Răzvan Pleşca este numele ales de Gigi Becali şi Mihai Teja pentru poarta roş-albaştrilor. Răzvan Pleșca, care în noiembrie 2019 va împlini 37 de ani, din vară va deveni liber de contract și va putea parafa, fără emoții, contractul cu roș-albaștrii. Portarul care a impresionat şi în prima parte a sezonului sub comanda lui Teja la Mediaş va deveni rezerva de portar a vicecampionilor, acolo unde titular rămâne Cristi Bălgrădean. Andrei Vlad, al doilea portar din lotul FCSB în acest moment va fi împrumutat de roş-albaştrii pentru a căpăta experienţă. Cel mai probabil, tânărul portar va merge tot la o formaţie din Liga 1, nefiind exclusă chiar varianta Gaz Metan Mediaş. La începutul lunii ianuarie, Răzvan Pleşca a vorbit deschis despre interesul formaţiei patronate de Gigi Becali: „Mă onorează faptul că o echipă mare ca Steaua (FCSB) e interesată de mine, la vârsta pe care o am. Mai multe detalii nu cunosc, sunt în vacanţă, nu am discutat cu nimeni despre un posibil transfer, doar am văzut ce a apărut în presă”, a declarat Răzvan Pleşca pentru Telekom Sport. Născut la Arad, pe 25 noiembrie 1982, Pleşca este unul dintre veteranii postului de portar în Liga 1. A revenit la Mediaş în iunie 2016, după un periplu la FC Botoşani. De-alungul timpului a mai jucat pentru formaţiile Politehnica Iaşi şi FC Naţional. Pleşca măsoară 1.88 cm şi în tricoul medieşenilor a avut prestaţii foarte apreciate în prima parte a campionatului. L-a făcut chiar pe Alexandru Mitriţă, golgheterul Craiovei, să-l felicite la finalul meciului direct: ”Îl felicit pe acel bătrân din poartă, a apărat toate mingile” a declarat Mitriţă, după U Craiova – Gaz Metan 2-0.

Edi Iordănescu: „Pe viitor mă voi asigura că nu se va mai întâmpla asta”

Edi Iordănescu i-a înțepat pe cei de la FCSB pentru lipsă de transparență și a spus că și-ar fi dorit ca aceștia să ia mai întâi legătura cu Gaz Metan pentru a discuta pe seama transferurilor.
„Vom vedea dacă Pleșca va pleca la FCSB. Văd că e un modus operandi. Jucătorii noștri sunt contactați fără vestea noastră. E adevărat că ei sunt în ultimele 6 luni. Dar corect ar fi să fim și noi contactați, să fie transparență. Lucrurile astea nu fac bine nici jucătorilor, pentru că ei nu se mai concentrează. Dar eu am încredere în faptul că ei sunt fotbaliști cu experiență. Din vară, Pleșca va fi liber să semneze cu cine vrea. O comunicare mai transparentă ar fi făcut ca lucrurile să fie mai liniștite. FCSB poate să ia pe cine vrea de la Gaz Metan dacă poate. Dar eu în viitor mă voi asigura că nu va mai fi așa ușor”, a spus Edi Iordănescu la Pro X.

surse: Telekom Sport, Sport.ro