Gigi Becali a cedat și a decis să plătească suma solicitată de Gaz Metan Mediaș pentru transferul lui Iulian Cristea la FCSB. Latifundiarul a anunțat, luni seara, că a achitat 150.000 de euro și a reușit să îl ia pe fundașul în vârstă de 24 de ani de la formația ardeleană.
„L-am luat pe băiat! Dau 150.000 de euro. E pe drum. Vom face un alt contract. De mâine e la echipă”, a spus Gigi Becali.
Pe site-ul LPF, Cristea apare deja ca fiind fotbalistul FCSB-ului, dovadă că transferul a fost înregistrat deja. Iulian nu va putea juca pentru FCSB cu FC Voluntari, în ultimul meci din sezonul regulat din Liga 1, deoarece e suspendat! Transferul lui Cristea la FCSB a fost clar încă de duminică seara, după ce Gaz Metan l-a luat pe Larie, un fotbalist care evoluează pe acelaşi post cu Cristea. Părţile au dat însă luni semnale că nu vor ajunge la un numitor comun pentru Cristea. În fapt, a fost doar o stratagemă: oficialii din Mediaş au vrut să îi forţeze mâna lui Becali, ştiind situaţia din lotul FCSB-ului. De cealaltă parte, Gigi a părut neinteresat în intervenţia de la Digi Sport Matinal, explicând că „băiatul va ajunge la vară la noi şi gata”.

106 meciuri și 5 goluri a adunat Iulian Cristea la Gaz Metan, unde a fost folosit mai des ca mijlocaș decât ca fundaș central. Teja îl consideră stoper, de aceea i-a transmis lui Becali că l-ar vrea de acum pe fostul lui elev de la Mediaș

750.000 € este cota lui Iulian Cristea, potrivit transfermarkt