edotec

Dacă aveai impresia că ştiai tot ce poate face maşina ta, pregăteşte-te să fii uimit. De acum, tot ce înseamnă multimedia într-o maşină capătă o nouă dimensiune.

Filme HD? Internet? Funcţiile unui SmartPhone? Orice aplicaţie de Android? Facebook, Youtube sau alte activităţi cu care te-ai obişnuit zilnic acasă sau la birou? Niciodată nu a fost mai simplu să-ţi transformi maşina într-un adevărat centru high-tech, ce-ţi va asigura atât entertainment cât şi conectivitate globală în orice moment. Navigaţiile auto pot ajunge la preţuri destul de piperate în funcţie de performanţe şi model. Navigaţiile ieftine cumpărate din afară, de obicei nu vin însoţite de garanţie şi suport tehnic, ceea ce îi face pe posibilii clienţi să stea departe de acestea. Edotec este principalul furnizor de navigatii auto dedicate în România. Aceştia propun posesorilor de Volkswagen, Seat, Skoda, Toyota, Mercedes, BMW, Ford şi Hyundai sisteme multimedia speciale pentru maşina lor. Trendul este de a comanda produsele din străinătate pentru a obține un preț cât mai mic. Această metodă se poate dovedi uneori neeficientă sau chiar riscantă datorită:
– Timpului îndelungat de așteptare;
– Procesului anevoios de ridicare a coletului;
– Posibilității de a primi un produs diferit decât cel comandat;
– Lipsei unei facturi;
– Lipsei suportului tehnic;
Produsele comercializate prin www.edotec.ro dispun de garanţie şi service prompt şi de calitate. Edotec.ro îşi propune să ajungă în poziţia de lider în rândul magazinelor online specializate în Navigatii Auto, prin lărgirea ofertei de branduri şi produse, prin promoţii şi discounturi. Intră şi tu pe www.edotec.ro şi vezi dacă maşina ta se bucură de un sistem de navigaţie dedicată. Transformă-ţi interiorul maşinii într-un adevărat birou, în care te vei simţi ca acasă, în faţa televizorului şi a laptopului. Echipa edotec.ro îţi stă la dispoziţie pentru orice informaţie de care ai nevoie! Edotec.ro este cel mai variat magazin online de produse dedicate in car entertainment. În prezent, site-ul afișează peste 4000 de produse, în principal navigații multimedia și conectică auto. Începand din 2011, Edotec.ro este unic importator în România pentru sistemele de navigație Dynavin, Connects2 și Carsystem, oferind astfel posibilitatea tehnică de a asigura întregul suport tehnic în perioada de vanzare, montaj, garanție și postgaranție. Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2016.