Gaz Metan Mediaș a obținut o victorie importantă în lupta pentru locurile de play-off. Partida de la Sf. Gheorghe cu ”regina remizelor” Sepsi OSK se îndrepta spre un deznodământ binecunoscut, însă Olaru a speculat o respingere în față a lui Niczuly la șutul lui Ely Fernandes și a reluat în plasă din 4 metri stabilind scorul final. Era minutul 83 și până la finalul meciului gazdele nu au mai izbutit să pună în pericol poarta lui Pleșca decât la șutul lui Salli din primul minut de prelungiri. Până atunci gazdele au solicitat penalty în minutul 39 la un presupus henț la Fofana, dar arbitrul Marius Avram a lăsat jocul să continue, au ratat șanse bune în minutele 54 la șutul din careu al lui Carnat, dar balonul a trecut mult pe lângă, și 69 la reluarea cu capul a lui Fulop, însă mijlocașul gazdelor a fost derutat de ierișea pe centrare a lui Pleșca. Oaspeții au ratat o ocazie imensă în startul meciului, Ely Fernandes șutând în minutul 6 din interiorul careului direct în brațele lui Niczuly. În partea a doua a jocului Chamed a executat bine în minutul 53 o lovitură liberă și Niczuly a respins în corner de lângă bară, iar în minutul 58 Olaru a trimis cu capul din 6 metri pe lângă poartă. Victoria de ieri îi apropie pe medieșeni la un punct de FCSB și îi distanțează la 4 puncte de FC Botoșani, formația condusă de Edi Iordănescu ocupând locul 6 cu 26 de puncte. În schimb, covăsnenii își complică finalul de sezon regulat și rămân pe locul 11 cu 16 puncte după al șaselea meci fără victorie în Liga 1.

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Gaz Metan Mediaş 0-1 (0-0)
Stadion Municipal – Sfântu Gheorghe
A marcat: Darius Olaru (83)
Cartonape galbene: Konongo ’29, Flores ’40, Kilyen ’41, Bouhenna ’57, Fulop ’79 / Romeo ’35, Chamed ’67, Fernandes ‘90
Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Csaba Laszlo): Niczuly – Kilyen, Bouhenna, Barisic, Konongo – I. Fulop, Velev, Flores – Gal-Andrezly (min. 74 Salli), Karanovic (min. 31 Safranko), Carnat (min. 87 R. Deaconu)
Gaz Metan Mediaș (antrenor Edi Iordănescu): Pleșca – R. Romeo (min. 74 Pleașcă), Larie, M. Constantin, Velisar – Fofana, Droppa – Olaru (min. 86 Trif), N. Dumitru, Ely Fernandes – S. Buș (min. 26 Chamed)
Arbitru: Marius Avram (Bucureşti); arbitri asistenţi: Mircea Orbuleţ (Bucureşti), Daniel Hulubei (Vaslui); arbitru de rezervă: Szabolcs Kovacs (Carei)
Observatori: Zoltan Szekely (Baia Mare) – CCA, Ioan Bogdan (Arad) – LPF.