Trebuie sa va spun ca exista o cofetarie in oras, careia ii dau nota 10 la calitatea produselor si nota 4 la servirea la mese. Toate prajiturile de aici sunt proaspete, foarte gustoase si uriase, cafeaua este aromata, suficient de tare sa te revigoreze si poate fi servita cu lapte, daca clientul solicita acest lucru. Langa ea sunt aduse suficiente pliculete de zahar (si alb si brun) ca fiecare consumator sa o poata indulci dupa gust.

Personalul este amabil, dar managerul acestei unitati de alimentatie publica este neglijent in ceea ce priveste produse hartie atat de necesare intr-un asemenea loc. Cofetaria este locul in care ii aduci pe cei mici sa le oferi o bucurie. Ce faci, cand ei varsa sucul pe masa sau iti dau peste ceasca de cafea? De cate ori ma duc cu cei mici in oras ii invat sa curate tot ceea ce murdaresc din greseala. In acesta cofetarie este imposibil sa fac acest lucru, din lipsa hartiei.

Mananci prajituri, bei suc si nu ai pe ce sa iti stergi mainile lipicioase, daca nu iti aduci prosoape hartie pliate de acasa. In cazul in care de la automat, pana la masa vanzatoarea varsa cafea in farfurioara, asa ramane, fiindca ea nu are cu ce corecta greseala si cum sa isi arate respectful fata de client.

In orice fast-food ai merge exista prosoape pliate , iar in cazul in care se doreste un control asupra acestor consumabile, vanzatorul tot iti pune doua-trei servetele pentru fiecare consummator in parte pe tava, fiindca se stie cata hartie consuma un om cand mananca sa ii ramana mainile curate si buzele, sa curate tot ceea ce da jos, in tava sau pe masa.

Pe gustul meu si de nota 10 sunt localutire in care servetelele de hartie sunt la discretie, iar cumparatorii au la dispozitie si servetele umede, daca nu se pot duce la baie, sa se spele pe maini inainte de masa.

Este adevarat ca tacamurilor impiedica in momentul in care sunt folosite contactul direct al mainilor cu hrana, dar sa nu uitam ca painea se rupe cu mana si bucata de pizza se ia tot cu mana, cand nu dorim sa ne formalizam!