Balsamul pentru rufe Lenor va asigură prospețime de durată-pentru a vă bucură de așternuturi parfumate în fiecare seară, timp de până la o săptămână. Parfumul multisenzorial sofisticat Spring Awakening învăluie în mirosul florilor de primăvară și notelor de patchouli natural și cedru alb ce vă vor revigora și transmite o prospețime deplină. Folosiți balsamul dumneavoastră de rufe Lenor preferat împreună cu perlele parfumate pentru rufe Lenor Unstoppables, pentru a-i potența parfumul. Balsam de rufe Lenor Parfumelle Gold Orchid, conține o notă seducătoare și rafinată de vanilie care calmează emoțiile și spiritul. Cu un amestec de mimoze, acorduri de trandafir și piersică, Lenor Gold Orchid vă oferă o experiență incredibil de plăcută și seducătoare.

Încearcă Lenor AllInOne capsule, pentru o experiență irezistibilă

Detergentul capsule Lenor Allin1 PODS Spring Awakening: Lenor AllInOne PODS îți curăță chiar și cele mai murdare haine cu formula sa puternică care îndepărtează și elimină murdăria, lăsându-ți hainele curate și vibrante. Te vei bucura de o experiență revitalizantă și parfumantă. Acestea sunt capsulele detergent Lenor Spring Awakening ambalate în parfumul florilor de primăvară și note de patchouli natural și cedru alb. Bucură-te de o prospețime de lungă durată, care îți păstrează hainele tale preferate fresh spălare după spălare.

Detergent capsule Lenor Allin1 PODS Gold Orchid: Te vei bucura de o experiență revitalizantă și parfumantă. Acestea sunt capsulele detergent Lenor Gold Orchid ambalate într-un miros de parfum elegant, infuzat cu o notă seducătoare de vanilie prețioasă, care alină emoțiile și calmează spiritul. Lenor Allin1 PODS îți curăță chiar și cele mai murdare haine cu formula sa puternică care îndepărtează și elimină murdăria, lăsându-ți hainele curate și vibrante. Bucură-te de o prospețime de lungă durată, care îți păstrează hainele tale preferate fresh spălare după spălare. Parfum cu note seducătoare și rafinate de vanilie care calmează emoțiile și spiritul.

Voi ați încercat aceste produse?