Sătul să aștepte, Carlos Fortes și-a luat familia și a plecat în Portugalia, fără să dea explicații. Antrenorul Edi Iordănescu i-a stabilit un program separat de antrenament, dar ieri, Carlos Fortes a decis să plece. Gigi Becali i-a dat un ultimatum lui Fortes, vineri fiind ultima zi când atacantul e așteptat la FCSB. Impresarul lui Carlos Fortes a transmis un mesaj ferm în privința transferului lui Fortes la FCSB! Arcadie Zaporojanu a precizat că deocamdată mutarea nu este făcută. Mai mult de atât, șansele ca atacantul să ajungă sub comanda lui Mihai Teja sunt destul de mici. Vorskla Poltava l-ar putea lua pe Fortes sau o echipă din China. Ca să-l transfere pe atacant, Becali trebuie să plătească 300 de mii de euro imediat.
„Îl lăsăm cu mare drag pe Fortes pentru banii corecți. 30 de mii de euro nu considerăm că e o sumă care face onoare FCSB-ului. A marcat 5 goluri în toamnă, nu putem să-l lăsam la 30 de mii împrumut. S-a făcut o ofertă și am analizat-o, acum ne vedem de treburile noastre. A ratat un transfer în Serie B, în Italia, de aceea nu e în cantonament. Nu sunt acte semnate, a fost o ofertă, 30 de mii până la vară cu opțiune de 300 de mii. Vrem cei 300 de mii din vară acum sau mai e varianta vorbită în interior, de Edi, Pustai și Mărgineanu. Primim 30 de mii acum și 300 de mii plătiți obligatoriu până în 30 mai. Dacă se mai tergiversează, eu de la Londra am aterizat la Kiev, am avut și acolo niște discuții. Avem o discuție cu un club din Ucraina, e vorba de Vorskla Poltava. 90 la sută el nu rămâne la Mediaș. Perspectivele sunt mari. Dacă nu ne înțelegem cu Vorskla, în Rusia și Ucraina se fac transferuri până pe 24 februarie, în China, transferurile sunt până în 3 martie”, a declarat Arcadie Zaporojanu pentru Digi Sport. 

Mario Rondon, va ajunge vineri în cantonamentul din Antalya

Gazul l-a adus pe venezueleanul Mario Rondon, jucător care a mai evoluat la Mediaș în stagiunea precedentă. Conducerea Mediașului s-a mișcat repede. L-a readus la echipă pe Rondon. „A plecat în China pentru jumătate de an, el venise la Mediaş după o perioadă de indisponibilitate, la primul contact la Gaz Metan el a avut o pauză de un an și două luni, apoi a plecat în China. Merita această șansă, a marcat 9 goluri. Eficiența lui a fost mult mai mare decât cea a lui Fortes. Pe Rondon nu mai pretinde însă Mediaşul că îl va mai vinde vreodată, are 33 de ani. E luat ca să ajute la îndeplinirea obiectivul, intrarea în play off”, a adăugat Arcadie Zaporojanu.
Shijiazhuang Ever Bright este ultima echipă pentru care a jucat Mario Rondon, unde ajunsese chiar de la Gaz Metan Mediaș, în vara lui 2018. Atacantul venezuelean de 32 de ani a rămas liber de contract la începutul lui 2019. Din informațiile Digi Sport, Mario Rondon, noul jucător al lui Gaz Metan, va ajunge vineri în cantonamentul medieșenilor din Antalya.

– 21 de meciuri a jucat Mario Rondon la Gaz Metan, în sezonul trecut
– 10 goluri și 3 pase de gol a reușit Mario Rondon la Gaz Metan
– 400.000 € este cota lui Mario Rondon, potrivit transfermarkt

sursa: DigiSport