, deoarece in foarte multe cazuri, piesele acestea sunt mult mai bune calitativ decat cele comercializate in magazine.

Cand discutam despre piese auto second hand, este necesar sa acordam o deosebita atentie in momentul achizitiei, astfel incat sa putem fi siguri ca vom da banii pe o piesa buna si care nu prezinta defecte ascunse.

Astfel de piese trebuie achizitionate de la firme de dezmembrari auto serioase si care ofera garantie si posibilitatea de inlocuire in cazul in care este necesar, firme precum DezmembrariLILIECI.ro.
Acesta este un parc auto pentru dezmembrari autorizat si care dispune de personal profesionist, de aparatura performanta si de ultima generatie cu ajutorul careia se realizeaza diverse procese de dezmembrare, astfel incat piesele sa nu fie compromise.

Punerea in circulatie a unui autoturism nu este deloc o joaca, si trebuie tratata ca atare, cu maxima seriozitate iar pe langa sofatul in conditiile optime din punct de vedere legal, este absolut necesar si ca masina sa fie din punct de vedere tehnic in stare buna de functionare.

Chiar si cu ajutorul unor piese second hand care sunt de calitate precum cele comercializate de catre cei de la Dezmembrari LILIECI, te vei putea bucura de tot confortul si siguranta necesara in propriul autoturism, in cele mai bune conditii si cu cele mai mici costuri.

Piesele second hand sunt adesea mult mai bune calitativ daca sunt atent alese, comparativ cu piesele after market, care adesea pot rezista cel mult cateva luni, iar piesele noi de origine direct de la producator, in cele mai multe cazuri sunt extrem de scumpe avand in vedere vechimea masinii. Piesele originale noi, de regula au aceleasi preturi precum cele din timpul fabricarii modelelor respective, astfel ca dupa un anumit numar de ani, consider ca investitiile in astfel de piese, nu sunt meritate pe deplin. Evident ca exista si piese pentru care este recomandat sa faceti un drum la un magazin de piese noi si autorizat, in acest caz fiind vorba de piese consumabile care se schimba la o anumita perioada de timp sau la un anumit numar de km.

Cu ajutorul celor de la DezmembrariLILIECI.ro iti vei putea repara masina cu piese de cea mai buna calitate si la preturi corecte, totul fiind posibil in doar cateva click-uri. Pe site-ul acestora veti putea verifica disponibilitatea, inclusiv vizualiza o buna parte dintre masinile disponibile la dezmembrat la momentul respectiv.

Urmatorul pas, este fie solicitarea trimiterii unei comenzi prin curier sau daca va aflati in apropierea localitatii Lilieci din judetul Ilfov, tot ce trebuie sa faceti este sa va deplasati la sediul acestora, la adresa pe care o veti gasi in sectiunea “Contact”. In plus, puteti beneficia si de consultanta si in cazul in care aveti o nelamurire sau doriti sa le adresati acestora orice fel de intrebare, nu ezitati sa ii contactati prin intermediul datelor de contact afisate pe site, ori prin interemdiul unui chat online are se va deschide automat inca de la accesarea site-ului.

Nimic nu este acum mai simplu si totul va este accesibil la doar un click distanta, fara timp pirdut degeaba, fara informatii eronate, toate serviciile fiind prestate de catre o echipa de profesionsiti cu o experienta destul de bogata in tot ceea ce inseamna piese auto si dezmembrari.