Ho Ho Ho! Cautati un Mos Craciun de inchiriat? In acest Craciun, Mos Craciun vine in oras si nu trebuie sa faceti coada intr-un magazin pentru a-l vedea. El va veni la dvs. acasa sau la petrecere si va oferi familiei dvs. o experienta memorabila pe care, copiii, parintii si bunicii o vor pretui pentru totdeauna. Fiecare vizita va fi personalizata pentru a se potrivi cerintelor dvs., fie ca va oferi cadourile, va aprinde luminile pomului de Craciun sau va citi povestea preferata de Craciun. Poate chiar sa aduca unul dintre elfi. Acest lucru este posibil cu serviciul oferit de casaluimoscraciun.ro. Si este disponibil in Bucuresti si in judetul Ilfov. Ce servicii sunt disponibile?

  1. Daca doriti sa inchiriati un Mos Craciun pentru o petrecere acasa, trebuie sa intrati pe site si sa il inchiriati din timp. Inca mai este timp pentru asta. Pe site sunt afisate si tarifele. Nu este musai sa vina fix in seara de Craciun. Il puteti inchiria incepand cu data de 15 decembrie si pana pe 25 decembrie. Tarifele variaza intre 250 si 500 de lei, iar durata pentru care Mosul va sta la dvs. acasa va fi de 30-60 de minute. Daca doriti o oferta personalizata, cel mai bine este sa contactati direct echipa la numarul de telefon afisat pe site.
  2. Daca ideea este sa il inchiriati pe Mos Craciun pentru firma, procedura de rezervare este aceeasi. Timpul este standard, de 60 de minute la un pret de 300 de lei. Pentru firmele care sunt in afara Bucurestiului se va percepe o taxa de 50 de lei.
  3. Daca doriti sa il inchiriati pe Mos Craciun pentru serbare, se face programare si vi se vor percepe tarife cuprinse intre 250 de lei si 500 de lei. Timpul de inchiriere este intre 60 si 120 de minte.

In acest an, de sarbatori, faceti urmatorul eveniment chiar mai memorabil, angajand un Mos Craciun realist. Casaluimoscraciun.ro, va conecteaza cu acel Mos Craciun perfect pentru petrecerea de sarbatori. Cu Craciunul care bate la usa, ar fi timpul sa va ganditi bine daca doriti ca petrecerea sa fie una wow, in care copiii si cei mari sa se bucure de cel mai iubit bunic din lume. Aruncati o privire la selectia larga de interpreti variati si profesionisti de pe site. Suntem sigur ca veti gasi un Mos Craciun realist, care sa se potriveasca nevoilor dvs. si sa va faca petrecerea de Craciun speciala.

La casaluimoscraciun.ro, sarbatorile conteaza si echipa isi doreste sa va ofere o petrecere ca in basme. In conceptia lor, Craciunul trebuie sa fie mai special si unic. Echipa se va asigura ca orice persoana care participa la viitoarea petrecere, eveniment sau adunare de familie isi va aminti cu drag acele clipe. In plus, toti vor avea sansa sa vada un Mos Craciun realist!

De ce este important sa il avem pe Mos Craciun la noi acasa? In primul rand pentru cei mici. Vedem din ce in ce mai multe case decorate si ferestrele luminate in preajma sarbatorilor. Copiii sunt, se pare, din ce in ce mai preocupati cu gasirea sau chiar confectionarea frumoaselor decoratiuni de Craciun, incep sa-si faca lista de cadouri si sa cante “O, brad frumos!”… In calitate de parinti, ne intrebam uneori care este de fapt rolul acestor lucruri. Ar trebui sa ne lasam copiii sa creada in Mosul?

Mos Craciun exista!

Ar trebui sa stiti ca pentru copii, Mos Craciun exista! Ei o cred cu tarie, iar imaginatia lor nu are nicio limita cu privire la modul in care un batranel simpatic poate distribui cadouri tuturor copiilor din lume intr-o singura noapte! Cu toate acestea, tot mai multi parinti se intreaba daca nu ar trebui sa le spuna copiilor lor din timp ca toate acestea sunt doar fictiune. Fie ca vor sa-si invete copiii ca darurile lor au fost cumparate cu banii castigati din greu sau pentru ca, pur si simplu, nu vor sa se ii implice prea mult, unii parinti simt ca isi mint copii, pastrand mitul. In ultimii ani, mai multi parinti au inceput sa-si vada copiii drept „adulti mici”. Este adevarat ca vorbim mai mult cu ei si ca ei inteleg multe. Cu toate acestea, raman copii inainte de orice altceva si vor sa traiasca momente pline de magie. De fapt, ei trebuie sa le traiasca din plin si Mos Craciun este personajul perfect. Datorita lui, copiii invata ce este binele si raul, cum sa-si infrunte temerile si multe alte lucruri. Este un mare pas in dezvoltarea lor sociala si emotionala.

In calitate de parinti, ne este teama si de deziluzia, de momentul in care copiii nostri descopera ca totul a fost doar un mit. Cum le putem explica? In primul rand, sa stiti ca nu trebuie sa faceti un caz din asta. Incetul cu incetul, pe masura ce cresc, copiii vor intelege ca este imposibil ca Mosul sa le ofere tuturor cadouri si sa fie si la mall, si sarbatoarea scolii simultan. Iti vor pune intrebari. Probabil vor pune intrebarea: „Exista Mosul?” Cel mai bun sfat pe care vi-l pot da este sa raspundeti: „Ce credeti?” Va sparge gheata si va va permite sa vedeti ce cred. Restul va veni firesc.

Si totusi, pana atunci nu ezitati sa le insuflati ideea ca Mos Craciun exista. Veti vedea ca, chiar si dupa ce nu vor mai crede, le va placea sa il vada la petrecere. Si, pentru asta, Mos Craciun de inchiriat va fi mereu prezent!