Echipa Silverhand organizează interviuri de angajare în orașul Mediaș! Vino să găsești un nou loc de muncă potrivit pentru tine! Te așteptăm duminică, 13.01.2019, între orele 11:00 – 13:00, la Hotelul Traube în sala de conferință, unde specialiștii în recrutare Silverhand te vor ajuta să obții un loc de muncă stabil în Europa.

Cum vom proceda?
În primă fază vom avea un scurt interviu în limba germană sau engleză, depinde pentru ce țară îți dorești să aplici, ulterior vom realiza împreună un CV, iar echipa noastră te va recomanda firmelor angajatoare potrivite pentru tine. De asemenea, te vom consilia pentru a alege cea mai bună ofertă și îți vom răspunde la toate întrebările. Te întrebi dacă nivelul tău de limbă străină este suficient de bun pentru a fi acceptat? Este necesar să poți conversa și să poți oferi răspunsuri coerente la întrebările care îți sunt adresate, nu este important să vorbești perfect sau să ai o pronunție foarte bună.

Pentru ce domenii poți aplica?
Avem peste 8 domenii de activitate cu locuri de muncă disponibile. Cererea pentru forță de muncă în Europa este una vastă. Angajatorii noștri străini căută electricieni, instalatori, zugravi, zidari, montatori rigips, mecanici auto și de utilaje, operatori și programatori CNC, tâmplari, sudori, lăcătuși, montatori ferestre, montatori mobilă, dulgheri, vopsitori auto și industriali, tinichigii auto, stivuitoriști, șoferi de TIR, șoferi de autobuz, muncitori necalificați (muncitori fabrică), gestionari, îngrijitori bătrâni, chelneri, barmani, bucătari, recepționeri. Chiar dacă nu te regăsești în vreuna din meseriile enumerate mai sus, însă vorbești limba germană sau engleză, noi te așteptăm. Ne vom da silința să îți găsim un loc de muncă potrivit aptitudinilor tale!

Nu ai posibilitatea să vii la interviu? Nicio problemă. Cel mai simplu este să ne contactezi telefonic sau să ne scrii un email.
Pentru un loc de muncă în Germania ne puteți contacta la unul din numerele de telefon: 0773787443, 0772228893, sau 0770344966.
Pentru un loc de muncă în țările nordice ne puteți apela la unul din numerele de telefon: 0770422954, 0771398352 sau 0770344966.
CV-urile se pot trimite la adresa de e-mail: contact@silverhand.ro sau pe site-ul www.silverhand.ro