Mijocaşul echipei Gaz Metan Mediaş, Ciprian Petre, a fost achiziţionat de formaţia Juventus Bucureşti, nou promovată în Liga I. După şase sezoane petrecute la Gaz Metan Mediaş, Petre revine la Juventus Bucureşti, echipă unde şi-a început cariera şi pentru care a jucat în perioada 2002-2005. Ciprian Petre, în vârstă de 36 de ani,  evoluează pe postul de mijlocaş ofensiv, iar de-a lungul carierei a mai jucat la Jiul Petroşani, Unirea Urziceni, Gloria Bistriţa şi, între 2011 şi 2017, la Gaz Metan Mediaş. 
“Vineri am reziliat contractul lui Ciprian Petre. Acesta a evoluat 6 ani la Gaz Metan, are o vârstă și ca orice om își face calcul și am zis să găsim o soluție bună pentru toată lumea. Am reziliat, am semnat pe cale amiabilă iar de vineri este jucător liber de contract”, a spus Ioan Mărginean, președintele Gazului Metan. În afara lui Ciprian Petre, alți 4 fotbaliști care au evoluat la Gaz Metan în ultima ediție a Ligii I au părăsit lotul : Bernard Onanga, Aymen Tahar, Daniel Sikorski și Cristian Gavra.
Conducerea clubului bucureştean analizează în aceste zile variantele pentru un cantonament extern, o decizie finală urmând să fie luată până luni. Juventus se află de miercuri în cantonament la Govora unde va încheia stagiul cu o partidă de verificare în compania unei echipe din zonă.